'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maddi olarak şartları daha iyi tatlım şuan bakınca yeni mezun bekar bi polis 2200 tl gibi maaş alıyor belki daha fazla ee oda cazip geliyor insanlara
hayırlısı diyoruz bizde canım benim yaa hayırlısıı

9 eylül aşkımın doğumgünüsü benimm biz tatile gitmiyoruz aslında benim atandığım yere beni yerleştirmeye götürüyor ama 5-11 eylül arası birlikteyizz sadece ikimiz

maddi olarak şartları daha iyi tatlım şuan bakınca yeni mezun bekar bi polis 2200 tl gibi maaş alıyor belki daha fazla ee oda cazip geliyor insanlara
hayırlısı diyoruz bizde canım benim yaa hayırlısıı

yeni mezun polisler o kadar alıyor mu???

canım üstegmen maaşları bile 2500 lira civarı ile baslıyo deniz hava kara olmasına ve gorev yaptıkları yere gore yukselebiliyor polislerin o kadar almasına cidden sasırdım eger oleyse cok iyiymiş bence hiç beklemesin

subaylar kadar agır da degildir sartları kesinlikle...

9 eylül aşkımın doğumgünüsü benimm biz tatile gitmiyoruz aslında benim atandığım yere beni yerleştirmeye götürüyor ama 5-11 eylül arası birlikteyizz sadece ikimiz

burda olamassam eger sımdıden dogum gunun kutlu olsun ozaman bebişiimmm olsun mini bi tatil gibi olur sizede

nereye gidiyosunuz tatile minnakcımm

kusum bi aksılık cıkmazsaa ınsallah ılk once olympos ordan tekne turuyla fethıye, daha sonra ya bodrum yada cesmeye gıdıcez bıkac gunlugune bakalım sımdılık planlarımız bole

Selam kızlar bende geldim
Aşkomel'imle konuştummmm Sokak ortasında bağıra bağıra şarkı söyledi bana telefondaa
Romantikleşiyo mu neee???
var var bi gelişmelerrr
İyi akşamlar kızlar.

iyi aksamlar tatttlıııımmmmm

bende dusa gırcem kızlaar ama aynı sekılde cok usenıyorum

cookiem o kadar alıyolar canım polisler :)
benim anne baba polis olunca direk atlıyorum çekiyo cevaplıyorum böyle
bu hükümet bi polislere yaradı zaten.

şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar.
sevgililerinizle birliktesiniz ne güzel .. ben çok özledim ama ya

minnakcım ya plan super kıskandımmm cok eglenin inşş

telomercim yaa sıkma canını gelicek sevdicegin sende gezersin boool bol

sizinkiler gelincede ben beklicem, benimki de ingiltere ye gidicekmiş ama ne zaman daha belli degil ne kadar kalcagıda

evet öyle tatlım gerçekten onun için insanlar istiyor bu mesleği .benim babam polis kızkardeşimin eşide komiser ,annem pek memnu değil

İyi akşamlar kızlar.

iyi akşamlar canımmm

bende yarın yapıcam suan acayip usendimm

onceden her arefe mutlaka yapardık... boyunuz uzar diolardı

hey gidi gunler

evet ya arefe suyuyla yıkanmak denir dimi bende yarın yapıcam işte sabahtan bugün zaten hasta oldum gecikti zaten bide üşütmüşüm sanırım sancısı bitmesi gitti ilaç içtimm

baba polis aynenn bende çok özledimm yaaa telomer bizim hayat biraz benziyo sanırım canımm
ben seni yalnız bırakmıyorum merak etme kocişsiz bayram
ama 2012 yazında düğünü yapıyoruz sanırım biz onun için az beklicem Allahtan

canııımm çok sevindim. inşallah gönlünüze göre olur. sen bizim topikte kal ama yine de :)

freckless senin adına cok sevindim :) ne guzel erkenden kavusursun sevdigine

benimki bole gitmeye devam ederse adamı 2013 tede bulamıcam galba dugun yapmak icin :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…