ayy benimki de öle der biliyormusun bazen gıcık
Burcu ne?
Sevgilim karsıda oturuyo canım, arkadaslarımın %70ide orda canım hepsı buraya gecene kadar ben oraya gecıyorum vakıtten kazanıyoruz yanı bowlıngın burda olmamasından kaynaklı bı durum degıl :) Aksam karsıda kalıcam, kalkınca kayınannısıme gitcem işte
OOOOOH birde kalcakmışmış kalın bakalım maşallah biz burda aglayıp sızlayalım bacımız gitsin enişteyle akşam gezsn tozsun soora kalsınlar ooh oh bak nefesimi tutucam amaaaaaa
Allah muhabbetinizi arttırsınoh maşallah
gezıp tozma tamamda beraber kalmıcaz canım nefesını tutmana gerek yok
oyy pastam sagolasın amiiiinn
gelinciklerimm sevgililerinimi özlemişler bende özledimkii :26::26: bi an önce evlenelim hepimiizzz bitsin bu hasretliiikkk artık
bu arada nasılsınız kısçeler keyfiniz nasıl??
gelinciklerimm sevgililerinimi özlemişler bende özledimkii :26::26: bi an önce evlenelim hepimiizzz bitsin bu hasretliiikkk artık
Ben iyiyim canım sen nasılsın
Hasretlik bitene kadarrr daha 2 senem var benim
valla hayırlısıyla bitsin bu hasret artıkın güldenim yaaaaaa
iyiyim ben canım özlem hasret aşk hepsi var duygusal takılıyorumsen nasılsın?
evet özlediiik cok özledikkkkk
iyiyiz canım sen nasılsınnn
iviiitt evleneeeekkkkiiyiiim canım sen nasıllsııınnnn
şekerlerimm bende çok iyiyimm..
yağmurum sorma havadanmıdır nedir sürekli ağlama modundayım..
evet tatlıımm çok özledikkk yaa
cemrem hepimiz için inşallah hayırlıysa o günler bi an önce gelirr..
minnağımm ahh canım yaa o günleri görelim artık dimi??
ahhhhhhhh aaaaah bacılarımmmm inş.hep birlikte oluruz SİZLERLE DE inş.ya iyi günde kötü günde SİZLERİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM
ahhhhhhhh aaaaah bacılarımmmm inş.hep birlikte oluruz SİZLERLE DE inş.ya iyi günde kötü günde SİZLERİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM
insalllaaahhhhhhhhhBende sevoooore seni bacılikoo
slmlarrrrrr ayy nasıll yoğunumm iş yerindeee yaa yemek için molaa verdim yemek gelirkende bakıyım dedimm
dün yine gitmiyim çalışıyım dedim duramadım ofistee 2 gündür aşkımlaa beraberdikk ohh güzzeldi de şimdidee harıl harıl çalışıorum sabhtann beriiii
slm kızlarrrr
kolay gelsinn tatlımm
sağoll kuşuuuummm
slm kizlar burada link vermek yasak mi??
cok güzel bi alis veris sitesi biliyorum hemde uygun sizlerle paylasmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?