'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ODa yok canım oda yok o olsa bari. Borç varsa kendine neden alıyo kazak pantolon ben okul harçlığı1 sene harcamayıp aç kalıp gittim ona doğum gününde saat aldım. Sırf gönlü oldun arkadaşları arasında laf olmasın gurur duysun millet alamazken sevgilimaldı desin diye ama noldu kıymet bilinmedi. Ben hediyenin büyük küçüğünde değilim küçük şeylerdende mutlu olan insanım bana yolda giderken çiçekkopartıp verse bile mutu olur havalara uçarım. Ama anlamıyo başkasına yapsam başının tacı ederdi beni. Takmıyorum ama Allah büyük ben uğraşayım didineyim o elini kıpırdatmasın zerre kadar umrumda değil. Bıraktım çeyizide alıcaklarımı aldım az çok gerisi umrumda değil o kafa yorsun biraz 2 işte çalışıyodum sırf çeyiz için o için bu için şimdi daha fazla maaş alıyorum ama bi iğne bile almadım kendime harcıyorum. Onada bişi almadım değer bilmiyo çünkü

Bana verdiği bütün gülleri bi kutuda saklarım. Bi keresinde işyerime demet göndermişti annem kurudu die atmış(( Halbuki ben kılığına zarar gelmesin die resmen oynatmıyorum bile yerinden onları Kalanlarla yetiniyorum işte:)
İnşallah Evren seninki gibi olmaz cemremm. Ben terazi burcuyum,düşünceli kişilerle yapabiliyorum ancak. Güzel sürprizler, anı anına yaşanan herşey aklıma kazınır. Aşkoşlaa bu zamana kadar bu yüzden problem yaşamadıkk ama işte bizim daha taze heyecan buna da bağlıorum. Açıkçası ilerde öyle olmaktan korkmuo değilim
Ayrıcaa bana bişey olur die de düşünme lütfenn iyi düşün iyi şeyler olsun balımmm

Aslında sevgililer gününden ziyade o günün önemi 9. ay olduğu için:) Bilirsin ilk 1 sene aydönümleri önemlidir tatlımm

8 senemii hay maşallahhh diiyim ben size
çok merak ettim evlilik için neyi beklıyosunuz ?
bide bukadr uzun zaman geçmiş derler ya heycan falan kalmıyo diyee :26:gerçekten öylemi?:18::18:

Aslında pek heycan kalmıyo alışıyosun artık huyunu suyunu herşeyini ezbere biliyosun kavga ettiğinde ayy diyosun 1 gün konuşmayız gene konuşuruz geçer gider 40 yıllık karıkoca gibi oluyosun ayrı evlerde.

doğrudurr vallaa 8 sene ne demek benim için çok büyük zaman en azından
allah tamamınaa erdirsinn inşş

Valla canım ben sana samimibişey söyliyim mi .Böyle olucagını bilseydim hiç başlamazdım yada bu kadar erken başlamazdım şuan ki yaşımda başlardım ilişkiye. Şuan sadece alışkanlık tutuyo bizi. Başkasıyla yapamama korkusu başkasına dokunamama korkusu bizi birleştiriyo sevgi var mı evet var ama aşk var mı o konuda emin değilim.

Aslında bu yüzdeen ilişkilerin çok uzatılması taraftarı değilim... Bana sorsan bende bu ilişkiye başladığıma pişmanım... Neden mii? ben 6-7 ay flört ettikten sonra bi söz veya nişanla hemen adını koyup ardından düğün isterim. Bişey ne kadar uzarsa o kadar tadı kaçıo, heyecan gidio... Evren bunun için müsaitti ama ben değildim. Abimin okulu vs herşey üst üste geldi onu da geçtim yaşım daha kaç ki?
Sırf bu sebeple bazen başladığım için pişmanlık duyuyorum keşke diyorum 1 sene sonra ya da 2 sene sonra çıksaydın karşıma ve öyle aşık olsaydım sana...

Aynen öyle canım ilk başladım 8 ay oldu hemen yüzük taktırdım aramızda yani niyetimiz belli olsun. 14-15 yaşındayıdım daha. Çok çok küçüktüm çokşeyler yaşadık.Ama şuan karşıma çıkmasını isterdim. 2 senemiz var daha evlenmeye ama ben umudumu yitirmeye başladım. Zaman geçtikçe haa tamam evlenicek bunlar kesinlikle diyolar ama içerden öyle gözükmüyo zaman geçtikçe demeye başlıyosun hayır olmuycak umudum bitiyo beklentim kalmıyo demeye başlıyosun ve 2 aydır neredeyse evlilik lafı etmiyoruz.

ben umarm bi kaç yıl sonra böyle düşünmem kızlar 2,5 yıl oldu bizimde ama hala kıpır kıpırız:d
gün geçtikçe ona daha da bağlanırom bizde 4. yılın sonunda evlenicez bakalm ama tam zamanıdr diorm bende 7-8 fazla gibi gelio banada tadı kaçıcağından deilde en güzel zmanlarımızı birbirimizden uzak geçirmek kayıp gibi gelio

Aynen öyle 4 yıl ideal bizimde içimiz kıpır kıpırdı mide bulandırmak gibi olmasın ama ayrı şehirde olunca insan dahabi özlüyo her terminale gittiğimde heyecandan midem bulanır istifra ederdim.Ama artık geçiyo onlar. Her hafta hergün görünce sevgiliden çok bi arkadaş gibi geliyo zamanla. Bizim evlenmemiz 9- 10 yıl flörtten sonra olucak. Biz sadece ayrı evde yaşayan karıkocalar aynı eve konucazhiç bi değişiklik olmuycak.

Kesinlikleee çok çoook küçük başlanmış bir ilişki sizin bebeğimmm. Aslında birbirnizi siz büyütüp, huylarınızı siz vermişsiniz birbirnize..
Zaman bazen çok şeyi tedavi edebilio bazen de insan çok şey götürebilio....

Canımmm o kıpır kıpırlık bizde de var Ben o kıpır kıpırlığın kaybolmasından korkuorum sadece Zamanla bizde tekdüzeleşir miyiz diyorumm
Bnmki sadece korku aslında...

5-6 yaş var aramızda o beni büyüttü o yüzden der hep kızımsın benim diye. Allah hayırlısını versin ne diyelim oldu artık bikere

kızlar bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz ama nisanda yıldonumumuz var onun heycanı sarmaya basladı sımdıdeenn suprız fıkırlerınıze acıgııım yanı

bıde uzun ılıskılerde evet bazen alıskanlıga sarıyo ama saygının kaybolmaması sart bence cok sukur bız 5. yıla gırıcez, ılk gunku gıbı demıcem cunku dahada arttı sevgımız askımız ben hala heycandan geberıyorum onu gordugumde, ilk zamanlarda bırbırımıze verdıgımız sözümüz bizde saygı için kocaman bi koruma kalkanı olmus bilmedende olsa bunu yakalamısız o yuzden cok mutluyum haksızsan bı konuda uzatmadan cozum arayıp o sorunu cozumlendırmek gereklı gercekten ve aslaaa küs uyumaaak yooookk bi sorunu geçiştirince daha buyuk bı sorun olarak gerı donuyo. bıde kaybetme korkusu hep olmalı cemrem demıs ya kussek bıle yarın barısız dıyosun dıye tam tersı olmalı ıste.. benim yanlıs bısı yaparsam kuser dıye aklım cıkar oda aynı sekılde didişmemiz vardır ama asla bırbırımızı aşalıcak sekılde kavgamız olmadı cunku en kucuk hakaretı bıle benı kaybettırır ona! huyumu karakterımı cok ıyı bılıyo bende aynı sekılde herzaman üst tutarım herseyden ah kıyamam ona :

oo ince konulara dalmıssınız kızlarr

zaman gectikçe heyecanın azalması benim de en buyuk korkum...

ama hep aynı askla sevmenin imkansız olmadıgını dusunuyorum, eger doğru kişiyse...

alıskanlık sandıgımız sey de askın baska bir yüzü aslında... yanında ondan baskasını hayal edemiyorsan bence hala ask olmemiştir...

Bende öyleydim canım ama sadece ben. G****ü yırtıyodum az ağlamadım burda. Ama boşuna karşılık gelmeyince insan çekiyo kendini. Ben çok şeyler çok fedakarlıklar yaptım ama havada uçtu gitti. Zerre kadar umrunda olmadı bende dedim ben niye umursuyorum ki bukadar değmiyo.

Başkasını hayal edicekkadar bi ilişkimiz olmadı canım zaten 7 sene olmuş istesende düşünemiyosun başkasını çünkü 7 seneni ona odaklamışsın ona indexlemişsin

8 senemii hay maşallahhh diiyim ben size
çok merak ettim evlilik için neyi beklıyosunuz ?
bide bukadr uzun zaman geçmiş derler ya heycan falan kalmıyo diyee :26:gerçekten öylemi?:18::18:

Kendi adıma söyleyeyim kızlar, bizim çok şükür heyecan hala devam ediyor. Sevgimiz de öyle, ben hala heyecanlanırım onun da bana bakarken hala gözünün ışıdığını görmek çok güzel bir şey. Canım bizde 15 yaşından beri çıktığımız için anca benim geçen sene okulum bitti, o da yeni yeni işini oturttu. Beklememiz bu yüzden canım. Bazen sadece alışkanlık mı diye düşünsem de hala saat başı konuşuruz ve küs olduğumuzda uyuyamayız. Allahım bozmasın

Başkasını hayal edicekkadar bi ilişkimiz olmadı canım zaten 7 sene olmuş istesende düşünemiyosun başkasını çünkü 7 seneni ona odaklamışsın ona indexlemişsin

sen ona asık olmasan dusunurdun yine de canım, aklından gecerdi acaba baskasıyla olsam nası olurdu diye? hatta bence bu kdr uzun bi ilişkiden sonra bile hiç dusunemiyosan böle bişeyi aranızda guclu bi bag var demektir....

haklısın canım karsılıklı olmayınca hıc bı anlamı yok, zaten karsılıklı olmadıgında bole ıtıle ıtıle gıden bı ılıskıye donusuyo benım oncekı ılıskımde uzun surmustu cocukluk askı ama lıse bıtene kadar beraberdık , cok odundu ben dıdınırdım kendımı yıpratırdım olan bana oldu bıttı gıttı zamanında nasıl uzulmustum sımdı tabı cok bos gelıyo.. Zamanında cektıklerımın hedıyesını yasıyorum ben Allah'ıma bın sukur benı benden daha cok dusunen bırını karsıma cıkardı Allah'ım. Demıssın ya kendıne alırken kazak banada alsaydı dıye ne guzel ınce bı dusunce dımı.. ınsan bunu ıstıyo omrunu gecırıce ınsandan cok bısı degılkı.. Sımdı bana dıyo pantolon alıcam bugun ama kazakları beraber secelım bu bıle ne guzel gelıo bana onem verıo benım dusuncelerıme bende dıyorum ona ındırım kuponu var sana kullanalım buda onu cok mutlu edıyo.. hersey karsılıklııı sevgıde askta ancak bole ölümsüz olur..

İlk 7-8 ay biz asla tartışmadık ve kavga etmedik canım çok güçlü temelimiz var. Belki okadar güçlü temel olmasa şuan birlikte oluyo olmazdık.

Aynen öyle canım geçen eczaneye gittim ilaçlarımı almaya gripti dedim thlolhot alim mi sana iyi gelir içersin yok gerek yok dedi. İyi gelir diye demiştim falan dedim gerek yok dedi. Ben asla gocunmam kendime almam ona alırım aldımda.Ama işte o düşünemiyo insan bekliyo ister istemez ben hediye verirken ben eliboş dönüyorum. Onun gözleri mutluluktan dolarken benim hüsrandan doluyo. Benim neyim eksik ? İnsanın zoruna gidiyo. ama umrumda değil artık. bazı şeyleri geçte olsa aştım. Var mıvar yanımda mı evet yanımda o bana yetiyo. Haa ona yetmiyosa kapı orda buyursun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…