iyi ben de. kaynanamla dedikodu yaptım telefonda yarım saatten fazla. sonra kayınbiradercimle nerdeyse bi o kadar daha konuştuk. baktım akşam olmuş. neyse sabah kocem baklava istemişti açtım. yemek de yaptım sorun yok:)) millet düğünümün dedikodusunu yapıyomuş hala. takılarımla da kafayı bozmuşlar:)))
haksızlık edemıcem bu cocukta guzel cocuk ama ben hıc o nıyetle bakmadım ona hatta bana asık olmasına sınır oluyodum belkı ondan dolayı saplantı oldum onda okdr kız onun pesınden kosuyodu ben pas vermıyodum hıcbı tane daha vardı adı ethemdı hatta sevgılıcım en son onu aradıı tehdıt ettı pesımı bırakmıyodu kan cıkmasın demıs cocugun aklı cıkmıs numaralarımı degıstırdık kurtulduk herkeslerden arada feysbuukta tanımadıgıım kısıler eklıyo işgilleniyorum
kaynanla anladımda kayınbraderle ne konustun yaf??:44:
ne takıldı cnm sana
kaynımla kankayız biz. aynı üniversitede okuduk. ben çok baktım ona:)) yaşıtız. çok sever beni sağolsun. valla bana epey güzel takı takıldı da millet çok az söylüyomuş güldüm bende:))) iyi öyle bilsinler dedim
Helllööööööööööööööööööö canlarrr:76:
eşin ve ailesi ne taktı canm??
amaan kime ne siz biliyorsunuz yaa hıhh
herkese ii akşamlarrrr
canım eşim altın kemer, bi set, bi de yüzük taktı. kayınvalidem dört, kayınpederim beş bilezik taktı. görümcem iki bilezik taktı. kaynım beşi bi yerde taktı.
herkese ii akşamlarrrr
yürü beee kim tutarcanım yani maşallah nereliler??
izmirliler. onunla ilgisi yok. eşimle kaynımın çalışması hep. eşimin kendi işi var zaten. aileden gelme değil yani maddi durum. eşimin iyi çok şükür. allah herkese düzgün iş kazanç nasip etsin
hmm anladım ne güzel ya amin canım aminnnnnn inş.
rahat geçim versin yeter rabbim
öyle tabiki. insanlar çalışıyolar didiniyolar üç kuruş alıyolar. hasta oluyolar doktora gdemiyolar. allah yardımcısı olsun tüm ihtiyacı olanların
Yiriiimmmm:76:
hellöö bebiiiimmmm
Nillliikoo hoşgelldiiin canımmmm
selamlaaaaaar. nasılsınız
Yiriiimmmm:76:
Napıosunnn minnniiiiğimmmmm nazımmm?
İyiyizz canım sen nasılsınn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?