hep öyle ki cnm yaaa:s
cemrem neden öyle davranmıs ki bak onunda borçları vardır smdi bi sürü eşyalar fln
smdi benmkide hazır indrm geldi bende sana bişiler alıcam dio istemiorm diyincede o zman çeyiz için oyshodan iç çamaşırları alalm benm de işime yarar dio terbiyesiz
olmadı ikeadan beğendiğim nevresimi alıcakmıs
Bana verdiği bütün gülleri bi kutuda saklarım. Bi keresinde işyerime demet göndermişti annem kurudu die atmışOrası öyle canım aldı ama biçicek alabilirdi. 3-4 sene önce bidemet çiçek almıştı hala o duruyo kurutulmuş bi şekilde. Zaten takmıyorum artık canım. Umrumda da değil açıkçası evlenince alırım yaparım vs diyorama onada inanmıyorum. Şimdi yapmayan insan evlenince hiç yapmaz. KEndi bilir ben üzerime düşeni yapayım yarın bi gün bana bişey olursa çok vicdan azabı çekicek.
Aynı biz, alınacak bir şey kalmadı ya bizim de 8 seneyi geçti ne alacağım hiç bilmiyorum. Ben ne kadar özensem o da bir o kadar odundur bazen. Ama canı isterse çok güzel süprizler de yapar. Bugünleri kutlamak istemeyenlerden. Sevgililer güne de ne ya ben bu yüzden hediye almam, cnm ne zaman isterse o zaman alırım diyenlerden.Bende artık takmıyorum belki bir şey almam bakalım.
8 senemiihay maşallahhh diiyim ben size
çok merak ettim evlilik için neyi beklıyosunuz ?
bide bukadr uzun zaman geçmiş derler ya heycan falan kalmıyo diyee :26:gerçekten öylemi?:18::18:
Aslında pek heycan kalmıyo alışıyosun artık huyunu suyunu herşeyini ezbere biliyosun kavga ettiğinde ayy diyosun 1 gün konuşmayız gene konuşuruz geçer gider40 yıllık karıkoca gibi oluyosun ayrı evlerde.
Bana verdiği bütün gülleri bi kutuda saklarım. Bi keresinde işyerime demet göndermişti annem kurudu die atmış(( Halbuki ben kılığına zarar gelmesin die resmen oynatmıyorum bile yerinden onları Kalanlarla yetiniyorum işte:)
İnşallah Evren seninki gibi olmaz cemremm. Ben terazi burcuyum,düşünceli kişilerle yapabiliyorum ancak. Güzel sürprizler, anı anına yaşanan herşey aklıma kazınır. Aşkoşlaa bu zamana kadar bu yüzden problem yaşamadıkk ama işte bizim daha taze heyecan buna da bağlıorum. Açıkçası ilerde öyle olmaktan korkmuo değilim
Ayrıcaa bana bişey olur die de düşünme lütfenn iyi düşün iyi şeyler olsun balımmm
Aslında sevgililer gününden ziyade o günün önemi 9. ay olduğu için:) Bilirsin ilk 1 sene aydönümleri önemlidir tatlımm
Valla canım ben sana samimibişey söyliyim mi .Böyle olucagını bilseydim hiç başlamazdım yada bu kadar erken başlamazdım şuan ki yaşımda başlardım ilişkiye. Şuan sadece alışkanlık tutuyo bizi. Başkasıyla yapamama korkusu başkasına dokunamama korkusu bizi birleştiriyo sevgi var mı evet var ama aşk var mı o konuda emin değilim.
Aslında bu yüzdeen ilişkilerin çok uzatılması taraftarı değilim... Bana sorsan bende bu ilişkiye başladığıma pişmanım... Neden mii? ben 6-7 ay flört ettikten sonra bi söz veya nişanla hemen adını koyup ardından düğün isterim. Bişey ne kadar uzarsa o kadar tadı kaçıo, heyecan gidio... Evren bunun için müsaitti ama ben değildim. Abimin okulu vs herşey üst üste geldi onu da geçtim yaşım daha kaç ki?
Sırf bu sebeple bazen başladığım için pişmanlık duyuyorum keşke diyorum 1 sene sonra ya da 2 sene sonra çıksaydın karşıma ve öyle aşık olsaydım sana...
ben umarm bi kaç yıl sonra böyle düşünmem kızlar 2,5 yıl oldu bizimde ama hala kıpır kıpırız:d
gün geçtikçe ona daha da bağlanırom bizde 4. yılın sonunda evlenicez bakalm ama tam zamanıdr diorm bende 7-8 fazla gibi gelio banada tadı kaçıcağından deilde en güzel zmanlarımızı birbirimizden uzak geçirmek kayıp gibi gelio
Kesinlikleee çok çoook küçük başlanmış bir ilişki sizin bebeğimmm. Aslında birbirnizi siz büyütüp, huylarınızı siz vermişsiniz birbirnize..Aynen öyle canım ilk başladım 8 ay oldu hemen yüzük taktırdım aramızda yani niyetimiz belli olsun. 14-15 yaşındayıdım daha. Çok çok küçüktüm çokşeyler yaşadık.Ama şuan karşıma çıkmasını isterdim. 2 senemiz var daha evlenmeye ama ben umudumu yitirmeye başladım. Zaman geçtikçe haa tamam evlenicek bunlar kesinlikle diyolar ama içerden öyle gözükmüyo zaman geçtikçe demeye başlıyosun hayır olmuycak umudum bitiyo beklentim kalmıyo demeye başlıyosun ve 2 aydır neredeyse evlilik lafı etmiyoruz.
ben umarm bi kaç yıl sonra böyle düşünmem kızlar 2,5 yıl oldu bizimde ama hala kıpır kıpırız:d
gün geçtikçe ona daha da bağlanırom bizde 4. yılın sonunda evlenicez bakalm ama tam zamanıdr diorm bende 7-8 fazla gibi gelio banada tadı kaçıcağından deilde en güzel zmanlarımızı birbirimizden uzak geçirmek kayıp gibi gelio
Kesinlikleee çok çoook küçük başlanmış bir ilişki sizin bebeğimmm. Aslında birbirnizi siz büyütüp, huylarınızı siz vermişsiniz birbirnize..
Zaman bazen çok şeyi tedavi edebilio bazen de insan çok şey götürebilio....
Canımmm o kıpır kıpırlık bizde de varBen o kıpır kıpırlığın kaybolmasından korkuorum sadece Zamanla bizde tekdüzeleşir miyiz diyorumm
Bnmki sadece korku aslında...
kızlar bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz ama nisanda yıldonumumuz var onun heycanı sarmaya basladı sımdıdeennsuprız fıkırlerınıze acıgııım yanı
bıde uzun ılıskılerde evet bazen alıskanlıga sarıyo ama saygının kaybolmaması sart bence cok sukur bız 5. yıla gırıcez, ılk gunku gıbı demıcem cunku dahada arttı sevgımız askımızben hala heycandan geberıyorum onu gordugumde, ilk zamanlarda bırbırımıze verdıgımız sözümüz bizde saygı için kocaman bi koruma kalkanı olmus bilmedende olsa bunu yakalamısız o yuzden cok mutluyum haksızsan bı konuda uzatmadan cozum arayıp o sorunu cozumlendırmek gereklı gercekten ve aslaaa küs uyumaaak yooookk bi sorunu geçiştirince daha buyuk bı sorun olarak gerı donuyo. bıde kaybetme korkusu hep olmalı cemrem demıs ya kussek bıle yarın barısız dıyosun dıye tam tersı olmalı ıste.. benim yanlıs bısı yaparsam kuser dıye aklım cıkar oda aynı sekılde didişmemiz vardır ama asla bırbırımızı aşalıcak sekılde kavgamız olmadı cunku en kucuk hakaretı bıle benı kaybettırır ona! huyumu karakterımı cok ıyı bılıyo bende aynı sekılde herzaman üst tutarım herseyden ah kıyamam ona :
oo ince konulara dalmıssınız kızlarr
zaman gectikçe heyecanın azalması benim de en buyuk korkum...
ama hep aynı askla sevmenin imkansız olmadıgını dusunuyorum, eger doğru kişiyse...
alıskanlık sandıgımız sey de askın baska bir yüzü aslında... yanında ondan baskasını hayal edemiyorsan bence hala ask olmemiştir...
8 senemiihay maşallahhh diiyim ben size
çok merak ettim evlilik için neyi beklıyosunuz ?
bide bukadr uzun zaman geçmiş derler ya heycan falan kalmıyo diyee :26:gerçekten öylemi?:18::18:
Başkasını hayal edicekkadar bi ilişkimiz olmadı canım zaten 7 sene olmuş istesende düşünemiyosun başkasını çünkü 7 seneni ona odaklamışsın ona indexlemişsin
Bende öyleydim canım ama sadece ben. G****ü yırtıyodum az ağlamadım burda. Ama boşuna karşılık gelmeyince insan çekiyo kendini. Ben çok şeyler çok fedakarlıklar yaptım ama havada uçtu gitti. Zerre kadar umrunda olmadı bende dedim ben niye umursuyorum ki bukadar değmiyo.
sen ona asık olmasan dusunurdun yine de canım, aklından gecerdi acaba baskasıyla olsam nası olurdu diye? hatta bence bu kdr uzun bi ilişkiden sonra bile hiç dusunemiyosan böle bişeyi aranızda guclu bi bag var demektir....
haklısın canım karsılıklı olmayınca hıc bı anlamı yok, zaten karsılıklı olmadıgında bole ıtıle ıtıle gıden bı ılıskıye donusuyo benım oncekı ılıskımde uzun surmustu cocukluk askı ama lıse bıtene kadar beraberdık , cok odundu ben dıdınırdım kendımı yıpratırdım olan bana oldu bıttı gıttı zamanında nasıl uzulmustum sımdı tabı cok bos gelıyo.. Zamanında cektıklerımın hedıyesını yasıyorum ben Allah'ıma bın sukur benı benden daha cok dusunen bırını karsıma cıkardı Allah'ım. Demıssın ya kendıne alırken kazak banada alsaydı dıye ne guzel ınce bı dusunce dımı.. ınsan bunu ıstıyo omrunu gecırıce ınsandan cok bısı degılkı.. Sımdı bana dıyo pantolon alıcam bugun ama kazakları beraber secelım bu bıle ne guzel gelıo bana onem verıo benım dusuncelerıme bende dıyorum ona ındırım kuponu var sana kullanalım buda onu cok mutlu edıyo.. hersey karsılıklııı sevgıde askta ancak bole ölümsüz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?