'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol kurabiyemmm nasılsın bakalm görüşemiorz seninle de hersey yolundadır umarm enişteyle limoni durum düzeldimi en son onu okumustm halletmişssinizdr:)

yok cnm bizm mağzalardan pull and bear 60tan 35e düşmüş peronel inrimimle 30e geldi, bileklikte bizim mağazadan 25ten 5 e düşmüştü

Bebeğimm harikaaa bayağı ucuza kapatmışsın:)) Ben hiç yakalayamıyorum böyle fırsatları:)
Polodann bi triko 80-90 TL ye hadeeee:76:
Yaaa bu aradaaa sevgililer gününe de çok az kaldı :26:

Bebeğimm harikaaa bayağı ucuza kapatmışsın:)) Ben hiç yakalayamıyorum böyle fırsatları:)

yaa biliyormusunuz canlarım 14şubatta bizim 2,5 yıl bitcek hayırlısıyla dahada önemli birgün sevgililer günündense..

Evet canım aklımda bi süpriz var bişi almayı düşünmüyorum ama bakalım haketmesi lazım.

saol kurabiyemmm nasılsın bakalm görüşemiorz seninle de hersey yolundadır umarm enişteyle limoni durum düzeldimi en son onu okumustm halletmişssinizdr:)

iyiyim canım sen nasılsın? hayırdır bugun iş yok muuu izinlimisin nilim??

hersey yolunda canım ya hallettik arada cok atısıyoruz biz öle allahtan uzun sürmüyo dayanamıyoruz

yaa biliyormusunuz canlarım 14şubatta bizim 2,5 yıl bitcek hayırlısıyla dahada önemli birgün sevgililer günündense..
Bizim de 14 Şubatta Allah nasip ederse 8. ay bitcek 9'a başlıcaz
Ayyy çok çömüz sizin yanınızda ya huu:76:

Evet canım aklımda bi süpriz var bişi almayı düşünmüyorum ama bakalım haketmesi lazım.

Wooooooww gül yaprakları mııı Cemremmm haketmesi lazımmm tabii ondan ziyade o düşünmeli değil mi bunu kuzumm çünkü romantik bişey yaa o yüzden

Son düzenleme:

Düşünmez canım o Geçen dedi 14 şubatı kutluycakmıyız. Sen nasıl istersen dedim sen bilirsin iyi dedi yemeğe çıkarız ozaman. Ne istersin hediye dedi. Valla dedim 1 seneyi aşkın hediye almıyosun bana ne geçerse gönlünden istersen alma dedim. Benim aklımda bişi var dedim.Ama bana şarkı bul dedim romantik bişi olsun ikimizi düşünde bul dedim tamam dedi kaldı öyle canım. Hiç takmıyorum ilk o yapsın sonra hakederse ben yaparım.

Hediye mi almıooooo Hiç şık değillll Neden ne istersin hediye die soruoki Hediye bu sorulur mu hiç... Hayy Allah yaaa:44:
O hakederse yap bebeğimm sen bilirsinn zaten doğrusunu

iyiyim canım sen nasılsın? hayırdır bugun iş yok muuu izinlimisin nilim??

hersey yolunda canım ya hallettik arada cok atısıyoruz biz öle allahtan uzun sürmüyo dayanamıyoruz

saol cnm iyiyim bende izinliym bu gün evt, bakalm biz napıcaz sevgililer gününde ama her yıl olduğu gibi yine ayrı olucaz büyük ihtimal:s
gecen yıl sırf bu yüzden bi gün önce pazar gnü kutlamıstk

Hediye mi almıooooo Hiç şık değillll Neden ne istersin hediye die soruoki Hediye bu sorulur mu hiç... Hayy Allah yaaa:44:
O hakederse yap bebeğimm sen bilirsinn zaten doğrusunu

6,5 7 yıl oldu canım hak veriyorum biraz aslında çünkü alıcak bişi kalmadı birbirimize. Ama geçen gün kazak pantolon alırken kendine banada almasını isterdim ki ihtiyacım var dememe rağmen kazağa, umrunda bile olmadı hiç ince düşünmez. Aman neyse canım Allah büyük zaten görüyo hepsini ben sadece dua ediyorum zamanında çok üzüldüm çok ağladım ama değmedi değmiyo.

Kıyamammm sanaa.. Mutlaka tatlım o da haklıdır, hem kötü yönden bakmayalım daha 2-3 ay önce inci yatak odası aldı ya tatlısı
Ağlama lütfen, kimsenin seni üzmesine izin verme 7 yıl bile olsa bebeğimmm.

saol cnm iyiyim bende izinliym bu gün evt, bakalm biz napıcaz sevgililer gününde ama her yıl olduğu gibi yine ayrı olucaz büyük ihtimal:s
gecen yıl sırf bu yüzden bi gün önce pazar gnü kutlamıstk

biz de sizdendik o zaman, 13 unde pazar gunu kutladık gecen yıl

bu yıl yanımda olur mu onu bile bilemiyorum seyir cıkmazsa olur ancak :2:

görüsünce kutlarız biz de nilim ya napalım kader utansın

hep öyle ki cnm yaaa:s
cemrem neden öyle davranmıs ki bak onunda borçları vardır smdi bi sürü eşyalar fln
smdi benmkide hazır indrm geldi bende sana bişiler alıcam dio istemiorm diyincede o zman çeyiz için oyshodan iç çamaşırları alalm benm de işime yarar dio terbiyesiz
olmadı ikeadan beğendiğim nevresimi alıcakmıs

Orası öyle canım aldı ama biçicek alabilirdi. 3-4 sene önce bidemet çiçek almıştı hala o duruyo kurutulmuş bi şekilde. Zaten takmıyorum artık canım. Umrumda da değil açıkçası evlenince alırım yaparım vs diyorama onada inanmıyorum. Şimdi yapmayan insan evlenince hiç yapmaz. KEndi bilir ben üzerime düşeni yapayım yarın bi gün bana bişey olursa çok vicdan azabı çekicek.

Orası öyle canım aldı ama biçicek alabilirdi. 3-4 sene önce bidemet çiçek almıştı hala o duruyo kurutulmuş bi şekilde. Zaten takmıyorum artık canım. Umrumda da değil açıkçası evlenince alırım yaparım vs diyorama onada inanmıyorum. Şimdi yapmayan insan evlenince hiç yapmaz. KEndi bilir ben üzerime düşeni yapayım yarın bi gün bana bişey olursa çok vicdan azabı çekicek.

Aynı biz, alınacak bir şey kalmadı ya bizim de 8 seneyi geçti ne alacağım hiç bilmiyorum. Ben ne kadar özensem o da bir o kadar odundur bazen. Ama canı isterse çok güzel süprizler de yapar. Bugünleri kutlamak istemeyenlerden. Sevgililer güne de ne ya ben bu yüzden hediye almam, cnm ne zaman isterse o zaman alırım diyenlerden. Bende artık takmıyorum belki bir şey almam bakalım.

8 senemii hay maşallahhh diiyim ben size
çok merak ettim evlilik için neyi beklıyosunuz ?
bide bukadr uzun zaman geçmiş derler ya heycan falan kalmıyo diyee :26:gerçekten öylemi?:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…