'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kısçelerimm nasılsınızz??

şifa home ve aras metal evim nette satışta şu an cici çöp kovaları saklama kapları falan var ama soğan ve patates kovası yok yaa inşallah bi dahaki kampanyada olur

oohh giriş çıkışları stok ws.gelir giderleri muhasebecini<mi var?yaa ne rahat iş hee oh sibelcim imrendim:18:

öyle canım ya biçok arkdasım der süreklii sen çıkda biz girelim diye
burdaki gelir gider fatura stok vs bütün ön muhasebeye ben bakıyorum 15 in de de şirkete gönderiyorum asıl muhasebecimiz orda oldugu için bu şekilde valla cnm allaha şükür iyi işim ya kafama göre bu yüzden nerdeydin diyen yok neden geç kaldın diyen yok vs :)

diyelim o zman nediyelim darısı basımıza ama ben işte öğrenmeyi sefiyorum ya hergün öle sıkılır insan yahu

napoosun balbademim

nasısııın tatlııımmm ya nickini gördükçe içim kıpır kıpır oluyo bu ara turkuaz rengıne cok fenaa taktııımmm

napıyım canm aşkımla msjlaşıp iş yapıp sizinle konusuyorumsen napoosun?
bende yatak odamı turkuaz gibi nebilim farklı bişi yapabilirim hep düşünüyorum yeşilimsi mavi gibi nebiliyim ama çok kararsızım

diyelim o zman nediyelim darısı basımıza ama ben işte öğrenmeyi sefiyorum ya hergün öle sıkılır insan yahu

inş tatlımmm bazen catlıcak gibi sıkılıyorum ama bazende sıkılmaya fırsat olmuyo genelde boş kaldıgım zaman ders calısıyorum saten
derstende sıkılınca nete giriorum işte bazende öyle bi yogunluk oluyoki ne net ne ders e fırsat olmuyo yani böle geçip gidio günler yaa )

ee aşkın senin yanına gelebilir tattillerinde o zaman bol bol kamera falan yoksa :26:

nadir geliyo cnm kamera falan yok calısanlarda tanıyo saten

ohhh ohhh süper vallaa

ohh ohh ne güzel yaa...
yaa bugün şirket çok soğukkk ayaklarım buzzzzzzzzzz yaa normalde terleyen bir yapım varr ama donuyorum ayakalrım çok kötü uyuştu sanki çizmenin içinde yaa

evet canımm ya bugün çok soğuk bende dondumm yarın dahada soğuk olucakmışş

ohh ohh ne güzel yaa...
yaa bugün şirket çok soğukkk ayaklarım buzzzzzzzzzz yaa normalde terleyen bir yapım varr ama donuyorum ayakalrım çok kötü uyuştu sanki çizmenin içinde yaa

inanırmısın benimde öyle ya sıcak yıne tepmde ufo 2 corap var ama çizmenın içince benımde buz valla
hissediyorum böle akşamada karın ağrıları başlar artık lapa lapa kar yagıyo saten yaa

bugun benımde sevgılıcım 24 saat calıstı bugun ızınlı o kaldırdı benii alışverişe gitti şimdi pantolon fln alcak haftaıcı bıgunde beraber kazak falan almaya cıkıcaz ya ben ev dekorunda pek haz etmem hatta cok buyuk konusup nevresıme mavı bısı hayatta almam evıme sokmam falan dıyodum ,hos tam mavı deıl buara asık oldugum renk turkuaz mutfakta falan dusunuyorum , dusundukce ıcım falan acılıyo hattaa . tum mutfak dusuncem degıstı zaten ceyızım ıcın aldıgımız buzdolabını sımdı kullanmak zorunda kaldık bordoydu o o tonlarda dusunuyodum sımdı cok farklı seyler olabılır

İyiyim canım sen nasılsın bende seviyorum turkuaz rengini sevindim böyle hissetmene

ya ben aslında renk ve tarz konusunda senelerdır cok sabit fıkırlıyımdır noldu bu ara bende anlamadım ama turkuaza karsı aşk beslemeye basladım bende iyiim tatlımm bırazdan yenı ev için igdaşa gidicem başvuru için hava cokmu kotu yaa

24saat çalıştı ve sabahın köründe alışverişemi gitti enişteeee canm benim çok şık durur bende pembeeeeeeeeee tonu turkuaz bayılırımmmmmmmmmmm

canımm falezdi sanırım markası tam hatırlamıyorum ama arkadaşım seramik tencere seti almıştı ve böle çok tatlı bi maviydi istersen bi araştır seramik tencere falan alıcaksan :26:

günaydın kızlar

günaydın canımm.. nasılsınn?? bişimi oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…