'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hahaha hak gecmesın valla yanlısım varsa affola artıkk en korktugum sey yalandır, soledıkten sonra emın olamadım yanlıs htrlıyo olabılırım

neysem artıkın başka kardeşlerde oluruz bişi olmaz daha burdayızz ölmediğimiz sürece çok şükür
çıkıp aşkımla sahilde yürüyesim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anam noluo size kızlarrr aşka geldi topik bi anda:))
bundan önceki sevgililermde bana anlamsızca karıcım fln demişti bende terslemiştm tabiki sizinki çok başka bi durum nasıl olsa karı koca olucaksınız
atakanda hiç hoşlanmıo karı koca olunca söylerm belki ama o zmanda sana sevgilm dicem dio

Nilim ben caba güveç falan alıcam daha dogrusu dayım köyden getırıcek ceyızım ıcın, seramık kaplı tencerelerde falan yemekler dahamı guzel oluyo acaba nıyeyse hep catlarmıs gıbı gelıyo bunlar bana rengı falan cok guzel fıyatıda cıdden uyguna gelıcek

çizilmio az yağla çok lezzetli yemekler yapılıomus cnm teflon vs bunlardan daha dayanıklı ve sağlıklı tamamen, bide italyan malı bu ona güvendm:)
tam mutfakta kullanmalık ölçüler bide

Canım benim istediğim arçelik telve de 130 a düşmüş 80 e geliyor onuda alabilirim...

yaa ben onu çok istiorm cnm yaaa az önce kahve yaptm kendime tek fincanda bile insan tutturamazmı sinir oldm yaw:))
bana bi telve lazm kesnlkle alıcam alıcam da çekim kalmadı
bu tava setini tefalden tencereleri alınca çeklerm bitio
katımeyve sıkacağı ve telve için 2 çek daha alsaydm keşke:d

çizilmio az yağla çok lezzetli yemekler yapılıomus cnm teflon vs bunlardan daha dayanıklı ve sağlıklı tamamen, bide italyan malı bu ona güvendm:)
tam mutfakta kullanmalık ölçüler bide

Canım brabantia da varmış evimister de 3 lü kavanoz seti (çay,şeker,kahve) 71,40 sadece 2 ürün kalmış

7 li baharatlık seti 98 tl,

3 lü pencereli kavanoz seti 102 lira. Fiyatlar nasıl sence? Bunları mı alsam acaba normalde baya pahalı sanırım.

çeklerle uyguna gelir cnm ben 3lü set olrak almıstm bunları bernardodan 163 e
kavanoz seti baharatlık seti ve ekmek sepeti vardı resmi bu

bende sevgilim lafını sevmem oda sevmez çıktığımı sevmeyiz nebiiliyim karıcaım kocacım da öle nadir deriz ki zamanı gelince tadını alalım die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…