'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inş.canm ya inş.

banada yagmur kasvetı coktu yaa tek basına kasvet verıyo yagmur ama asklayken harıka gelıyo Emlakcıya gıtmem lazım ama usenıyorum aksama yemek hazırlayıp dusa fln gırım yavastan hazırlanım dıyorum

dimi... ben de aksam askımla buluscak olsaydım keskeeee koşa koşa giderdim yagmur camur dinlemeden

cok güzel mamalar yapma amaaa pastam yaaa

bak balkonlu bi askın ollcak yakında bu gidişle

dimi... ben de aksam askımla buluscak olsaydım keskeeee koşa koşa giderdim yagmur camur dinlemeden

cok güzel mamalar yapma amaaa pastam yaaa

bak balkonlu bi askın ollcak yakında bu gidişle

yok pastam enıstecıne degıl bızımkılere yapcam yemegı klasık aksam yemegı yanı bu aksam ben geccem karsıya ızınsız calısıyo ya sevgılıcık pek bu tarafa gecemıyoo

karşıda ne işiniz var yahu bu tarafta da var
oooh nie yarın onlaramı gidiyorsun enişte yarın yokmu*??

Sevgilim karsıda oturuyo canım, arkadaslarımın %70ide orda canım hepsı buraya gecene kadar ben oraya gecıyorum vakıtten kazanıyoruz yanı bowlıngın burda olmamasından kaynaklı bı durum degıl :) Aksam karsıda kalıcam, kalkınca kayınannısıme gitcem işte

OOOOOH birde kalcakmışmış kalın bakalım maşallah biz burda aglayıp sızlayalım bacımız gitsin enişteyle akşam gezsn tozsun soora kalsınlar ooh oh bak nefesimi tutucam amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…