'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkür ederimm kızlarrr
son durum özeti yapayım
kurban bayramı isteme -söz -nişan işte 3ü birarada:) ben büyük nişan sevmiyorum sonradan eğlenmeye gidicez anneleri babaları bırakıp

kasımda veya şubatta atama olursa zaten nikahı hemen yapıyoruz seneye eş durumu için
polis olursada haziranda tayini çıkıyor işte ,geçen gece "en geç haziranda işler yoluna giriyor hazırlan yazın alcam seni yeter" dedi annemlerde öyle uygun görüyor zaten ikimizde tayinci, memurlar olcaz bakalım

ama ben her şartta bu topikteyimm kuzulaarr 2012 gelinlerine de bakıyorum ama bu topik ayrı bi güzel çok sevdimm herkeslerii

herkesin ayrı bi hikayesi işte dimi kızlar yaa
yok sen gönlünü ferah tut 2013 diye odaklan hedeften şaşmaaaaa

oyle canım
kısmet hayırlısı zaten ne zaman hayırlıysa o zaman olsun

canım senin işin de zor. allah sabır versin. uzuuuun ayrılıklarınız olmaz inşallah.

amin inşallah canım
bu gemicilerin işleri hiç belli olmuyor, benim kuzenimde deniz subayı ama mezun oldugundan beri birkere bile yurtdısına gitmedi

benimki masallah 22 tane ulke gezmiş.. halada gezmeye devam ediyo :2:

beeen yıkaannndııımm benımmm boyuuumm uzuuuucaaaakkkk minnak kalmıcaaam kocamannn olcaaaammm

inş plan olarak kalmaz kusum yaa resmen aylardır bu hayalle yasıyoorumm Enişte sureklı bole yurt dısıne cıkcakmı kusumm

Şahsen bende seni pek bi sevdim tatlıcııımmmm 2012de evlensen burda kal dibimizdee

kızlar sanırım mobilyalara karar verdim
aşkımada beğendirdim ohh misss

bakalım siz beğenecekmisinizz

Bravo Modern Yatak Odas - Yatak Odalar - Evgr Mobilya
Bravo Modern Yemek Odas - Yemek Odalar - rn Gruplar - Evgr Mobilya
Bravo Duvar nitesi - TV niteleri - rn Gruplar - Evgr Mobilya
Monaco Ke Takm - Ke Takmlar - rn Gruplar - Evgr Mobilya

sadece tv ünitesi çok içime sinmemişti sırf takım diye koymuştum , kocişten gelen cevap " hepsi çok güzel çok şık ama tv ünitesi camlarını pek svmedim" seviyom la seni dedim ( ankaralı olduğu için la yı çok kullanırız biz )

çok güzeller güle güle kullan

amin canımmmm
bekliyoruz resimleri
hayırlıysa gidip gelin cok eglenin inşallah

bizde seni ozluyoruzzz arayı açmaa

çok sağolun kızlar inşallah ilk ve son onsuz geçen bayram olurr
amin cnm

9 eylül aşkımın doğumgünüsü benimm biz tatile gitmiyoruz aslında benim atandığım yere beni yerleştirmeye götürüyor ama 5-11 eylül arası birlikteyizz sadece ikimiz [/B]

ay benim aşkımın doğum günüde 9 eylüllll çok büyü parti dizayn ediyorum bende

iyisin iyi güzel olur herşey inşallah

Kızlar Fethiyedeki tüm oteller dolu Pamukkaleye gdicez ama Fethiye kalacak gibi Bende bu yüzden Antalyamız zaten cennet gibi deniz kum güneş ghergün plaja gideriz beachlerdeki minderli yataklara uzanır güneşleniriz dedim aşkıma..

inş plan olarak kalmaz kusum yaa resmen aylardır bu hayalle yasıyoorumm Enişte sureklı bole yurt dısıne cıkcakmı kusumm

inşallah canımmm hakettiniz artık :)

evet maalesef 5 yada 8 yıl daha sanırım boyle gezme ihtimali hep olcak
benimkinin tayini cıkmaz pek.. gemisi sefere gitmedikçe belli bir noktadır, gemiye sefer cıktıkça gider, bi bkarsın bi hafta bi bakarsın 3 ay yok...

çok guzller canım aldıgın gunleride gor inşallah :)

çook sevdiim hepsınıı gule gule kullanmak nasıp olsun tatlımmmmm

eniştemiziinde dogum gunu kutlluu olsuuun olsun simdiddeeennn karbeyazıımm yat turuyla gezının fethıyeyı kusum:44:

çok güzeller güle güle kullan

teşekkürler canımm

ben evde küçük ,sade,romantik ve başbaşa bi kutlama organize ediyorum tatlım antalyada mısın sen ?

hadii yaaa:44: çok zormuş be kuşuuumm

HArikalar tatlımmmm köşe takımı bende istiyorum oturma odamıza.. Evgörün mobilyaları çok güzel yaaaa bende evgörden istiyorumm

hepinize teşekkür ederimm fıstıklarr daha güzelleri herkesin olsun inşallahh daha devamı gelcek ben yolunu açtım eşya işinin kayınvalidem karacadan yemek takımı ve kahvaltı seti almış geçen sene 2 oğlu var birisine nasip olur inşallah diye, diğer kardeşi nişanlı şuan beğenmemiş eltimcim takımları ben beğendim ve alcam onları ,beğenmesemde alcaktım zaten çünkü kadının bana verdiği pozitif enerji yeter tabak bu sonuçta kırılır gider , haneme bonus yazdırdım çok sevindi ben onları beğenincee
ben kaçıyorum sabah erken kalkılacak malum

hepinize çifte bayramlar ramazan zafer bayramı
öperimmm kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…