Akşamkiii sorumsuzluğunu hiç unutmıcaamm. Beni 6 buçukta aradı, kuafördeydm. Program yapma bu akşam görüşelim dedi. Bende tamam dedim. Tam saat 9a kadar süslenmiş püslenmiş şekilde bekledm. 9da dayanamadım aradım. Beyfendinin arabası babasına lazımmışş, kızkardeşi hastaymış. Yaa tamam ben ona bişey demiyorum daa nie aramıosun o zaman be adamdün nie gelmedi enişte bey seni o ka beklettiiiiiii
ahh su arkadaslar bazen deli ediiğler adamıbu aksam telafıı etsın enıste
hoşgeldin canım aramıza
Akşamkiii sorumsuzluğunu hiç unutmıcaamm. Beni 6 buçukta aradı, kuafördeydm. Program yapma bu akşam görüşelim dedi. Bende tamam dedim. Tam saat 9a kadar süslenmiş püslenmiş şekilde bekledm. 9da dayanamadım aradım. Beyfendinin arabası babasına lazımmışş, kızkardeşi hastaymış. Yaa tamam ben ona bişey demiyorum daa nie aramıosun o zaman be adam
Tabiii şuan tepkilerimm gayet iyi ama telefondayken damarlarımdan akan kanı bile hisseder olmuştum. Beyfendiiii gitmişş bi de kahveye -bu da yeni modamız kızlar- kahvedeyim ben diyoooo
Neyseeee güldenn kuzenncim olmasa fıttırırdım daa o kafamı dağıttı birazz
Bu akşam telafi edemez çünküüüsüüü bu akşam nöbettebizim 1 akşam kaybımız demek 3 gece demek
Şimdiii bu akşam nöbette, yarın akşam serbest olucakk ama beni kandıramazsa yarın akşam da ben müsait olmıcam ona!
selam kızlar
aa pelin de sinirliymiş ... ben de oleyim bazen burdakilere uyuz oluyorum
Akşamkiii sorumsuzluğunu hiç unutmıcaamm. Beni 6 buçukta aradı, kuafördeydm. Program yapma bu akşam görüşelim dedi. Bende tamam dedim. Tam saat 9a kadar süslenmiş püslenmiş şekilde bekledm. 9da dayanamadım aradım. Beyfendinin arabası babasına lazımmışş, kızkardeşi hastaymış. Yaa tamam ben ona bişey demiyorum daa nie aramıosun o zaman be adam
Tabiii şuan tepkilerimm gayet iyi ama telefondayken damarlarımdan akan kanı bile hisseder olmuştum. Beyfendiiii gitmişş bi de kahveye -bu da yeni modamız kızlar- kahvedeyim ben diyoooo
Neyseeee güldenn kuzenncim olmasa fıttırırdım daa o kafamı dağıttı birazz
Bu akşam telafi edemez çünküüüsüüü bu akşam nöbettebizim 1 akşam kaybımız demek 3 gece demek
Şimdiii bu akşam nöbette, yarın akşam serbest olucakk ama beni kandıramazsa yarın akşam da ben müsait olmıcam ona!
Teşekkürler, bayağı kaynaşmışsınız siz azıcık geriden takip edicem sanırım :)
gelim basiim kusum ofisii senı tanımamazlıktan gelip gerı kalanları döver cıkarım
sen de kaynasırsın canım merak etmee, ben de çağla bu arada
ay pastam yaakarnım agrıdı gülmekten... gel bas hakediyo bu cadalozlar
Hoşgeldn kurabiyemmmselam kızlar
aa pelin de sinirliymiş ... ben de oleyim bazen burdakilere uyuz oluyorum
Hemdeee çok balımm yaaaaaaa
eee kasınmıs ama kusuumm yaaa
aaaaa çok ayıp etmiş işte!!
ah bu erkeklerrrrrrrrr
Hoşgeldn kurabiyemmm
Yaa artık 2sene oluyo birbirmizin huyunu aldık iş arkadasmla ama akşam damarıma bastı. Arıo beni aynı anda neden iki firmaylahesap görmemişim! lafa bakk ben de ona dedim sen aynı anda hem işbankla hem vakıfbankla konuşabilio musun
Hemdeee çok balımm yaaaaaaa
Amaaaann bende onu ekerim olur biter:76:
bende burdakilere sinir oluyorum ama haklardında geliyorum benim damarıma basılmasın varyaaaaaaaaa
gelir sizin ordakilerede basarım beni çıldırtmasınlar he pelinim çağlam söleyin onlara
kimse üzebilemezz beniim pastamıı
Hoşgeldn kurabiyemmm
Yaa artık 2sene oluyo birbirmizin huyunu aldık iş arkadasmla ama akşam damarıma bastı. Arıo beni aynı anda neden iki firmaylahesap görmemişim! lafa bakk ben de ona dedim sen aynı anda hem işbankla hem vakıfbankla konuşabilio musun
hemen soluyorum yagmurum geliyo elinde yumruk diyee
benim pastamı daaaa, iş yeri koruma timi olusturalım
hosbuldum balımmmm
var malesef ole gıcık tipler, sen yine 2 yıldır ordaymıssın, benden 6 ay once gelen tipler burda bana her işi yıkmaya calısıyo ben o yuzden uyuz oluyorum
Bilemiorumm canişkoo kesin konuşmak da istemiorum.dayanamaz gidersin cnm sen nereye kadar ekişceksiniz yine kızlar olmasa varya bu ilişkiler...
hosbuldum balımmmm
var malesef ole gıcık tipler, sen yine 2 yıldır ordaymıssın, benden 6 ay once gelen tipler burda bana her işi yıkmaya calısıyo ben o yuzden uyuz oluyorum
Bilemiorumm canişkoo kesin konuşmak da istemiorum.:76:
yaaa bitiremediği işi psikolojik olarak bana yıkmaya calıstı, yaniiii patronlar neden geciktin derse Pelin'in yüzünden diyecek! ama hele bi desinn ben neler sökülürüm:76:
valla sadece yumruk değil yolarım da fena kavgacıyım bana bulasmasınlar derim okut onlara bu yazıları:76::76:
yaaa bitiremediği işi psikolojik olarak bana yıkmaya calıstı, yaniiii patronlar neden geciktin derse Pelin'in yüzünden diyecek! ama hele bi desinn ben neler sökülürüm:76:
ben bile korktum yagmurummmmm yaa sen hepsini harcarsınn zaten cıtkırıldımlar baya
dişli olmak lazım zatenn pelinimmm yoksa olmuyo ben de sessiz kalamam genelde zaten daha yeni gelip de sesim bu kdr cok cıktıgı icin şimşekleri cektim uzerime birazcık danapim tutamıyorum cenemi askım da dio hep daha yeni girdin sabret sabret die ama napimmm
ben geldimkiiinasılsınız kızçeleriimmm
Amaaa utanırım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişte diyorum ya ben seni biliyorum:76:
dişli olmak lazım zatenn pelinimmm yoksa olmuyo ben de sessiz kalamam genelde zaten daha yeni gelip de sesim bu kdr cok cıktıgı icin şimşekleri cektim uzerime birazcık danapim tutamıyorum cenemi askım da dio hep daha yeni girdin sabret sabret die ama napimmm
Hoşgeldin cnm...
nasılsınn tatlımm??
kim üzüüyoo benim gelinciklerimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?