'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar şirkette ayakları üşüyenler için kendime bunu aldım ama yarın kargoya verilecek...

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý3.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 15
Bebikllerim napıosunuzzz?
İki dirhem bi çekirdekk hazırlandımm sevgilidenn gelicekk aramayı bekliyorum:76:

ayy hadi ii eğlenceler pelinm nereye gidiosunuzzzz

Hala aramadıı Nilimm. Benn kendi kendime süslenmiş gibi oldum Ama iş çıkışı kuafördeydm aradı program yapma görüşcez dedi.:26::44: Bekliyorumm halenn
Tatlımm muhtemelenn her zaman gittiğimizz cafeye giderizz Biz artık vip müşteri gibi olduk Çok daa içesim var 1 tane mariachi atsam mı die düşünüyorum

ne güzel pelinm yaa akşam iş çıkışı görüşme olanağınız var vallahi bu bulunmaz bi nimet
iyi eğlenceler bakalm güzel bi akşam geçirinnnnn

nilim canım bende çok özledim çalışıyorum hep şirkette gireimyorum artık yoğunumda kuzum nasılsın görüşemiyoryz nilim ama yakında buluşcaz inşallah

okudum hep herkesin sevgililer günü planları var biz kutlamıyoruz ama genlede o günde hep çiçek alır hediyede alır ben hiç hedye almadım odunuyum bana saçma geliyo o gün ama benimki hep herşeyde çiçek alır o yüzden normal gündede aldığı için o güne bağalayamıyorum

uzun süreli ilişkiler denmiş 48 ay devirdim 5. yılın içindeyiz herkes soruyo nasıl ellerin titiryo gözlerin umutla bekliyo nasıl yazın dip dibesiniz kışın yok sen nasıl bölesin hasretten ağlarsın sadece diolar şu günlerde hasretlik çekiyorum üzülüyorum özlüyorum hasretten annecimin bilmesi iyi oldu destek oluyo üzülme çocuk okuyo aferin ona gelmesin çalışssın sende güçlü ol sıkma çocuğu ayaklarınızın üstünde herkese karşı dik durun o senden sen ondan güç al kendini odana kapatma dio odamda durunca sevdiceğimle sorunum olduğunu düşünüyormuş annem ne

yazdıklarınızı okudum çeyiz argesine devam ben bu ay ciciler aldım kendii sevindirdim uzunca süre çeyizde almam temmuza kadar

sevdiceğim bana kpss elektrnik soru bankası alcakmış kupon biriktiryo şok oldum kendisi çalışcak banada çalış diyo illa bende ineklicem bakalım başarabilcekmiyiz

tuhaf bülent ersoy tarkan düeti nede uyuyo tarkanının kısmı ne duygusal sölemiş tarkan hissetiklerime tercüman inşallah şu hasret biter onun projeleri biter bende rahat ederim başka bişiy istemiyorum şu günlerden
ben kendimi bildim bileli
hissetmedim ayrılık acısının böylesini
yemeden içmeden kesildim
ağla ağla tükendim hasreti bitirdi beni

günaydın kızlar topiki ben kapadım ben açıyorum güzel gün olsun

Best fm de cemi dinliyorum ülke meselleri şu günde fazlada taktıgım için gelecegmi böyle bir yerde kurmak istemedgmden hayallerim yok oluyor biraz kaos olan bir şehirde yaşıyorum oysa küçük biryerden bu kaosa gdyorum ben isterim ki minik biryerde dısarıdaki hengameden uzak mutlu küçük dünyamı kurmam ama zor hergün yeni bir baslangıc ve ben yatagımdan kalkamıyorum suratım asık sırf benimde derdim değil küçük bir dert biliyorm ama insanı kanser eder bu hayat

sabah sabah içinizi karartmıyım kızlar yorucu koşturmalı hayatım var evde bile bakamıyorum buraya dün baktım sizi özlüyorum pozitif olmam lazım ayagımı topraga basıp içimin huzur dolmasına birazda sesizlige ihtiyacım var kısacası istanbuldan kaçıcam tatil planı yapıyorum gerceklesir belki

Öpüyorum kızkar vaktim olursa bakcam telefondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…