'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh ohh ne güzel yaa...
yaa bugün şirket çok soğukkk ayaklarım buzzzzzzzzzz yaa normalde terleyen bir yapım varr ama donuyorum ayakalrım çok kötü uyuştu sanki çizmenin içinde yaa

Benimde çok üşüyor o yüzden kendime internetten ayak ısıtıcısı aldım kızzlar bitene kadar den 35 tl idi. Bakalım gelince görücez umarım iyi bişeydir.

Ay ne güzel ya ben de çok seviyorum ya turkuazı ztn belli oluyordur da, sanırım denizi çok sevmem den geliyor. İgdaşı hemen hallet cnm malum havalar soğuk daha da soğuyacak.
günaydın kızlar

Günaydın cnm nerelerdesin ya hayırdır

aryıldızda tefalde gordum kusum yaa beyazlı turkuazlı sanırım aşkım onlarla başladı

günaydın kızlar

berfooom gunaydın bebegım sen ıyıce bak dürt beni

24saat çalıştı ve sabahın köründe alışverişemi gitti enişteeee canm benim çok şık durur bende pembeeeeeeeeee tonu turkuaz bayılırımmmmmmmmmmm

ivitt sonada evee gidipp totoşunu devircek dayanıklıdır benım sevgılıcıımm pembe zaten favorılerım arasında herzaman

ahh bu yaşta böle oluyolarda 30-35yaşlarında tam yanlarında olucagımız zaman inş.bi yorgun düşcekler bu kadar eziyet ediyorlar vücutlarına ben askıma kızıyorum yaa heele nöbete sabah 4e kadar kalıyordu bir ara hergün şimdi 2-3 aydır hiç kalmıyor hergün dua ediyoruzki kalsın die istiyor mecbur para lazım dıe ben razıyım dio canm benm yaaaaa

nöbete kalınca fazlamı alıyo canımm:26::26:

yok ben onu yorgun dusurmemmm el bebek gul bebek bakıcam ben askıma ah bı evleneliim

ya annem para bırakmayı unutmuss yarına kaldı igdaş bu arada ne dıcem kusum avcılarda bı yer acılmıs outletmıs 39 mılyona kahvaltı setlerı falan varmıs bu yaz evlencek bı arkadas dun gıttı bakıcaktı daha haberlesmedık 4 mılyarlık buzdolapları 1 bucuk mılyar falanmıs

valla biz dün aşkımla elektoworlde girdik capacity de fiyatlar buzdolaplarnda cok uygundu bayıldıkkkkkkkkkk ya ama işte daha erken ve paya yok
bende düşürmem şimdiden besliyorum sayende enerjimi kazanıyorum dioo eşek yaa ben onuuuuu

akşam 8den sabah 4te cıkıyor evde 5te oluyor 2saat sonra uyanıp tekrar iş yoluna evle iş arası 1saat düşün ve 8 den 4e 50 tl alıyorr aç susuz

anaaamm iyi dayanıyoo ozaman senin sevgili yaa cnmm ne iş yapıyo ki böyle ağır şartları ya:26::26:

evet daha erken yaa bız evı anca seneye bu donemde alırız sımdı gectıgımız evde kucuk zaten koycak yerım olmaz burda kalsaydık bı oda benım ceyız odam gıbı zaten seneye baslıcam buyuk esyalara hiibe edemem hiç ortalıkta, alıp hemen aşk yuvamızdaki yerine yerleştiririm

Beyaz spot center mı acaba? sanırım orası yeni açılacak doğrudur valla cnm bizim tüyabın burda da da bir spot center var ama hiç gidip bakmak nasip olmadı daha...

günaydın kızlarrrr nasılsnızzzzz
neler yapıosunuz bakalmmmmmm, gizoşm hiç yoksn yaaa özledm valla ne zman gelsem göremiorm seni
minnaam bu gn tatilm çarşambada tatilm kuzum bakırköyde olmcam yani..cumartesi de tatilm askım gelio bu sefer deee

günaydın nilim...
ohh bu ne tatili böle yaff:26:

Hoşgeldin nasılsın cnm sende yoksun bu aralar özledik valla. Neyse 3 gün izin süper

ciddimisin okadar calısıyo diyosun şartları söylüosun allah korusun bişi olsa ssk sı yok .s
allah sabır ve kolaylık versin tatlım valla zor yaa :26:

ssk yı bekliyorduk babamların karşısına gelebilsin die adam yapmıyor yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi parayıda bekliyoruz rabbim sen büyüksün ya
yapmıyor kaç yerde çalıştı sadece 2yer yapmış(((((( ve koca koca makinlerde çalışıyor yavrum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…