'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm tantitonidekilerin hepsi set içinde parlk olanlar ben pek beğenmemiştm parlakları mat daha kullanıslı
evimisterde de tek tek satılıo biraz pahalıya gelio 3lü setlern yanında:26:

Bana da baharatlık mat, çöp kutusu ve ekmeklik parlak geldi. Kesinlikle mat olmalı bence de neyse biraz askıya alıyım acelesi yok nasılsa...

3lü seti parlak tekli olarak kavanozu mat mı alıcaksn ki cnm?
tantitonide matlarda vardı ama tükenmiş olabilir su an için gecen ay 3 ürn alınca toplam %30 indmr kampanyası vardı o zman vardı matlar o kampanyada bitmiş anlaşılan
2 çekinii feda edip 7li baharatlıkla kavanozları alırsan sonra markafonide fln ekmeklk indrme girio ordan tamamlarm dersen evimisterden al
ama telveyi tavaları unut

Yok hepsi mat olsun canım evet sanırım tükenmiş. Set olarak almak daha mantıklı. Çeklerle telve ve tavaları alacağım sanırım.

şu evlilik fuarına gitsemmi ya 100tl hediye çeki veriyor da fuarda bernardo oluyormu ki ve kalırmı ki pazar son gün ayy bilemiyorum ki ya:26: sizce ne yapsam?daha fırsat kuponum var o ne zmaana kadardı nil ya?:44:

şu evlilik fuarına gitsemmi ya 100tl hediye çeki veriyor da fuarda bernardo oluyormu ki ve kalırmı ki pazar son gün ayy bilemiyorum ki ya:26: sizce ne yapsam?daha fırsat kuponum var o ne zmaana kadardı nil ya?:44:

hatırlamıorm ki cnm 23 subattı sanırm
nasıl anlamadm çek mi verilio fuarda? ama o çek sadece yemek takımı ve çkb takımlarnda geçerliymiş ki:s
yine de düşünennler için fena deil

Son düzenleme:
Aslında cemin şu setini de çok sevmiştim ya turkuaz aşkımdan mıdır nedir?

Eklentiler

• $CEM-SERAMIK-ARDIC-7-PARCA-TENCERE-SETI__48654932_0.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
nisanda tüyapta çeyiz fuarı
eylülde yine tüyapta züccaciye fuarı (elektrikli küçük ev aletleri dahil) varmış kızlar banada çok yakın inşallah ucuzdur...Gelmek isteyenler olursa birlikte gideriz ohh ne güzel olur...

ben hiç gitmedm cnm bize de yakın beni alabilirsn yanına seve seve gelirmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…