'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dün nie gelmedi enişte bey seni o ka beklettiiiiiii
Akşamkiii sorumsuzluğunu hiç unutmıcaamm. Beni 6 buçukta aradı, kuafördeydm. Program yapma bu akşam görüşelim dedi. Bende tamam dedim. Tam saat 9a kadar süslenmiş püslenmiş şekilde bekledm. 9da dayanamadım aradım. Beyfendinin arabası babasına lazımmışş, kızkardeşi hastaymış. Yaa tamam ben ona bişey demiyorum daa nie aramıosun o zaman be adam
Tabiii şuan tepkilerimm gayet iyi ama telefondayken damarlarımdan akan kanı bile hisseder olmuştum. Beyfendiiii gitmişş bi de kahveye -bu da yeni modamız kızlar- kahvedeyim ben diyoooo
Neyseeee güldenn kuzenncim olmasa fıttırırdım daa o kafamı dağıttı birazz

ahh su arkadaslar bazen deli ediiğler adamı bu aksam telafıı etsın enıste

Bu akşam telafi edemez çünküüüsüüü bu akşam nöbette bizim 1 akşam kaybımız demek 3 gece demek
Şimdiii bu akşam nöbette, yarın akşam serbest olucakk ama beni kandıramazsa yarın akşam da ben müsait olmıcam ona!

eee kasınmıs ama kusuumm yaaa

selam kızlar

aa pelin de sinirliymiş ... ben de oleyim bazen burdakilere uyuz oluyorum

gelim basiim kusum ofisii senı tanımamazlıktan gelip gerı kalanları döver cıkarım

aaaaa çok ayıp etmiş işte!!
ah bu erkeklerrrrrrrrr

bende burdakilere sinir oluyorum ama haklardında geliyorum benim damarıma basılmasın varyaaaaaaaaa
gelir sizin ordakilerede basarım beni çıldırtmasınlar he pelinim çağlam söleyin onlara

selam kızlar

aa pelin de sinirliymiş ... ben de oleyim bazen burdakilere uyuz oluyorum
Hoşgeldn kurabiyemmm
Yaa artık 2sene oluyo birbirmizin huyunu aldık iş arkadasmla ama akşam damarıma bastı. Arıo beni aynı anda neden iki firmaylahesap görmemişim! lafa bakk ben de ona dedim sen aynı anda hem işbankla hem vakıfbankla konuşabilio musun

eee kasınmıs ama kusuumm yaaa
Hemdeee çok balımm yaaaaaaa

aaaaa çok ayıp etmiş işte!!
ah bu erkeklerrrrrrrrr

Amaaaann bende onu ekerim olur biter:76:

dayanamaz gidersin cnm sen nereye kadar ekişceksiniz yine kızlar olmasa varya bu ilişkiler...

bende burdakilere sinir oluyorum ama haklardında geliyorum benim damarıma basılmasın varyaaaaaaaaa
gelir sizin ordakilerede basarım beni çıldırtmasınlar he pelinim çağlam söleyin onlara

hemen soluyorum yagmurum geliyo elinde yumruk diyee

kimse üzebilemezz beniim pastamıı

benim pastamı daaaa, iş yeri koruma timi olusturalım

hosbuldum balımmmm

var malesef ole gıcık tipler, sen yine 2 yıldır ordaymıssın, benden 6 ay once gelen tipler burda bana her işi yıkmaya calısıyo ben o yuzden uyuz oluyorum

valla sadece yumruk değil yolarım da fena kavgacıyım bana bulasmasınlar derim okut onlara bu yazıları:76::76:

dayanamaz gidersin cnm sen nereye kadar ekişceksiniz yine kızlar olmasa varya bu ilişkiler...
Bilemiorumm canişkoo kesin konuşmak da istemiorum. :76:
hosbuldum balımmmm

var malesef ole gıcık tipler, sen yine 2 yıldır ordaymıssın, benden 6 ay once gelen tipler burda bana her işi yıkmaya calısıyo ben o yuzden uyuz oluyorum

yaaa bitiremediği işi psikolojik olarak bana yıkmaya calıstı, yaniiii patronlar neden geciktin derse Pelin'in yüzünden diyecek! ama hele bi desinn ben neler sökülürüm:76:

valla sadece yumruk değil yolarım da fena kavgacıyım bana bulasmasınlar derim okut onlara bu yazıları:76::76:

ben bile korktum yagmurummmmm yaa sen hepsini harcarsınn zaten cıtkırıldımlar baya

yaaa bitiremediği işi psikolojik olarak bana yıkmaya calıstı, yaniiii patronlar neden geciktin derse Pelin'in yüzünden diyecek! ama hele bi desinn ben neler sökülürüm:76:

dişli olmak lazım zatenn pelinimmm yoksa olmuyo ben de sessiz kalamam genelde zaten daha yeni gelip de sesim bu kdr cok cıktıgı icin şimşekleri cektim uzerime birazcık da napim tutamıyorum cenemi askım da dio hep daha yeni girdin sabret sabret die ama napimmm

sen korkma bebeğim yaf sana bişi yapmam severim seni ben onları da döverim

işte diyorum ya ben seni biliyorum:76:
Amaaa utanırım kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:76:

Dikkatli ol bebişim gerekirse ilk etapta melekleri oynaa sonra gösterirsin dişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…