'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbuldk kızlar işten geldin bende..yarn da tatilm misss
Nilimm hoşgeldn bebeğimmmm

iyiiim kuşşuuum yoruullduum koşturmaktaan şimcik yarın giyceklerimi ütüliicii sen napoosun bebiikk
Bir türlü motive olamadığım işlerimi tamamlamaya çalıştım durdum bütün gün bebeğimmm Okudumm başına 1-2 talihsizlik gelmiş bugün kuşum amann Allah korusunn bizden uzak olsun öyleleri
hadi ben yavaş yavaş uzayayım kızlar kendinize dikkat edin dualarınzda olalım aşkımla bize dua edin
hadi ba baaaaaa

Bebeğimm öpüorumm çokk görüşürüzzz Dualarım sizinleeeeeee

sormaa kusum yaa amiin amiiin uzak olsunlar aklım cıktı bı an garip oldum valla burayamı tasındınız dedıı ıgdasta yoooo tasınmadıkkii dıyorum igdaşı zıyarete geldım demedıgım kaldı bi

hoşbuldk kızlar işten geldin bende..yarn da tatilm misss

oohhh bende yarın askımlayım yaa ozledıımm coookk

selam kızlar pek giremiyorum günlerdir arkadaşlar bırakmıyor sanki yaza dönmüş gibi cıvıl cıvıl sürekli birilerinin evindeyim şimdide yeni geldim eve girdiğim yok ama yine sesiz hayatıma dönüp evde bilgisayar karşısında pineklemek istiyorum telefondan yazardım buraya ama yoruluyoru, sevdiceğede msj atamıyorum sizede bakamıyorum umarım herşey yolundadır

Ayy kızlar bugün tlfda konuşurken bana demez mi
Annem yanımda yaşarsınız diyo diye
İçimden dedim noluyoruzzz hayrlaa

Düşündüm bi süre ordamısın falan dedi
Evet dedim burdayım
ama ben böyle bişey için hazır değilim
Oanki şartlar neyi gerektirir bilmiyorum ama
Ben kurulu bir düzenin üzerine kendi düzenimi kuramam
Rahat edemem
Oturamam konuşamam yatamam
Seninle istediğim gibi vakit geçiremem dedim

Bende zaten olmuycağını söyledim dedi.
İlk defa bu konu açıldı
Acaba benimi denedi yoksa ciddi mi söyledi
Bilmiyorum
Ama Daha sonra mesaj attığım da kırıldın mı kızdın mı falan diye
Yoo niye kızayım ki bende senin gibi düşünüyorum dedi
O an içimden dedim ne kadar uzak olursak o kadar iyi olur diye

Merhaba gelincikler :) ben de büyük ihtimal 2013 gelini olucam gbi duruyor daha birşey yok askerden ağustosta gelicek bizim konuşmalarımıza göre nasipse öyle gibi görünüyor :) hepinize hayırlı olsunn bu arada..

selam kızlar
nasılsınız

balllıım ıyııımm sen nasısıııınn bakeemm

Cemrem ben kayınannısımı cok severım ama aynı evde yasamak cok ayrı bısı hele yenı evlıler ıcın cok zor oldugunu dusunuyorum. yakında oturmak ısterım ama bı arada ıstemem, saglık acısından bı sorun varsa basım ustume tabiikii

Bugün bütün gün aklıma takıldı durdu
Sonunda sordum Dedim doğrumuydu falan diye
Annem gülerek söyledi doğru değil öyle bişeye ben izin vermem dedi
Ohhhh dedim yaa şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…