Günaydın herkesekeyifler nasıl?
günaydın kızlar topiki ben kapadım ben açıyorum güzel gün olsun
Best fm de cemi dinliyorum ülke meselleri şu günde fazlada taktıgım için gelecegmi böyle bir yerde kurmak istemedgmden hayallerim yok oluyor biraz kaos olan bir şehirde yaşıyorum oysa küçük biryerden bu kaosa gdyorum ben isterim ki minik biryerde dısarıdaki hengameden uzak mutlu küçük dünyamı kurmam ama zor hergün yeni bir baslangıc ve ben yatagımdan kalkamıyorum suratım asık sırf benimde derdim değil küçük bir dert biliyorm ama insanı kanser eder bu hayat
sabah sabah içinizi karartmıyım kızlar yorucu koşturmalı hayatım var evde bile bakamıyorum buraya dün baktım sizi özlüyorum pozitif olmam lazım ayagımı topraga basıp içimin huzur dolmasına birazda sesizlige ihtiyacım var kısacası istanbuldan kaçıcam tatil planı yapıyorum gerceklesir belki
Öpüyorum kızkar vaktim olursa bakcam telefondan
Günaydın herkesekeyifler nasıl?
keyfiler şükür iyi cnm senin nasıl bakalım?
çok şükür cnm iyiyim sen nasılsın?
sen dalgınsın bence bugün
Ben zaten iyiyim sen nasılsın dedim yahu
ya ohh ne güzel imreniyorum valla
bugün de gitcen mi?
günaydınlAaaaaarrr
Beeeeennn deeelldimmmm:76:
Stresli ve sinirli sabah yerini hafif hafif umursamazlığa bırakıyor.
Günaydın hoşgeldiniz
Beeeeennn deeelldimmmm:76:
Stresli ve sinirli sabah yerini hafif hafif umursamazlığa bırakıyor.
Günaydın hoşgeldiniz
hayırdır balıııımmmm
Hoşbuldukk canım:)
Nasılsın?
Yaaa akşam iş çıkışı telefonda iş arkadaşımla tartıştık.. Onun gerginliği vardı üzerimde balım, aynı odayı paylaşıyoruz kendisiyle. Raporlar yüzünden tartıştık. O yüzden sinirli bi sabahtı
Ama geçio ki şimdiiiiiiii bi de akşamm beni sinirrr edenn Evren paşa bu sabah bişeyycikk yokmş gibi aradı, konuşuo o da yatıştırdı beni:76:
Nasılsın?
Yaaa akşam iş çıkışı telefonda iş arkadaşımla tartıştık.. Onun gerginliği vardı üzerimde balım, aynı odayı paylaşıyoruz kendisiyle. Raporlar yüzünden tartıştık. O yüzden sinirli bi sabahtı
Ama geçio ki şimdiiiiiiii bi de akşamm beni sinirrr edenn Evren paşa bu sabah bişeyycikk yokmş gibi aradı, konuşuo o da yatıştırdı beni:76:
hosbulduk tatlım nasısıııınn
hayırdır balıııımmmm
Nasılsın?
selam ben 27 yaşındayım, erkek arkadaşımda 26, şu an okuyor(azıcık uzatmış okulu), askerliği var, iş bulacak vs derken 2013'ü bulacak. Askere gitmeden önce nişan istiyor fakat sürekli tartışıyoruz, cesaret edemiyorum. 2013 gelini olacağım bende İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?