'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım o zaman başka bişey bak bence bunların üçüde siyah ve gri her ne kadar fuşya veya morda olsa içinde ağırlık o tonlarda..
başka ne alabilirsin beraber düşünelimm.. ihtiyacı olduğunu düşündüğün bişey varmı? yada almak istediği?

ben de ama askım istanbulda olmayınca işten cıkmanın bile bi heyecanı kalmıyo yaa

özledimm ayın 20 sine kadar goremicem :5
:

kıyamamkii

ayy oynamaz mı manyak gibi maç izlemez ama film izlemek ve oyun hobisi onun deliler gibi hemde
bilmem ki belki ama işe yarıcak bişi de istiyorum
o bana ilk sne gününde vermişti altın yüzük ,gecen sene( 14 şubatı kutlamayı sevmez )ama 12 şubatta bunu göndermişti yani tıpa tıp benzıo resmini çekmiştim ama bualmadım daha büyüktü sanki:44:

ihtiyaçları çoktur yenilemesi gerek dolabını ama
öncelikle PARA lazım
sonra BEN lazımım lazımda lazım ona herşeyyyyy

iyi alıştın hee biz hafta 1 yada 2 haftada 1 görüşüyoruz o ne olcak hee sus bence çağlam
hele de aramızda 3 durak var birdeee işte neysee deşmeyin yaramı..

balım ya keske aramızda iki üç durak olsa gorusmesek ama o istanbulda olsa... inan aynı havayı solumak onun yakınımda oldugunu bilmek de yetiyo... böle uzakta denizin ortasındayken iltişimimiz de aksıyo, cok zor bide dedigin gibi ben onu her zaman gormeye her dk onla olmaya cok alıstım

bu iki haftanın cabuk gecmesi lazım, gerci yapıcak da bir suru isim var hala ask mesk derdindeyim hee

heh öle diyoruz ama inan yanımda hergün olsa hayır demem asla ama olamıyor tamam aynı havayı soluyoruz ama o da zamanla koyuyor insana yanında istiyordun hep olmasa bile haftada 2-3 kez ama nerdee
geçicek seninde inş.canım üzülme

inşallah canım yaa iki hafta nedir ki dimi hemen gecer

ben geldım kızlar dogalgazı hallettım sukur. Dünya cook kucuk yaa hayatımda gıtmedıgımm yerde uzun suredır gormedıgım ıkı kısıyle karsılastım ya

kimmiş onlar bakalım?
nazlım senden de fikir istiyorumm okuduysan

evet cnm sımdı okudum ben erkekte en fazla mor severım ya harıcınde renklı yakıstırmıyorumm. en bastakı grıde guzel canım.

Biri kurstan arkadasımda diğeri ortaokuldan lise bitene kadar bana aşık olan biri.. Semtin serserilerindendi koluna kibritle A N yapmıstı yakarak boyle tam psıkopat.. bız semtten tasındıktan sonra bıde I harfı yapmıs. Sımdı kolunda ANI yazıyo.. Bi garip oldum gorunce eskıden karsılasmaktan korkardım. İgdaşta cıktı karsımaa saka gibi..

başka ne alınabilir sencee??

hmm ıyy korkunç Allah ölelerinden korusun bizleri cnm

başka ne alınabilir sencee??

hmm ıyy korkunç Allah ölelerinden korusun bizleri cnm

bilmiyorumki canım suanda aklıma bişi gelmıyo, çeyizinizede koyabılcenız bısı alabilirsin ıstersen, ben ole yaptım ya en son.

Bi garip oldum yaa cok garip bi aşk heralde yasadıgı, ole garıp baktıkı hala asıkmıdır bılemedım taksıye bınıp geldım nolur nolmaz dıye

korkunç hele de akşam vaktii

korkunç hele de akşam vaktii

gecmıse gıttım valla bıanda Semtte ona asık olan bıton kız vardı bana dusmanlardı, oda hep o uzun sure cıktıgım cocuk varya onla kavga ederdı benı bıraksın dıyee benı sıkıstırırdı ayrılım dıye en son ben kavga etmıstım pesımı bırak artık diye falan bol ekşınlıydı o zamanlar hiç anlamam senı sevmeyene neden bu kadar ısrar edersınki ısrar edıncemı sevıcek senii dimi ama

benimde vardı öle ama 7-8 sene bırakmadı peşimi bende begeniyordum annem bile biilliyordu hala öküz gibi bakar ama olmadımı olmuyorr benimki çok uzun hikaye yaaff ayyh

iyiyiz seni sormalı?

iyi ben de. kaynanamla dedikodu yaptım telefonda yarım saatten fazla. sonra kayınbiradercimle nerdeyse bi o kadar daha konuştuk. baktım akşam olmuş. neyse sabah kocem baklava istemişti açtım. yemek de yaptım sorun yok:)) millet düğünümün dedikodusunu yapıyomuş hala. takılarımla da kafayı bozmuşlar:)))

benimde vardı öle ama 7-8 sene bırakmadı peşimi bende begeniyordum annem bile biilliyordu hala öküz gibi bakar ama olmadımı olmuyorr benimki çok uzun hikaye yaaff ayyh

haksızlık edemıcem bu cocukta guzel cocuk ama ben hıc o nıyetle bakmadım ona hatta bana asık olmasına sınır oluyodum belkı ondan dolayı saplantı oldum onda okdr kız onun pesınden kosuyodu ben pas vermıyodum hıc bı tane daha vardı adı ethemdı hatta sevgılıcım en son onu aradıı tehdıt ettı pesımı bırakmıyodu kan cıkmasın demıs cocugun aklı cıkmıs numaralarımı degıstırdık kurtulduk herkeslerden arada feysbuukta tanımadıgıım kısıler eklıyo işgilleniyorum

kaynanla anladımda kayınbraderle ne konustun yaf??:44:
ne takıldı cnm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…