slm bayanlar;
nişanlımın yanına gidemiyorum ne yazık ki ilk defa onsuz bi bayram olcak
canım kayınvalide konusunu halletmenize sevindimKızlar gelin kaynana konusunu hallettik şimdilik aşkitomlaAllahtan aldgımız arsa uzakk
Asker konusuna gelince sanırım en bahtsız benimbenimki daha gitmedi bile 6 senedir stres yapıodum 2 sene daha eklendi üstüne Bide doğuya çıkarsa oh valla... Tek duam doğuya çıkmaması abileri hep doğuda yapmış çünkü
merhaba canım. neden gidemiyosunslm bayanlar;
canım kayınvalide konusunu halletmenize sevindim
askerlik içinde rahat edeceği bir yer olsun diye dua et canım. doğuda olmayıp batıda olursa bide hiç rahat edemezse allah korusun emdiği süt burnundan gelirse daha mı iyi.. doğuda da çok iyi yerler var, rahatlık açısından.
dükkanınızda hayırlı olsun balım
merhaba canım. neden gidemiyosun
karbeyazcım, gezin kuzum ooh ne güzel..
el ele aşıklara imrenir oldum
Hoşgeldin canımmm Ayy siz mutlu olunda istersen hiç gelme balımmmGeezin bol bolll :Ay ben bile heycanlandımmm Bende gece vardiyasına geçicem gündüz gelmem zor olucak kızlar gecede sanırım orda uyukluycam 4,5 dan sonra çok uykum geliyo :18::18::18::18:
karbeyaz bizim yerimizede geezin sizi kıskanıyorum ne guzel cok gezebilen heryere gidebilen bir ciftssiniz :)
karbeyazcım, gezin kuzum ooh ne güzel..
el ele aşıklara imrenir oldum
selam gelinciklerr
derin mevzular gündemde yine kaynanalar,askerlikler :97:
Allah şu mübarek günde herkesin gönlüne göre versin.Benim kayınvalidecim ilerde inşallah değişmezse şimdilik melek maşallahilk tanıştığımız dakikadan beri aramız gayet iyi ben teyze diyorum o bana annecim diyo kendi kayınvalidesi çok çektirmiş kadına oda anneme bile demiş 2 oğlum var evliliklerinizde huzur mutluluk istiyorsanız önce eşinizin ailesiyle iyi geçinin sonra bizle demiş. banada herşeyi danışır herşeyi sorar oğluna yaptıramadığını bana söyler beni dinlemiyo söylede yapsın seni dinliyo der güler
benim kocişte ilk ciddi şeyler konuşulmaya başladığı zaman annem A derse sen B dersen o iş B olur bizim mutluluğumuz daha önemli demiştiaman maşallah
ben asker yolu beklemedim o zamanlar sevgili değildik tanışıyoduk sadece ama sanırım polis okulu beklicem şimdide 6 ay ek öğretmen ataması yapmazlarsaama tabi en büyük sıkıntımız zaten ayrı şehirlerdeyiz hasret,özlem birikimi fazlasıyla var bizde
asker yolu gözleyenler tez zamanda kavuşur inşallah, göndermeyenlerde gönderir bian önce kavuşur geri
çok tşk ederim cnm benm daha güzel tatiller sizin olsun
allah daha güzel tatilleri sizlerede nasip etsin inşallah cnm benm
En güzel tatiller sizlerle olsun bloğuma resimleri eklerim tatildekiSizi çok özlüom ama ya
bebekleriim ben gelldiiiimmmm nihayeettçok güzel gectii herseyyy sevgilicik kardeşi ve ben aksam tavla turnumavası nargıle sefası yaptııkk bana hava atıyodu seni tarumar ediceemmm diyee ama minnakınız yendii zafer beniiim oldu gecede hepberaber ıncır recelını ızledık hungur hungur agladım fılm bıttı ısıgı actık kayınanniş sevgiliciim bana guluyoduuu heryerım sımsıyah olmus gırgır samata derken sabaha karsı yattık bugunde oglenden sona anca kalktık yarım saat fln oldu eve gelelii sımdı bayram gezmelerıne baslıcaz artıkkk
Çok sevindim tatlımmm birlikte vakit geçirmenize su incir reçelini bende izliyim nasıl bişimiş merak ettim
sineraycım, minnakcım rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın şekerlerim
incir reçeli diye konu bile açmıştım ben buraya :)
sevgilim sinemada izlemek istedi ben de pek gönülsüz gitmiştim izlemeye..
ama iyiki gitmişiz. yok böyle bi film ya (benim için )aşk tesadüfleri sever falan hikaye yani.. bunun yerini hiç bişey tutamaz.
aman tahtaya vur :)
polis mi olcak sevgilin canımm?
6 ayda olnuyomu oyle hiç bilmiyodum :44:
cookiem üniv.mezunları kpss puanıyla tercih ediyo polisliği ve eğitimleri 6 ay.
lise mezunları öss puanıyla tercih ediyo, eğitimleri de 2 sene..
açlıktan ölebilirim bu arada. ben gidip biraz uyuyayım en iyisi.
öpüyom hepinizi canlarım
şimdi geldim kızlar otur otur sandelye biyerime geçmiş yaaaah ah pek mutluyum bugün içim huzur dolu
bebekleriim ben gelldiiiimmmm nihayeettçok güzel gectii herseyyy sevgilicik kardeşi ve ben aksam tavla turnumavası nargıle sefası yaptııkk bana hava atıyodu seni tarumar ediceemmm diyee ama minnakınız yendii zafer beniiim oldu gecede hepberaber ıncır recelını ızledık hungur hungur agladım fılm bıttı ısıgı actık kayınanniş sevgiliciim bana guluyoduuu heryerım sımsıyah olmus gırgır samata derken sabaha karsı yattık bugunde oglenden sona anca kalktık yarım saat fln oldu eve gelelii sımdı bayram gezmelerıne baslıcaz artıkkk
çok sevindim canım ohh ohh maşallahincir reçelini bende aşkımla izledim üzerine nerdeyse benimle kavga etcekti ben hasta olsam benim için savaşır mısın yoksa bırakır mısın diye deli ya onlar kendilerini tavlada iyi zannederken bize yenilince çok zevkli oluyo değil mi? ben bayılıyorum hele son bikaç oyunumuz 5-0 falan bitti koltuğunun altında fotları var face de
önümüzdeki hafta bugünn kocişimle yollarda olcaz canlar ya çok heyecanlıyım şimdideno kadar uzun ki yol yalnız olsam ağlardım bile ama o olcakya birlikte olunca süper olcaakk
minnakcımm hosgeldin tatlımm
telomercimm bizde opuyoruzz
freckless maalesef tr sartlarında durum ortada.. eger atanmazsa beklemenin hiç mantıgı yok en dogru karar diye dusunuyorum canım hakkınızda hayırlısıı
benim cevremde bircok arkadasım vardı polisle evlenmek isteyen sebebini bilmiyorum ama ogretmenlerden cok polisleri tercih ediyolardı... vardır bir hikmet hangisi sizi rahat ettircekse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?