'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşgeldin nasılsın cnm sende yoksun bu aralar özledik valla. Neyse 3 gün izin süper

iyiyim cnm valla çalışıodm bende indrm öncesi sonrası derken ömrüm geçti valla:d
dünde baya yoğundu hersey mağazada yerdeydi resmen ama bu zman istediğimz bu durum
siz neler yaptınız hep girip bakıodm ama bi kaç msjdan fazla yazamıodm gizem de yok topiğin eski tadı da yok benm için sizde olmasanız hiç girmicem sanırm

Son düzenleme:

allah yardımcınızz olsunn kuzucumm yaa inşş bi kolaylık verirr allah
:26:

Evet cnm bu ara topiğimiz biraz sakindi eksilenlerle ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Kalabalık olunca muhabbetin lezzeti artıyor tabiki...

Beyaz spot center mı acaba? sanırım orası yeni açılacak doğrudur valla cnm bizim tüyabın burda da da bir spot center var ama hiç gidip bakmak nasip olmadı daha...

bılmıyorumkı adını kusum ama haber verıcek arkadasım bakarız ona gore

gunaydın nılııımmm carsamba eger ıptal olursa tatılın bana haber ver emı ona gore randevu alım yarın dişçimdeen

Cemrem caglam göönaydıınn

hmm anladım canm...sen onlara gitmiştin nası geçti yaff:26:

güzel geçti yağmur, sabah kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik kahve fln içtk sonra biraz gezip aşkımla çorludaki evimize döndük ordanda ista yolcu etti beni
bu hafta da kendisi gelicke bakalm dün ona pulldan pantolon aldm bizim mağazadan erkeklerinde kullanabiliceği deri bileklk aldm aşkıma da stradiden bişiler buldm sonunda
resimleri de bunlar umarm beğenir geldiğinde değiştirirz olmassa

Tamam cnm merak ettim bende paylaş muhakkak...

Kotun rengi çok güzelmiş cnm bileklikte çok güzel güle güle kullansın inşallah :)

Bebiklerimmmmm napıosunuuuzzzzzzzzzzz?:76:

Nilimmm pantalonu Pull Street Fashion'dan mı aldın? Bileklikte harika, kotta. Bence beğenir bebeğimmm Güle güle giysin eniştecikk:)

yok cnm bizm mağzalardan pull and bear 60tan 35e düşmüş peronel inrimimle 30e geldi, bileklikte bizim mağazadan 25ten 5 e düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…