Çok şıklar ama olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı acaba cam mı alsam diye düşünüyorum...
Stoklarında 2 şer tane kalmış..
brabantia hakkında olumsuz yorum duymadm cnm ben hiç, 10 yıl garantili bi ürün alınabilir bence düşünmeden aldm ben belçika malı
bende sevgilim lafını sevmem oda sevmez çıktığımı sevmeyiz nebiiliyim karıcaım kocacım da öle nadir deriz ki zamanı gelince tadını alalım die
ben cıddı bısı konusmaya baslıcaksam sevgılı sevgılım dıye gırerım sozecogunlukla sabıt olarak kubaaam derıım oda bana mınnaam der harıcınde her turlu ballı tatlıları sayarız ay yerım ben onun ağzunu yuzunu
Yok parmak izleri kalıyor her gün onları silmekle uğraşıyorum falan diye...
o kdrını bilemem cnm ama onlarnda kendi içinde parlak ve mat olanları var benmki mat bastırınca iz kalmıo belki parlaklarnda kalıodr ama kesnlkle çok kaliteli o benzerlerine hiç benzemio zaten piyasadakilerde onun çakması gibi ben cam pencereli metal kavanozlar almıstm sonra brabantiaları alınca anneme verdm onları 1 ayda paslandı:) iyikide almısım onları koymamısm çeyize zaten hiç içime sinmemişti başından beri olmus olsn die almıstm başlarda insan bilip bilmeden alabilio smdi temknliym
ay Allah ım bizde demin konuştuk seni istiyorum dio sana neler yapıcam dio pislik yaaa ne yapcan diyorum evlenelim görürsün dio ya pis köpek
allahım aramız bozulmasın ne olur yaa
nazlım bende onu yerimmmmm yaa o ağzını yüzünü heryerini yerim eşek im o benim yaa:76: :76:
portakal mı kokuosun ki cnm?
benim kokuma bayılır hayatta değiştirtmez gömer kafasını boynumahangi hayvancık kafasını gömerdi unuttum yaa
kızım senin bu çocu devamlı bi hayvancıklara benzetmende beni bitirio:)
bide hangi hayvancık die sormus eşek köpek az mı sanırm
bizimde birbirimizi benzettiğimz çirkin bi hayvanın güzel bi huyu var
sıkısıkı sarılınca koala olalım deriz o büyük koalaymıs ben minik pembe koalaymısım valla hepsi onun fikri yoksa ben hiç bulaşmam böle seylere
buymusuz biz ne kdr romantik dimi
kızlar pazardan beri gezme tozma hiç bakamadım akşamda arkadaşıma gidicem geçmişe gitmeye çalıştım ama onlarca sayfa var iyi iş çıkmış bir ara gelcem yine ceee eee yaptım kaçtım öpüyorum herşey yolundaysa sorun yok o vakit
Nilcim bir şey sorucam
Tantitonide bu set şu an 146 tl
Evimisterden şu kavazonlarda 52 tlye geliyor
Hepsi toplam 198 tl tutuyor sence nasıl olur?
ay Allah ım bizde demin konuştuk seni istiyorum dio sana neler yapıcam dio pislik yaaa ne yapcan diyorum evlenelim görürsün dio ya pis köpek
allahım aramız bozulmasın ne olur yaa
nazlım bende onu yerimmmmm yaa o ağzını yüzünü heryerini yerim eşek im o benim yaa:76: :76:
portakal mı kokuosun ki cnm?
benim kokuma bayılır hayatta değiştirtmez gömer kafasını boynumahangi hayvancık kafasını gömerdi unuttum yaa
resm eklememişssin cnm dur iki siteyi de kıyaslayıp kritik yapıym sana en iyi fiyatı bulalm
bi ara portakal gıbı kokan bı parfum kullanıyoodum cok ciciktiiben sureklı degıstırırm parfumumu ya sabıt kullanmam burnum alısıyo kokuyu alamıorum sonra
tantitonidekinin ekmekliği büyük çöp kutusu olan 3lü setmi cnm?
Eki Görüntüle 323462
nilim bizde aşkımla bu olalım yafffff
valla dün munuma aynı böle yapıodu durup durup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?