Allah korusun canımm deme öle
öyle derlerr evet de allah korusunnn ayyy
düşünmek bile istemiyorumm yani olmayacagını:18::18:
ohh ohh ne güzel yaa...
yaa bugün şirket çok soğukkk ayaklarım buzzzzzzzzzz yaa normalde terleyen bir yapım varr ama donuyorum ayakalrım çok kötü uyuştu sanki çizmenin içinde yaa
bugun benımde sevgılıcım 24 saat calıstı bugun ızınlı o kaldırdı beniialışverişe gitti şimdi pantolon fln alcak haftaıcı bıgunde beraber kazak falan almaya cıkıcaz ya ben ev dekorunda pek haz etmem hatta cok buyuk konusup nevresıme mavı bısı hayatta almam evıme sokmam falan dıyodum ,hos tam mavı deıl buara asık oldugum renk turkuaz mutfakta falan dusunuyorum , dusundukce ıcım falan acılıyo hattaa . tum mutfak dusuncem degıstı zaten ceyızım ıcın aldıgımız buzdolabını sımdı kullanmak zorunda kaldık bordoydu o o tonlarda dusunuyodum sımdı cok farklı seyler olabılır
ya ben aslında renk ve tarz konusunda senelerdır cok sabit fıkırlıyımdır noldu bu ara bende anlamadım ama turkuaza karsı aşk beslemeye basladımbende iyiim tatlımm bırazdan yenı ev için igdaşa gidicem başvuru için hava cokmu kotu yaa
günaydın kızlar
canımm falezdi sanırım markası tam hatırlamıyorum ama arkadaşım seramik tencere seti almıştı ve böle çok tatlı bi maviydi istersen bi araştır seramik tencere falan alıcaksan :26:
günaydın canımm.. nasılsınn?? bişimi oldu :26:
günaydın kızlar
24saat çalıştı ve sabahın köründe alışverişemi gitti enişteeeecanm benim çok şık durur bende pembeeeeeeeeee tonu turkuaz bayılırımmmmmmmmmmm
aryıldızda tefalde gordum kusum yaa beyazlı turkuazlı sanırım aşkım onlarla başladı
berfooom gunaydın bebegım sen ıyıce bak dürt beni
ivitt sonada evee gidipp totoşunu devircekdayanıklıdır benım sevgılıcıımm pembe zaten favorılerım arasında herzaman
ahh bu yaşta böle oluyolarda 30-35yaşlarında tam yanlarında olucagımız zaman inş.bi yorgun düşcekler bu kadar eziyet ediyorlar vücutlarına ben askıma kızıyorum yaa heele nöbete sabah 4e kadar kalıyordu bir ara hergünşimdi 2-3 aydır hiç kalmıyor hergün dua ediyoruzki kalsın die istiyor mecbur para lazım dıe ben razıyım dio canm benm yaaaaa
nöbete kalınca fazlamı alıyo canımm:26::26:
ahh bu yaşta böle oluyolarda 30-35yaşlarında tam yanlarında olucagımız zaman inş.bi yorgun düşcekler bu kadar eziyet ediyorlar vücutlarına ben askıma kızıyorum yaa heele nöbete sabah 4e kadar kalıyordu bir ara hergünşimdi 2-3 aydır hiç kalmıyor hergün dua ediyoruzki kalsın die istiyor mecbur para lazım dıe ben razıyım dio canm benm yaaaaa
Benimde çok üşüyor o yüzden kendime internetten ayak ısıtıcısı aldım kızzlar bitene kadar den 35 tl idi. Bakalım gelince görücez umarım iyi bişeydir.
Ay ne güzel ya ben de çok seviyorum ya turkuazı ztn belli oluyordur da, sanırım denizi çok sevmem den geliyor. İgdaşı hemen hallet cnm malum havalar soğuk daha da soğuyacak.
Günaydın cnm nerelerdesin ya hayırdır
yok ben onu yorgun dusurmemmm el bebek gul bebek bakıcam ben askıma ah bı evleneliim
ya annem para bırakmayı unutmuss yarına kaldı igdaşbu arada ne dıcem kusum avcılarda bı yer acılmıs outletmıs 39 mılyona kahvaltı setlerı falan varmıs bu yaz evlencek bı arkadas dun gıttı bakıcaktı daha haberlesmedık 4 mılyarlık buzdolapları 1 bucuk mılyar falanmıs
akşam 8den sabah 4te cıkıyor evde 5te oluyor 2saat sonra uyanıp tekrar iş yoluna evle iş arası 1saat düşün ve 8 den 4e 50 tl alıyorraç susuz
anaaamm iyi dayanıyoo ozaman senin sevgili yaa cnmm ne iş yapıyo ki böyle ağır şartları ya:26::26:
valla biz dün aşkımla elektoworlde girdik capacity de fiyatlar buzdolaplarnda cok uygundu bayıldıkkkkkkkkkk ya ama işte daha erken ve paya yok
bende düşürmem şimdiden besliyorum sayende enerjimi kazanıyorum dioo eşek yaaben onuuuuu
ama işteee bide kazansa işte ahhh yaa
kuyumcu atölyesinde cnm
yok ben onu yorgun dusurmemmm el bebek gul bebek bakıcam ben askıma ah bı evleneliim
ya annem para bırakmayı unutmuss yarına kaldı igdaşbu arada ne dıcem kusum avcılarda bı yer acılmıs outletmıs 39 mılyona kahvaltı setlerı falan varmıs bu yaz evlencek bı arkadas dun gıttı bakıcaktı daha haberlesmedık 4 mılyarlık buzdolapları 1 bucuk mılyar falanmıs
kazanamıosa başka işe girse cnm geliri cok olan yani
bu kadar yoruluosa falan :26:
günaydın kızlarrrr nasılsnızzzzz
neler yapıosunuz bakalmmmmmm, gizoşm hiç yoksn yaaa özledm valla ne zman gelsem göremiorm seni
minnaam bu gn tatilm çarşambada tatilm kuzum bakırköyde olmcam yani..cumartesi de tatilm askım gelio bu sefer deee
yokki çok para veren(
ayrıyetten ssk sı da yok içler acısı
günaydın kızlarrrr nasılsnızzzzz
neler yapıosunuz bakalmmmmmm, gizoşm hiç yoksn yaaa özledm valla ne zman gelsem göremiorm seni
minnaam bu gn tatilm çarşambada tatilm kuzum bakırköyde olmcam yani..cumartesi de tatilm askım gelio bu sefer deee
ciddimisin okadar calısıyo diyosun şartları söylüosun allah korusun bişi olsa ssk sı yok .s
allah sabır ve kolaylık versin tatlım valla zor yaa :26:
indrim sonrası tatil patlaması cnmgünaydın nilim...
ohh bu ne tatili böle yaff:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?