'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım tabi ki pozitif olmamız lazım sıkma canını ya her şey düzelir. Allaha çok şükür sağlığımız yerinde . Bu arada tatil iyi fikir keşke bende gidebilsem. Aslında İstanbul u sevmiyorum bende trafik, karmaşa. Her zaman küçük yerleri daha çok sevmişimdir. Herkesi tanıyorsun gitmek istediğin yere en fazla 15 dk da gidiyosun. Ah ah hele bir de denize yakınsa, bisikletine bin git istediğin yere...

Beeeeennn deeelldimmmm:76:

Stresli ve sinirli sabah yerini hafif hafif umursamazlığa bırakıyor.

Günaydın hoşgeldiniz

Hoşbuldukk canım:)
Nasılsın?

hayırdır balıııımmmm

Yaaa akşam iş çıkışı telefonda iş arkadaşımla tartıştık.. Onun gerginliği vardı üzerimde balım, aynı odayı paylaşıyoruz kendisiyle. Raporlar yüzünden tartıştık. O yüzden sinirli bi sabahtı
Ama geçio ki şimdiiiiiiii bi de akşamm beni sinirrr edenn Evren paşa bu sabah bişeyycikk yokmş gibi aradı, konuşuo o da yatıştırdı beni:76:

dün nie gelmedi enişte bey seni o ka beklettiiiiiii

ahh su arkadaslar bazen deli ediiğler adamı bu aksam telafıı etsın enıste

hosbulduk tatlım nasısıııınn

hayırdır balıııımmmm

İyiyim kızlar saolun :)

selam ben 27 yaşındayım, erkek arkadaşımda 26, şu an okuyor(azıcık uzatmış okulu), askerliği var, iş bulacak vs derken 2013'ü bulacak. Askere gitmeden önce nişan istiyor fakat sürekli tartışıyoruz, cesaret edemiyorum. 2013 gelini olacağım bende İnşallah :)

hoşgeldin canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…