'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende sevgilim lafını sevmem oda sevmez çıktığımı sevmeyiz nebiiliyim karıcaım kocacım da öle nadir deriz ki zamanı gelince tadını alalım die

ben cıddı bısı konusmaya baslıcaksam sevgılı sevgılım dıye gırerım soze cogunlukla sabıt olarak kubaaam derıım oda bana mınnaam der harıcınde her turlu ballı tatlıları sayarız ay yerım ben onun ağzunu yuzunu bidee bana cok uzun sure portakal kokulum dedi ama cook romantıkleşmişseeekk cennet kokuluma kadar gider yol

Son düzenleme:

ay Allah ım bizde demin konuştuk seni istiyorum dio sana neler yapıcam dio pislik yaaa ne yapcan diyorum evlenelim görürsün dio ya pis köpek
allahım aramız bozulmasın ne olur yaa
nazlım bende onu yerimmmmm yaa o ağzını yüzünü heryerini yerim eşek im o benim yaa:76: :76:

portakal mı kokuosun ki cnm?
benim kokuma bayılır hayatta değiştirtmez gömer kafasını boynumahangi hayvancık kafasını gömerdi unuttum yaa

Son düzenleme:
Yok parmak izleri kalıyor her gün onları silmekle uğraşıyorum falan diye...

o kdrını bilemem cnm ama onlarnda kendi içinde parlak ve mat olanları var benmki mat bastırınca iz kalmıo belki parlaklarnda kalıodr ama kesnlkle çok kaliteli o benzerlerine hiç benzemio zaten piyasadakilerde onun çakması gibi ben cam pencereli metal kavanozlar almıstm sonra brabantiaları alınca anneme verdm onları 1 ayda paslandı:) iyikide almısım onları koymamısm çeyize zaten hiç içime sinmemişti başından beri olmus olsn die almıstm başlarda insan bilip bilmeden alabilio smdi temknliym

Ben en iyisi onları set olarak alayım tantitonide 3 lü seti 136,71 tlye düşmüş sanırım senin ekmekliğin bir düşük boyu. Onda daha indirim olur...

En iyisi 50 tl lik çekle telve ve şu seramikleri alayım ben...Bir 50 tl lik çekim daha var onla ne alsam. Daha 25 lik 3 tane var ooo...

kızım senin bu çocu devamlı bi hayvancıklara benzetmende beni bitirio:)
bide hangi hayvancık die sormus eşek köpek az mı sanırm
bizimde birbirimizi benzettiğimz çirkin bi hayvanın güzel bi huyu var
sıkısıkı sarılınca koala olalım deriz o büyük koalaymıs ben minik pembe koalaymısım valla hepsi onun fikri yoksa ben hiç bulaşmam böle seylere
buymusuz biz ne kdr romantik dimi

kızlar pazardan beri gezme tozma hiç bakamadım akşamda arkadaşıma gidicem geçmişe gitmeye çalıştım ama onlarca sayfa var iyi iş çıkmış bir ara gelcem yine ceee eee yaptım kaçtım öpüyorum herşey yolundaysa sorun yok o vakit

bitme yaf dur daha neler dicem Allahım ömür verirse inş.beraber olursak hep..
olsun insan sevdiğini yerden yeere vurarmış ya bende öle benzetmiyorum tipini huyu suyu da değilde işte lafta köpek pislik eşek derim yahuu çok ayıp ama o beni çekiyor ya yafrum benim yaa
bak sizde de varmış işte çok yakışmıssınız cnm yahu

sana yapcam ben cee ee görcen hee
bizi ii boşladdın senn çabuk eski haline dönnnnnnn

Nilcim bir şey sorucam

Tantitonide bu set şu an 146 tl

Evimisterden şu kavazonlarda 52 tlye geliyor

Hepsi toplam 198 tl tutuyor sence nasıl olur?

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý2.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $Ekran Alýntýsý.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

bi ara portakal gıbı kokan bı parfum kullanıyoodum cok ciciktii ben sureklı degıstırırm parfumumu ya sabıt kullanmam burnum alısıyo kokuyu alamıorum sonra

bi ara portakal gıbı kokan bı parfum kullanıyoodum cok ciciktii ben sureklı degıstırırm parfumumu ya sabıt kullanmam burnum alısıyo kokuyu alamıorum sonra

oda bende değişmeyiz ilk günki gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanetttt:76::76: nası bağladım ama

Son düzenleme:
cnm tantitonidekilerin hepsi set içinde parlk olanlar ben pek beğenmemiştm parlakları mat daha kullanıslı
evimisterde de tek tek satılıo biraz pahalıya gelio 3lü setlern yanında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…