'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

şimcik kızlar bunları çok beğendim sizce hangisi daha güzel dirsek kısımlarının rengini dikkat edin yakayla aynı..
14 şubatta bizim 2,5 senemiz bitiyor hayırlısıyla sizce ne alıyım ya??:26::44:

Son düzenleme:
amin bebeğim sağol
ya o siyah kolları mor
diğeri fuşya gibi karar veremeidm az parada değiller ne alıcağıma karar veremedım:44:

ay yakından bakınca farkettim bebem kusuruma bakma.. ya eniştem nasıl giyinir fuşyada hoş ama biliyosun erkekler genelde pembe tonlarına karşı biraz önyargılılar eğer hoşlanıcağını dşünüyosan onu da alabilirsin.. :26:

yok benimki pembe lila sever ya benden cok dermişim:76:
giyer de nebiliyim karar veremem bende ki huy zaten ufffff
cok koyu olmasın diyorum gecen sene giri ve siyah alçmıtım zaten daha 25 yaşında şimdi giyinsin renkli ilerde zaten koyulara takılcaz yaşlannca diyorum ama kararda veremıyorum..
çağlam evet almak istiyorum 1ay var ama nebiliyim yaa sence başka ne alınabilir???ve sizce???????

hediye konularında pek ii deilimdir bide böle uzun zamanlar birlikte olunca acak bişe kalmıo dimi

ama ben de genelde kıyafet alıyorum canım ya :44: dogumgunu var benimkinin de gecen yıl da kıyafet almıstım, gömlek ve kazak bu yıl da yine o tarz bişe olcak gibi duruyo :26: erkege hediye almak zor bi de herseyi de var yani ne alıcam ki

bilgisayar oyunu falan alabilirsin bak eger seviosa, benimki bilgisayar oyunu manyagı, onu da dusunuyorum eger saglam oyun bulabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…