yok benimki pembe lila sever ya benden cok dermişim:76:
giyer de nebiliyim karar veremem bende ki huy zaten ufffff
cok koyu olmasın diyorum gecen sene giri ve siyah alçmıtım zaten daha 25 yaşında şimdi giyinsin renkli ilerde zaten koyulara takılcaz yaşlannca diyorum ama kararda veremıyorum..
çağlam evet almak istiyorum 1ay var ama nebiliyim yaa sence başka ne alınabilir???ve sizce???????
ben de ama askım istanbulda olmayınca işten cıkmanın bile bi heyecanı kalmıyo yaa
özledimm ayın 20 sine kadar goremicem :5:
hediye konularında pek ii deilimdirbide böle uzun zamanlar birlikte olunca acak bişe kalmıo dimi
ama ben de genelde kıyafet alıyorum canım ya :44: dogumgunu var benimkinin de gecen yıl da kıyafet almıstım, gömlek ve kazak bu yıl da yine o tarz bişe olcak gibi duruyo :26: erkege hediye almak zor bi de herseyi de var yani ne alıcam ki
bilgisayar oyunu falan alabilirsin bak eger seviosa, benimki bilgisayar oyunu manyagı, onu da dusunuyorum eger saglam oyun bulabilirsem
canım o zaman başka bişey bak bence bunların üçüde siyah ve gri her ne kadar fuşya veya morda olsa içinde ağırlık o tonlarda..
başka ne alabilirsin beraber düşünelimm.. ihtiyacı olduğunu düşündüğün bişey varmı? yada almak istediği?
kıyamamkii
iyi alıştın hee biz hafta 1 yada 2 haftada 1 görüşüyoruz o ne olcak hee sus bence çağlam
hele de aramızda 3 durak var birdeee işte neysee deşmeyin yaramı..
kıyamamkii
balım ya keske aramızda iki üç durak olsa gorusmesek ama o istanbulda olsa... inan aynı havayı solumak onun yakınımda oldugunu bilmek de yetiyo... böle uzakta denizin ortasındayken iltişimimiz de aksıyo, cok zor bide dedigin gibi ben onu her zaman gormeye her dk onla olmaya cok alıstım
bu iki haftanın cabuk gecmesi lazım, gerci yapıcak da bir suru isim var hala ask mesk derdindeyim hee
heh öle diyoruz ama inan yanımda hergün olsa hayır demem asla ama olamıyor tamam aynı havayı soluyoruz ama o da zamanla koyuyor insana yanında istiyordun hep olmasa bile haftada 2-3 kez ama nerdee
geçicek seninde inş.canım üzülme
inşallah canım yaa iki hafta nedir ki dimi hemen gecer
ben geldım kızlar dogalgazı hallettım sukur. Dünya cook kucuk yaa hayatımda gıtmedıgımm yerde uzun suredır gormedıgım ıkı kısıyle karsılastım ya
kimmiş onlar bakalım?
nazlım senden de fikir istiyorumm okuduysan
evet cnm sımdı okudum ben erkekte en fazla mor severım ya harıcınde renklı yakıstırmıyorumm. en bastakı grıde guzel canım.
Biri kurstan arkadasımda diğeri ortaokuldan lise bitene kadar bana aşık olan biri.. Semtin serserilerindendi koluna kibritle A N yapmıstı yakarak boyle tam psıkopat.. bız semtten tasındıktan sonra bıde I harfı yapmıs. Sımdı kolunda ANI yazıyo.. Bi garip oldum gorunce eskıden karsılasmaktan korkardım. İgdaşta cıktı karsımaa saka gibi..
başka ne alınabilir sencee??
hmm ıyy korkunç Allah ölelerinden korusun bizleri cnm
bilmiyorumki canım suanda aklıma bişi gelmıyo, çeyizinizede koyabılcenız bısı alabilirsin ıstersen, ben ole yaptım ya en son.
Bi garip oldum yaa cok garip bi aşk heralde yasadıgı, ole garıp baktıkı hala asıkmıdır bılemedım taksıye bınıp geldım nolur nolmaz dıye
korkunç hele de akşam vaktii
gecmıse gıttım valla bıandaSemtte ona asık olan bıton kız vardı bana dusmanlardı, oda hep o uzun sure cıktıgım cocuk varya onla kavga ederdı benı bıraksın dıyee benı sıkıstırırdı ayrılım dıye en son ben kavga etmıstım pesımı bırak artık diye falan bol ekşınlıydı o zamanlar hiç anlamam senı sevmeyene neden bu kadar ısrar edersınki ısrar edıncemı sevıcek senii dimi ama
naber şekerler neler var neler yok
iyiyiz seni sormalı?
benimde vardı öle ama 7-8 sene bırakmadı peşimi bende begeniyordum annem bile biilliyordu hala öküz gibi bakar ama olmadımı olmuyorr benimki çok uzun hikaye yaaff ayyh
iyi ben de. kaynanamla dedikodu yaptım telefonda yarım saatten fazla. sonra kayınbiradercimle nerdeyse bi o kadar daha konuştuk. baktım akşam olmuş. neyse sabah kocem baklava istemişti açtım. yemek de yaptım sorun yok:)) millet düğünümün dedikodusunu yapıyomuş hala. takılarımla da kafayı bozmuşlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?