'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evlilik fuarında neler oluyor yani gelinlik ve takı mı sadece bilen varmı yada giden??bernardo da davetiye var ama kaç kişi gidiceksek o kadar mı almalıyız anlamadım giriş için??yardımmmm!:26:

nasıl teksin yahu patron mdür yada başka çalışanlar yokmu:26:

asıl şirket eskişehirde cnm batı karadeniz şubeside burda bende hem muhasebeci hemde sorumlusu gibi bişiyim
pazarlamacılar var ustalar var ama sabh gelir giderler görev dagılımlarını yaparım ben
patronumda 2 kere gördüm valla şimdiye kadr :)
kendi maaaşımı kendim alırımm calısınlara ben veririm maaşlarını bu şekilde benim işim :)

evlilik fuarında neler oluyor yani gelinlik ve takı mı sadece bilen varmı yada giden??bernardo da davetiye var ama kaç kişi gidiceksek o kadar mı almalıyız anlamadım giriş için??yardımmmm!:26:

Ben daha önce gitmedim ama tv de izlemiştim, düğün ile ilgili aklına gelen herşey vardı canım gelinlik, damatlık, organizasyoncular fln filan. Bence kaç kişi gidecekse o kadar alman lazım.

güünaayyddııınn kızcelerrrrr

Günaydınnn canım

oohh giriş çıkışları stok ws.gelir giderleri muhasebecini<mi var?yaa ne rahat iş hee oh sibelcim imrendim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…