günaydın yağmurcummmm
günaydınnn kızlarrr
canımmmm nasılsın??
iiyim canım ama uykuluyummmbu sabah hiç uyanmak istemedim
sen nasılsınnn
bende öyleydim kalkmak istemedim nasıl sıcaktı o yatak yaa birde aşkmı rüyamda görünce puff bugün çok romantikim
yanımda olsun istedim yaa gece dönünce yanımda olsun istedim gerçi hep istiyorum ama işte yağmur yağarken yatağımızdan yada nebbiliyim birbirimizi sarılarak izlemek istiyorum ooof off nasıl geçccek ya beraber uyanma istiyorum ayy bazen çıldırcak gibi oluyorum yaa elimizden bişi gelmiyor ya uff çağlam uff
aynen yagmurum... birebir aynı durumdayız :)
ben de bazen cıldırcak gibi oluyorum... hersey belirsiz gibi geliyo kendimi kötü hissediyorum, benimkine böle deyince de ne belirsiz en gec 2013 ve biz evli olucaz diyo ama bilemiyorum...
hayırlısı artık balım
günaydın kızlar. dertlenmişsiniz sabah sabah
gunaydın kızlaaar
yine sen benden 1 adım öndesin bebeğim ya birde bana bakarmısın
şuan yani bugün çıldırıyorum ya zaten artık işinden dolayı msjlaşamıyoruz bile kousursak günde 3 kere o uuf uff
günaydın kızlar. dertlenmişsiniz sabah sabah
gunaydın kızlaaar
peloooommcok derın bı sesı var bu adamın ya içime işliyooooo
sabret canım hayırlıysa olur zaten bi sekilde merak etme.. evlenemedikten sonra söz-nişan da aynı kapı yani...
biz sevgiliyken de hersey böleydi bi farkımız yok... hala eve 5 dk gec kalsam ortalık ayaga kalkar, nişanlımla oldugumu bildikleri halde....
hala günün sonunda ellerimiz ayrılıyo... ben cok dua ettim ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye... vardır bi hayır o yuzden eger uzarsa da uzlmemem lazım :44:
aşklarımızı özledikkk
günaydın pastammmm
pelinimm sende hosgeldinn
CAN YÜCEL dinlerim bende ara ara hüzünlendikçe...Bugün de "Seninle Olmanın En Güzel Yanı" dinliyorum kızlar dinleyin..
Birde bilirsiniz belki BAĞLANMAYACAKSIN hadi dinleyin bakalım..
günaydın pastammmm
pelinimm sende hosgeldinn
Bağlanmayacaksın!!!
Hoşbuldukk kurabiyemmm.
Bütün gücümü bu şiiirde yitiriyorum.
günaydın pastammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?