'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iiyim canım ama uykuluyummm bu sabah hiç uyanmak istemedim

sen nasılsınnn

bende öyleydim kalkmak istemedim nasıl sıcaktı o yatak yaa birde aşkmı rüyamda görünce puff bugün çok romantikim
yanımda olsun istedim yaa gece dönünce yanımda olsun istedim gerçi hep istiyorum ama işte yağmur yağarken yatağımızdan yada nebbiliyim birbirimizi sarılarak izlemek istiyorum ooof off nasıl geçccek ya beraber uyanma istiyorum ayy bazen çıldırcak gibi oluyorum yaa elimizden bişi gelmiyor ya uff çağlam uff

aynen yagmurum... birebir aynı durumdayız :)

ben de bazen cıldırcak gibi oluyorum... hersey belirsiz gibi geliyo kendimi kötü hissediyorum, benimkine böle deyince de ne belirsiz en gec 2013 ve biz evli olucaz diyo ama bilemiyorum...

hayırlısı artık balım

yine sen benden 1 adım öndesin bebeğim ya birde bana bakarmısın
şuan yani bugün çıldırıyorum ya zaten artık işinden dolayı msjlaşamıyoruz bile kousursak günde 3 kere o uuf uff

CAN YÜCEL dinlerim bende ara ara hüzünlendikçe...Bugün de "Seninle Olmanın En Güzel Yanı" dinliyorum kızlar dinleyin..
Birde bilirsiniz belki BAĞLANMAYACAKSIN hadi dinleyin bakalım..

yine sen benden 1 adım öndesin bebeğim ya birde bana bakarmısın
şuan yani bugün çıldırıyorum ya zaten artık işinden dolayı msjlaşamıyoruz bile kousursak günde 3 kere o uuf uff

sabret canım hayırlıysa olur zaten bi sekilde merak etme.. evlenemedikten sonra söz-nişan da aynı kapı yani...

biz sevgiliyken de hersey böleydi bi farkımız yok... hala eve 5 dk gec kalsam ortalık ayaga kalkar, nişanlımla oldugumu bildikleri halde....

hala günün sonunda ellerimiz ayrılıyo... ben cok dua ettim ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diye... vardır bi hayır o yuzden eger uzarsa da uzlmemem lazım :44:

günaydın kızlar. dertlenmişsiniz sabah sabah

aşklarımızı özledikkk

gunaydın kızlaaar

günaydın pastammmm

pelinimm sende hosgeldinn

biliyormusun yağmurun yağışını çok severim izlemeyi..o oda sever..ayrıca adım olduğu için daha bi sever..
şuan sağanak yağıyor izliyorum ama tek başıma ne msjı var ne bişi sadece düşünüyorum ve şuan inan ağlıyorum nedensen çok duygusallaştım yaa off canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…