cnm tantitonidekilerin hepsi set içinde parlk olanlar ben pek beğenmemiştm parlakları mat daha kullanıslı
evimisterde de tek tek satılıo biraz pahalıya gelio 3lü setlern yanında:26:
al işte sizde koala olmussunuz
hep yapışık gezdiğimiz için çok uyuyo bu hayvan bize:d
oda bende değişmeyiz ilk günki gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanetttt:76::76: nası bağladım ama
3lü seti parlak tekli olarak kavanozu mat mı alıcaksn ki cnm?
tantitonide matlarda vardı ama tükenmiş olabilir su an için gecen ay 3 ürn alınca toplam 0 indmr kampanyası vardı o zman vardı matlar o kampanyada bitmiş anlaşılan
2 çekinii feda edip 7li baharatlıkla kavanozları alırsan sonra markafonide fln ekmeklk indrme girio ordan tamamlarm dersen evimisterden al
ama telveyi tavaları unut
yoksam benm kırmızı seramiklerden miiiiYok hepsi mat olsun canım evet sanırım tükenmiş. Set olarak almak daha mantıklı. Çeklerle telve ve tavaları alacağım sanırım.
yoksam benm kırmızı seramiklerden miiii
ay al da bana da fikirlerini yaz bariii
şu evlilik fuarına gitsemmi ya 100tl hediye çeki veriyor da fuarda bernardo oluyormu ki ve kalırmı ki pazar son gün ayy bilemiyorum ki ya:26: sizce ne yapsam?daha fırsat kuponum var o ne zmaana kadardı nil ya?:44:
hatırlamıorm ki cnm 23 subattı sanırm
nasıl anlamadm çek mi verilio fuarda?
hatırlamıorm ki cnm 23 subattı sanırm
nasıl anlamadm çek mi verilio fuarda?
ben bi arıyım da ögrenim size de sölim dur cnm fuar için
öğrendm cnm benbenm alıcam seylerde gecerli deil malesefff
cem markası önermiolar cnm bende tam bilmiorm gerçi
öğrendm cnm benbenm alıcam seylerde gecerli deil malesefff
cem markası önermiolar cnm bende tam bilmiorm gerçi
ben hiç gitmedm cnm bize de yakın beni alabilirsn yanına seve seve gelirmmmmmmmmnisanda tüyapta çeyiz fuarı
eylülde yine tüyapta züccaciye fuarı (elektrikli küçük ev aletleri dahil) varmış kızlar banada çok yakın inşallah ucuzdur...Gelmek isteyenler olursa birlikte gideriz ohh ne güzel olur...
ben hiç gitmedm cnm bize de yakın beni alabilirsn yanına seve seve gelirmmmmmmmm
Çok isterimmmmm yaşasın zaten sende çok zevklisin ben acayip kararsızım çok iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?