Hoşgeldin nasılsın cnm sende yoksun bu aralar özledik valla. Neyse 3 gün izin süper
indrim sonrası tatil patlaması cnmbüyük ihtimal değişebilir ama yoğunluğa göre cumartesi tatilmi kimselere vermem ama diğerlerini alabilirler
ssk yı bekliyorduk babamların karşısına gelebilsin die adam yapmıyor yaaaaaaaaaaaaaa
şimdi parayıda bekliyoruz rabbim sen büyüksün ya
yapmıyor kaç yerde çalıştı sadece 2yer yapmış(((((( ve koca koca makinlerde çalışıyor yavrum yaa
iyiyim cnm valla çalışıodm bende indrm öncesi sonrası derken ömrüm geçti valla:d
dünde baya yoğundu hersey mağazada yerdeydi resmen ama bu zman istediğimz bu durum
siz neler yaptınız hep girip bakıodm ama bi kaç msjdan fazla yazamıodm gizem de yok topiğin eski tadı da yok benm için sizde olmasanız hiç girmicem sanırm
herkese selaaam
Günaydın kızlar
Beyaz spot center mı acaba? sanırım orası yeni açılacak doğrudur valla cnm bizim tüyabın burda da da bir spot center var ama hiç gidip bakmak nasip olmadı daha...
günaydın kızlarrrr nasılsnızzzzz
neler yapıosunuz bakalmmmmmm, gizoşm hiç yoksn yaaa özledm valla ne zman gelsem göremiorm seni
minnaam bu gn tatilm çarşambada tatilm kuzum bakırköyde olmcam yani..cumartesi de tatilm askım gelio bu sefer deee
Selam, Günaydın hoşgeldiniz
bılmıyorumkı adını kusum ama haber verıcek arkadasım bakarız ona gore
gunaydın nılııımmmcarsamba eger ıptal olursa tatılın bana haber ver emı ona gore randevu alım yarın dişçimdeen
Cemrem caglam göönaydıınn
herkese selaaam
Günaydın kızlar
hmm anladım canm...sen onlara gitmiştin nası geçti yaff:26:
bılmıyorumkı adını kusum ama haber verıcek arkadasım bakarız ona gore
gunaydın nılııımmmcarsamba eger ıptal olursa tatılın bana haber ver emı ona gore randevu alım yarın dişçimdeen
güzel geçti yağmur, sabah kahvaltı yaptık oturduk sohbet ettik kahve fln içtk sonra biraz gezip aşkımla çorludaki evimize döndük ordanda ista yolcu etti beni
bu hafta da kendisi gelicke bakalm dün ona pulldan pantolon aldm bizim mağazadan erkeklerinde kullanabiliceği deri bileklk aldmaşkıma da stradiden bişiler buldm sonunda
resimleri de bunlar umarm beğenir geldiğinde değiştirirz olmassa
Eki Görüntüle 323319 Eki Görüntüle 323320
Tamam cnm merak ettim bende paylaş muhakkak...
Kotun rengi çok güzelmiş cnm bileklikte çok güzel güle güle kullansın inşallah :)
Selam, Günaydın hoşgeldiniz
hoşgeldiniiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?