'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok canıım ılk fındık kardesım berfo o benım hem fındık kardesım, hem nevresım kardesım az takla attırmadı banaa

Seni çokk sevooorum berfoooooooooooooooooomm

yahu sen bana demiştin yaaaaaa fındkezmesinden konu acılmıstıta alala neyse ben istifa ediyorum sana bir tane yeter o zaman iiii

yahu sen bana demiştin yaaaaaa fındkezmesinden konu acılmıstıta alala neyse ben istifa ediyorum sana bir tane yeter o zaman iiii

bız konusuyoduk o konuyu zaten berfooyla kardeşliimizi ilan etmiştik sen sonadan dedın bende severım dıyee canım istifaa mı ediyoosun :44: sen bilirsin canım ne diim

pekii öye olsunnnnn
ooo mail at bakalım sen bize yokmu

nekdar tuaf bişeysin yagmur. içeriğini bilmiyosun bile mailin.
yani trip atıcak bişeymi.. belki özel bi durumumu anlattım naz benle ilgilendi..
belki bi link istedim.. belkide naber nasıllı bişey mailleştik..
böyle davranman gerçkten çok ilginçç..
benmi yanlış biliyrum. buarası forum.. kapmaca kaptırmacamı oynuyoruz..
al atsın sana naz mail.. töbe töbe.. gerçkten sinirlendim..

yahu şaka yaptım kendine gelllllll berfinnnnnnnn

Berfom yeni tarıhler 10undan sonra eklenır bebegım ben sana ozaman daha detaylı anlatıcam hepsını

pekii öye olsunnnnn
ooo mail at bakalım sen bize yokmu

tam tersımı olmustu yoksa unuttummu karıstırdımmı ay bılemedım suanda ,kafamda deli sorular yalancı durumuna düşmiimm valla htrlayamadım kım ılk oldu ama senın fatosun gızemın bıde berfomun fındıkkardesım oldugunu cok ıı hatırlıyorum

bak şimdi eskiye döndercen beni bence ilk bendim neyse yaf hepimiz kardeşiz bu öfke ne dieee ayyy dağlar oy oy oy

ayrıca berfin sorunun olduğunu düşünüyorum anlatrsan yardımcı oluruz biliyorsun...sabahtan beri manalı bişiler yazıyorsun ayrıldınızmı dedım ama duymadın sanırım bikaç kişi daha sordu ama yine cvp vermedin problemmi var aranızda erdiyle?????:26:

okusaydın yazıklarımı yok dediğimi görcektin yagmur.
şarkı dinliyodum onu paylaştım. bumu manalı bişey anlayamadım..

neyse kızlar kalın sağlıcakla.. görüşürz

bak şimdi eskiye döndercen beni bence ilk bendim neyse yaf hepimiz kardeşiz bu öfke ne dieee ayyy dağlar oy oy oy

hahaha hak gecmesın valla yanlısım varsa affola artıkk en korktugum sey yalandır, soledıkten sonra emın olamadım yanlıs htrlıyo olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…