hahaha hak gecmesın valla yanlısım varsa affola artıkken korktugum sey yalandır, soledıkten sonra emın olamadım yanlıs htrlıyo olabılırım
Pamukkkkkşekeriiiiiiimmmm:76:
yahu pelinim ben aşkımı istiyorum ya balım demiyor mu ay içim bi hoş oluyor yahu
Nedenseee benimki de bana balım dediğin de içimde bişeyler kopuo bebişim yaa
Nieee acabaa:76:
şu linkte eklediğim tavalar bi bakın kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...1599-ceyizimden-ornekler-58.html#post22558916
ayy bilmiyorum ama hayatım falan demesi de hoşuma gider karıcım da der hatunum da der der de derr
ya ben onu öperim kii
Maşallahhhh 41,5 kereeeeeee
41,5 kere mi bu da bana özel misağol pelinim hepimize
Bence gayet güzel çok uyguna geliyor çekle de
sonunda biri yorumyapmıs tavacıklarıma saol turkuazcm
su an düşünme asamasındaym sadece
Canım benim istediğim arçelik telve de 130 a düşmüş 80 e geliyor onuda alabilirim...
çizilmio az yağla çok lezzetli yemekler yapılıomus cnm teflon vs bunlardan daha dayanıklı ve sağlıklı tamamen, bide italyan malı bu ona güvendm:)
tam mutfakta kullanmalık ölçüler bide
Canım brabantia da varmış evimister de 3 lü kavanoz seti (çay,şeker,kahve) 71,40 sadece 2 ürün kalmış
7 li baharatlık seti 98 tl,
3 lü pencereli kavanoz seti 102 lira. Fiyatlar nasıl sence? Bunları mı alsam acaba normalde baya pahalı sanırım.
çizilmio az yağla çok lezzetli yemekler yapılıomus cnm teflon vs bunlardan daha dayanıklı ve sağlıklı tamamen, bide italyan malı bu ona güvendm:)
tam mutfakta kullanmalık ölçüler bide
anam noluo size kızlarrr aşka geldi topik bi anda:))
bundan önceki sevgililermde bana anlamsızca karıcım fln demişti bende terslemiştm tabiki sizinki çok başka bi durum nasıl olsa karı koca olucaksınız
atakanda hiç hoşlanmıo karı koca olunca söylerm belki ama o zmanda sana sevgilm dicem dio
çeklerle uyguna gelir cnm ben 3lü set olrak almıstm bunları bernardodan 163 e
kavanoz seti baharatlık seti ve ekmek sepeti vardı resmi bu
Eki Görüntüle 323422
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?