şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler.. şimdi bana seninle bir ömür vaat etseler.. şimdi bana yeniden istermisin deseler...
çağla nasılsın canım
fındık kardeeşşşşşş hayrdır ınssssss
doktooooooooooooor yardım et bize doktorrrrrrrrr
ama biz aşkımla birbirimizin doktoruyuz yahu
Sorun değil cnm:)
İyiyim sen nasılsın?
:76::76:
sevgılıcııım uyansııında dınletım sarkıyıı yaaaaa
minnak fındıkkardeş bendim karıştırdınnnnnnnnnnnnnn
yok canıım ılk fındık kardesım berfoo benım hem fındık kardesım, hem nevresım kardesım az takla attırmadı banaa
Seni çokk sevooorum berfoooooooooooooooooomm
yahu sen bana demiştin yaaaaaa fındkezmesinden konu acılmıstıta alala neyse ben istifa ediyorum sana bir tane yeter o zaman iiii
iyim hamdolsun:)Sorun değil cnm:)
İyiyim sen nasılsın?
deli
yok canıım ılk fındık kardesım berfoo benım hem fındık kardesım, hem nevresım kardesım az takla attırmadı banaa
Seni çokk sevooorum berfoooooooooooooooooomm
bız konusuyoduk o konuyu zaten berfooyla kardeşliimizi ilan etmiştiksen sonadan dedın bende severım dıyee canım istifaa mı ediyoosun :44: sen bilirsin canım ne diim
pekii öye olsunnnnn
ooo mail at bakalım sen bize yokmu
nekdar tuaf bişeysin yagmur. içeriğini bilmiyosun bile mailin.
yani trip atıcak bişeymi.. belki özel bi durumumu anlattım naz benle ilgilendi..
belki bi link istedim.. belkide naber nasıllı bişey mailleştik..
böyle davranman gerçkten çok ilginçç..
benmi yanlış biliyrum. buarası forum.. kapmaca kaptırmacamı oynuyoruz..
al atsın sana naz mail.. töbe töbe.. gerçkten sinirlendim..
pekii öye olsunnnnn
ooo mail at bakalım sen bize yokmu
Berfom yeni tarıhler 10undan sonra eklenır bebegım ben sana ozaman daha detaylı anlatıcam hepsını
tam tersımı olmustu yoksa unuttummu karıstırdımmı ay bılemedım suanda ,kafamda deli sorularyalancı durumuna düşmiimm valla htrlayamadım kım ılk oldu ama senın fatosun gızemın bıde berfomun fındıkkardesım oldugunu cok ıı hatırlıyorum
ayrıca berfin sorunun olduğunu düşünüyorum anlatrsan yardımcı oluruz biliyorsun...sabahtan beri manalı bişiler yazıyorsun ayrıldınızmı dedım ama duymadın sanırım bikaç kişi daha sordu ama yine cvp vermedin problemmi var aranızda erdiyle?????:26:
okusaydın yazıklarımı yok dediğimi görcektin yagmur.
şarkı dinliyodum onu paylaştım. bumu manalı bişey anlayamadım..
neyse kızlar kalın sağlıcakla.. görüşürz
bak şimdi eskiye döndercen beni bence ilk bendimneyse yaf hepimiz kardeşiz bu öfke ne dieee ayyy dağlar oy oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?