merak etmeyin kızlar üzmeyin de kendinizi. benim o kadar zor şartlarda geçtiki yıllarım anlatamam. bir sürü sorunum oldu. sözümüz nişanımız uzaıkça uzadı üç yılda zor evlendik daha önceki yıllarımız yetmiyomuş gbi. insan evlenince bitiyo gidiyo herşey unutuyosun. ben nkahtan sonra unuttum herşeyi. düğün olunca da sadece mutluluk kaldı zaten
Hala içim burukk miniğimm, hala...
bebegııım nen var aksamda ıcım buruk dedın
Günaydın çıtırlarr
Günaydın Cemrem hoşgeldin
Günaydın Cemrem hoşgeldin
Neyin var canım??
Hoşbuldum tatlımmmm
Birazzz sindireyim, bu akşamı da atlatayım anlatıcam Cemrem... Biraz zamana ihtiyacım var
Nasılsın canımm
pastaammmmm nasısııınn
iyiyim canm biraz duygusalım bugün aşkımı özledim yanımda istiyorum artık hep mız mız çocuklar gibi oldum sabah sabah ama nebiliyiim işte öye
seni sormalı?
cemrem gunaaayydııınn
iyiyimmm, mutluyummm, hüzünlüyümmm ole karmakarısık işteee pastacıgım yaa ne zaman gecer bu hallerim acabaa az önce cay almaya gittim ne cayı aldıgımı bilmiyorum yani tadına bakınca ogrencem o derece bi dalgınlık var
cemrecim hoşgeldinnnn
yagmurumm üzülmeeee gececekkkk
pelinime ne olmusss :44:
iyiyimmm, mutluyummm, hüzünlüyümmm ole karmakarısık işteee pastacıgım yaa ne zaman gecer bu hallerim acabaa az önce cay almaya gittim ne cayı aldıgımı bilmiyorum yani tadına bakınca ogrencem o derece bi dalgınlık var
cemrecim hoşgeldinnnn
yagmurumm üzülmeeee gececekkkk
pelinime ne olmusss :44:
İyiyim ben canım çokşükür
Dün akşam sen böyle ol sırtımda taşırım seni dedi
Günaydın NAzım Nasılsın balım
iyiiim tatllıımmcııım sen nasısıınn
cemrem gunaaayydııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?