'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bn cok sewıorum trakya ınsanlarını yanı sızlerı kırklarelıye gelmstm nısanlmla gelısmzle donusumz bı olmustu buz gbıydı heryer

bn cok sewıorum trakya ınsanlarını yanı sızlerı kırklarelıye gelmstm nısanlmla gelısmzle donusumz bı olmustu buz gbıydı heryer
bende sevrm cnm iklimi soğuk ama insanları sıcak uzun zman oldu bende gitmiorm kırklareline ordakiler buraya gelio 4-5 yıl olmustur:)
Günaydın kızlar grip oldum ya gözler şiş burun tıkalı
bide hastayım oh süper yaaa neyseki temizlik yaptım

bende az önce bi temizlk yaptm özlemişim yaw aylardır hiç bi işe elimi sürmüodm spor gibi geldi, geçmiş olsn cemrem bolbol dinlen

hehe sıze nısanlımı cok ozledım derken aradı az once hafta ıcı gelecegnı soledı sabah gelıo aksama donuo ama napalm o da yetr

cemrem geçmiş olsun balım

hasrettt olsun o da yeter. çok özledimmm ben de ya 7 aydır hiç görmüyorum

kızllaaar ben gellldiiiim geberıyorum yorgunluktaan yaa sabah kursa gıttım kurstan sonra İremle taksımın altını ustune getırdık havada bozdu sonra ablamın yanına gıttık nısantasına işten cıktıktan sonada yemek yedik havaa cok fenaaa yaa gerı zor donduk valla sizii özlediiimmmmmmmm bideeee

nazım nasılsın ciciler aldınmı kendine burdada hava kötü yaa offf ben bir haftasonu gezemedim şu sıra

bugün maske yaptım nazım takvimede uyuyor badem yağı çörekotu ve zeytinyağını benmari usulü ısıttım ve ılıkken saçımda 3 saat beklettim uçlarıma bakım yaptım felaket kopuyordu takviyeye ihtiyacım vardı çok yıprandı düzleştirici uygulamadığım halde çatallaşıyor şu anda yatıştı yarında belki sinemaki kürünü uygularım

aldım giziiim salaş triko kazaklar aldım beshkada kazak vardı begendıgım ama bulamadım yaa heryer pazar yerı gıbı olmus tarumar edılmıs en dandıklerı kalmıs uyuz olduuum :) benımde protekim bitti ya acilen almam lazım sımdılık uclarıma sarıkızın serumunu kullanıyoruum. şu tasınma ısını bıtırımdee bende baslıcam sınamekıyee giziiimmm yaa uzasınlar artıkkkk

gelinciklerimm iyi geceleerr.. nasılsınızz??

yaa ne güzel istikrarlı bi şekilde uyguluyosunuz kürleri ben bu hafta yapsam öteki hafta unutuyorum üşeniyorumm.. :26::26:

canım sarıkızın formülü ne protek bende alcam sipariş verecem bu hafta en azından onuda uygularım

gliserin formülü var rapunzel yazmış bir şişeyle yanımda taşıcam uçlarıma sabah badem yağı felan sürüyorum ama hemen emiyor yine kuru yine kuru ne kadar kestirsemde kurutma makinesiydi taraktı derken uçlar yığranıyo bendee kendim uçları kesiyorum arada nazım biliyormusun ben hiç gliserin göremedim nereden temin ederim yahu onu

gülden canım 2010 eylülden beri hırs geldi hazirana kadar uyguladım hemide normal mesai hariç ayda 120 saat ek mesai yaptığım 11 de vapura binip 1 de olduğum günler bile yılmadan maskemi yaptım zencefil suyuyla duruladım sonuç uzadı parladı yumuşadı uçlara çözüm bulamadım ama dipler iyidi bunun için gaza gelmek lazım 5 sene kadar düzleştirici uygulayan ben diplerimi kurtardım en önemlisi genelde haftasonu föne giderim fön 1 gün bile tutmazken 4 gün tutuyor yağlanan bir saçım olmadığı için yağ sürerek yağlandırıyorum mecbur bakım yapmam lazım sende bize katıl nazlımla ay takvimne göre gidiyoruz bana o söledi yaptığımda buraya yazınca diğer gelinciklerinde bakım yapmak isticeğini düşündüm hep beraber yapalım bakımızı varmısın yapınacada buraya yazıp teşvik edelim

ayy olur oluur süperr oluurr.. canım banada bilgi verin o takvimle ve hangi bakımları yaptığınızla ilgili.. ben fön ya da düzleştirici kullanmıyorum çünkü yapıyorum 1 saat sonra bozuluyo saçım yıpranmasın diye yapmıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…