Topicc trakyalı dolu anacımmm
Keşandayım ben canımm:))
çalışlıyor cnm NURAYIM ben 87 li o 86 lı ev taksidi ödüyor evlenmeye para yok psikolojisi bozuldu aramız limoni falan öle iştee
SEN BİLMİYORMUSUN BENİ YAF KARIŞTIRDINMI
hatırladım canım özür dilerim ya. aklım taaa ankaranın bi köyünde bi karakolda şu an santralde oturan askerde
destek ol enişteye kuzum. geçer biter borçlar taksitler.. miss gibi bi yuva kurarsınız. hep gönlünüze göre olsun inşallah.
sey ya ben bı kac ay oncede buraya ugradıgımda yne kesanlı wardı konusmustk hatta acaba senmısın :26:
Aaaaaaaaaa ben miydim acabaaaa:26::26:
Bende uzun zamandır giremiyordum ama ayyy başka da mı var yoksa
ben de 22 yaşındayım ama benimki de 22 yaşında :) en küçük sevgilicik benimki miaskere gıttı calısyo 26 yasındabnden 4 yas buyuk
amiiinnnnALLAH seni ne yapmasın yaa deli
inş.geçicek amin
neyse kızceler ben cıktm smdı gelırım sureklı artık
günaydın herkeseeeee
napıosnuz kızlar trakyalılar basmıs burayı yahu bende kırklareliliym kiiiiiii:)))
gizoşm sağlıkolsn dinlen bi güzel bende yattm bu saate kdr iyice aldm uykumu:) yarnda 6da giriorm mağazaya giren çıkamıo malesef tek kapanışım vardı bu hafta rahattmm
Olabilir belki de cnm:)bılmem kı bna sensın gıbıme geldı :))))
günaydın herkeseeeee
napıosnuz kızlar trakyalılar basmıs burayı yahu bende kırklareliliym kiiiiiii:)))
gizoşm sağlıkolsn dinlen bi güzel bende yattm bu saate kdr iyice aldm uykumu:) yarnda 6da giriorm mağazaya giren çıkamıo malesef tek kapanışım vardı bu hafta rahattmm
hasret hoşgeldin canım
nurayım ben 23 sevgilicik 23 yaşında ve duyanlar 27 ye kadar evlenmeyin diolar erkekler olgun değildir vb laflar hani çok küçükmüş duyan yazık ya 19 yaşından beri senlemi çıkıyor diolar bilmiyorum benimkide küçük ama işte napalım beraber halledicez işti askerlikti felan
nildevri hoş geldin canım evlilik nasıl gidiyor
kızlar ben hala yataktan kalkamadım heryerim ağrıyor yahu kollarım eklem yerlerim ne çok yorulmuşm ben öyle uyumak tek istediğim ama arkadaşlarımlada görüşmem lazım dışarı çıkası yok hava rüzgarlı uçuruyor
Kızlarrr bu topictee çok ilginç tesadüflerr var
Özellikleee de gülden ve benimle ilgili
pelinim dediğin gibi akraba yada arkadaşmı çıktınız vuv sölesene tesadüfü var diyip gitme meraklandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?