'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi pazarlarr tatlımm..
burdada aynı kasvetli hava hakim ayrıca hislerime tercüman olmuşsunn

canıma tak etti artık gülhdeincimmm nolursa olsun diyip evlenicem o olcak sonunda

valla sole havalarda kocişimin kollarında kendi evimizde başbaşa sere serpe film izliyo olmak istiyorumm

dün de ailecek beraberdik büyükannemlerde, yedik içtik güldük eglendik ama aksam olunca ayrılmak cok zor oldu yine... günün sonunda baska baska evlere değil, aynı eve gitmek istiyoruz gel 2013 geeeel

sen nasılsın canım?

iyiyim bebeğimm, sen nasılsın
sınavım süperdi dualarınız sayesinde.. önümüzdeki hafta da 4 tane sınavım var. onlar da bitince aşkımın gelişine hazırlanabiliriiiiiiimmmmm

ohhh cok sevindim canımmm onlar da bir an önce hayırlısyla biter de enişteyle tam bir kutlama yaparsınız inşallah

ben de iyiyimmm, çeviri işlerim var onlara dalıcam birazdan sonra da askımın yanına gidicem umarım cabuk bitirebilirim de hemen gidebilirim

hadi oyalanma bakıyım hemen işini bitir
maşallah size kuzum

bebekleriiim hepinizi büssürü büssürüüü öpüüyoooruuummm nurayım onumuzdekı haftakı sınavlarında super geccek merak etmee sennn Niliiim çarşamba gunuu girişiin kaççtaaa dişçicime gelceem dun gene gıdemedım benii kesiceeek kesiin gittiğimdee
iyi pazarlar herkese...

istanbulda kasvetli bir hava var... benim de evlenesim

pastaaam yaaa benımde var evlenesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

saç uçlarımı yumusacık yapıo sarıkız kusum annem dükkanda genelde fön işleminden önce sürüyo saça bakımda yapıyo hem uçları kolay açtığından tarakla yıpranmada olmuyo mavi suyuda var ama bendeki serumu fındık kadar sıkıyorum elime uçlara yediriyorum okadar. protek alana kadarda idare ederim böle gliserini aktardan al kusum ama ınanılmaz kıvamlı bi yağ, suyla ınceltıyosun fısfıslı şişeye koyucaksın sanırım iyi geliyo diyolar ben bi ara nemli saçlarıma yapıyodum sarıkızın serumu gibi aynı oda yumusaklık verıyoo dalgaların daha bi belırgın duruyo. su evı tasımadan bısı yapamıcam bende bide bu ara yuzum mahvolduu benım ya heryerım pütür pütür neden oldu anlayamadım acaba reglidenmi diye dusundumde bu sekılde hiç olmamıstı

havalarr berbattt sanahın körü ama sanki akşam gibi iç karartıcı:26:
günaydın herkeşlereeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…