'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çalışlıyor cnm NURAYIM ben 87 li o 86 lı ev taksidi ödüyor evlenmeye para yok psikolojisi bozuldu aramız limoni falan öle iştee
SEN BİLMİYORMUSUN BENİ YAF KARIŞTIRDINMI

hatırladım canım özür dilerim ya. aklım taaa ankaranın bi köyünde bi karakolda şu an santralde oturan askerde
destek ol enişteye kuzum. geçer biter borçlar taksitler.. miss gibi bi yuva kurarsınız. hep gönlünüze göre olsun inşallah.

ALLAH seni ne yapmasın yaa deli
inş.geçicek amin

hasret hoşgeldin canım

nurayım ben 23 sevgilicik 23 yaşında ve duyanlar 27 ye kadar evlenmeyin diolar erkekler olgun değildir vb laflar hani çok küçükmüş duyan yazık ya 19 yaşından beri senlemi çıkıyor diolar bilmiyorum benimkide küçük ama işte napalım beraber halledicez işti askerlikti felan

günaydın herkeseeeee
napıosnuz kızlar trakyalılar basmıs burayı yahu bende kırklareliliym kiiiiiii:)))
gizoşm sağlıkolsn dinlen bi güzel bende yattm bu saate kdr iyice aldm uykumu:) yarnda 6da giriorm mağazaya giren çıkamıo malesef tek kapanışım vardı bu hafta rahattmm

tünaydın nill

bılmem kı bna sensın gıbıme geldı :))))
Olabilir belki de cnm:)

Bebeğimm günaydınnnn
Evettt burasıı Trakyalıylaa doluuuuuu hepimiz trakyalıyız beaaa

bizim de 19 yaşından beri ilişkimiz :)
aynı şeyleri ben de duyuyorum.. biz de 23 olucaz az kaldı napalım ama aşk bu yaşa başa bakmıyo

nildevri hoş geldin canım evlilik nasıl gidiyor

kızlar ben hala yataktan kalkamadım heryerim ağrıyor yahu kollarım eklem yerlerim ne çok yorulmuşm ben öyle uyumak tek istediğim ama arkadaşlarımlada görüşmem lazım dışarı çıkası yok hava rüzgarlı uçuruyor

iyi canım. ilk misafirlerimi bile aldım dün akşam:))

kalkma o zaman boşver ek herkesi:)))

Kızlarrr bu topictee çok ilginç tesadüflerr var
Özellikleee de gülden ve benimle ilgili

pelinim dediğin gibi akraba yada arkadaşmı çıktınız vuv sölesene tesadüfü var diyip gitme meraklandırma

Güldene bundan sonra kuzen dicem 81 ilde yetmezmiş gibi erkek arkadaşlarımızda hemşo çıktı
Ve bunun gibi bi sürü şey gizemimmm:))
Çok mutlandıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…