'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haklısın canım ınce dusunmek karsındakıne verdıgın degerı gostermek onemlı bencede , uzulmuyosun artık bılıyorum ama umursamamazlıga gıderse bu durum ozaman nolucak peki

yeter bukadarr çalışmaaaaa
aşkımın yanınaa gidiormm valla duramıcamm bugun içim sıkıldı ofisteeee
herkesee iii günlerr ii çalışmalar ii tatilllerrr

haklısın canım ınce dusunmek karsındakıne verdıgın degerı gostermek onemlı bencede , uzulmuyosun artık bılıyorum ama umursamamazlıga gıderse bu durum ozaman nolucak peki

Diyorum ya canım ben elimden geleni yapıyorum. Bi gün olurda bana bişi olursa vicdan azabı çekicek o ama son işmanlık fayda etmiycek. Geç olucak ben çok üzüldüm o da çok üzülücek. Hep diyorum ona bak bi gün birimiz olmayabilir 5 dakika sonra ölücekmişiz gibi yaşayalım hayatımızı ama anlamıo

O zamaaaaaaaaan bu da benden bütün gelinciklerimeeeeee gelsiinnn:)
seviyorumm hepiniziiiii

[video=youtube;kgbOnlZJafA]http://www.youtube.com/watch?v=kgbOnlZJafA[/video]

Allah kotu sekılde dank ettırmesın ıns.. umarım toparlar bıan evel kendını. klişe bı laf ama sen cıdden hakedıyosun mutlulugu cunku verdıgın cabayı hayranlıkla ızledım. Cok detaycısın ve kendınden cok odun verıyosun ve bunu sadece kendın ıcın yapmıyosun en onemlısıde bu. Ayrıcaa bunun baska bı adıda AŞK Sizin askınız bıtmıs olsa sızde coktan bıterdınız sızı baglayan tek sey alıskanlık degıl bence

Teşekkürler canım bide ben artık öyle düşünebilsem. Neyse tatlım toplantıya giriyorum bu kafayla nasıl giriceksem işte ufff öptüm hepinizi kızlar :54:

peluuuuuummmmmm supermıs sarkııııı yaaa fiiyysbukta paylaşcam bırazdaan bide sevgilicige atiim sarkıyı bende senii cok sevıyorumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.. şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler.. şimdi bana yeniden istermisin deseler...

çağla nasılsın canım

şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.. şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler.. şimdi bana yeniden istermisin deseler...

çağla nasılsın canım

Berfinncimm çok sessizsin cnm bakıorumda.. Küs müyüz kiii:26: Hayırdır canım bir problem mi var, Erdi'yle aranız mı bozuk
Neler oluooo görüşmeyeliiiiiiiiii?

Berfinncimm çok sessizsin cnm bakıorumda.. Küs müyüz kiii:26: Hayırdır canım bir problem mi var, Erdi'yle aranız mı bozuk
Neler oluooo görüşmeyeliiiiiiiiii?

.as pelin. görmedim seni kbakma:S nasılsın. işler yogun bakınıyorum arada:S

ben geldimmmm
Doktor derdime bul bir çare
Ona doyamıyorum yaz bir reçete
Sabah akşam yemekten önce ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…