iyi pazarlar herkese...
istanbulda kasvetli bir hava var... benim de evlenesim
iyi pazarlarr tatlımm..
burdada aynı kasvetli hava hakim ayrıca hislerime tercüman olmuşsunn
üstteki iki üyenin yorumuna aynen katılıyorum
nurayım gelmişşş
nasılsın tatlımm sınavın nasıl gecti??
iyiyim bebeğimm, sen nasılsın
sınavım süperdi dualarınız sayesinde.. önümüzdeki hafta da 4 tane sınavım var. onlar da bitince aşkımın gelişine hazırlanabiliriiiiiiimmmmm
ohhh cok sevindim canımmm onlar da bir an önce hayırlısyla biter de enişteyle tam bir kutlama yaparsınız inşallah
ben de iyiyimmm, çeviri işlerim var onlara dalıcam birazdan sonra da askımın yanına gidicem umarım cabuk bitirebilirim de hemen gidebilirim
hadi oyalanma bakıyım hemen işini bitir
maşallah size kuzum
Günaydınn gelinciklerimmm
iyi pazarlar herkese...
istanbulda kasvetli bir hava var... benim de evlenesim
canım sarıkızın formülü ne protek bende alcam sipariş verecem bu hafta en azından onuda uygularım
gliserin formülü var rapunzel yazmış bir şişeyle yanımda taşıcam uçlarıma sabah badem yağı felan sürüyorum ama hemen emiyor yine kuru yine kuru ne kadar kestirsemde kurutma makinesiydi taraktı derken uçlar yığranıyo bendee kendim uçları kesiyorum arada nazım biliyormusun ben hiç gliserin göremedim nereden temin ederim yahu onu
gülden canım 2010 eylülden beri hırs geldi hazirana kadar uyguladım hemide normal mesai hariç ayda 120 saat ek mesai yaptığım 11 de vapura binip 1 de olduğum günler bile yılmadan maskemi yaptım zencefil suyuyla duruladım sonuç uzadı parladı yumuşadı uçlara çözüm bulamadım ama dipler iyidi bunun için gaza gelmek lazım 5 sene kadar düzleştirici uygulayan ben diplerimi kurtardım en önemlisi genelde haftasonu föne giderim fön 1 gün bile tutmazken 4 gün tutuyor yağlanan bir saçım olmadığı için yağ sürerek yağlandırıyorum mecbur bakım yapmam lazım sende bize katıl nazlımla ay takvimne göre gidiyoruz bana o söledi yaptığımda buraya yazınca diğer gelinciklerinde bakım yapmak isticeğini düşündüm hep beraber yapalım bakımızı varmısın yapınacada buraya yazıp teşvik edelim
havalarr berbattt sanahın körü ama sanki akşam gibi iç karartıcı:26:
günaydın herkeşlereeeeee
olsun yahu o bile güzel romantik oluyor karanlık,yağmur ve hafif soğuk havada aşk kokusu varrrrr ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?