'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bakır olanları diyosun dimi canım onlardan bende alıcam 4 tane falan çok uygun çünkü birde tepsisi vardı onun yanılmıyosam öyle güzel bitakım yapmak istiyorum
evet bakirlari diyorum bende öyle bi takim yapmak istiyorum cünkü ilerde evimiz olunca kismetse bi odayi eski zamandaki gibi düzmeyi düsünüyoruz sark kösesi, nargile, bakir kahve fincali gibi.... güzel olurmu sizce?
ben biliyorum ki o siteyi çoktaaaaaaaaaan
ohoo siz bilin bana söylemeyin ama cok kötüsünüzzzzz bidakine haberim olsun kizlar

canım benım 1 senedır kullandıgım tarıf zaten bu valla bende kontesim kadar bi uzama elde ettim, bu bakım harıcınde ayda 1 ılık zeytınyagı suruyorum uclarıma ve her duş sonrasında sacımın nemını alıp protek sürüyorum 20 dk kadar bekletıp tekrar durluyorum, saç kremi kullanmıyorum artık.

ayy gün yaparız aramızda kızlar yaa evleneelim de evde oturmıcaz hepimiz gerçi çalışcaz ama belki hamile olduğumuz dönemde yada akşamları kocişlerle yaparız ne güzel yaa

haftasonları mangalda yaparız nasip olursa bizim çatımıza gelirsiniz

yaa ben okudum ama kafammı basmadı anlamadm minnak yaw:S
bak smdi sana anladığımı yazıym
dielm ki 200 mllik sampuana 2-3 diş sarımsağı rendeliorz onunla bi güzel yıkıorz ardından sarmısaksız sampuanımızla yıkayıp son durulama suyuna sirke koyuyuorz ki kokmasn die heralde böyle
sonra cezveye bi tutam sinemaki bitkisinden atıp kaynatıorz süzüp içine badem yağı ve bemiks ampulundan boşaltıorm diplrine ve uçlarına sürüorm( ki benm uçlar çok kırık)
sonra yeniden yıkıorm ve bakım bitio mu
bu uzaması için ve krıklarn onarımı için yeterli olucak mı??
ayy sen sanki eklemiştn saçlarnın ilk fotosuyla son halini yenden eklesene yolurrr yoluuurrr(

oooooh inş.bebeğim ya aşkımla biz magala bayılırızzzzzzzzzzzzz
Sizin ev kaçıncı kat olcak ne düşünüyorsunuz yaf ölee:44:

kusum sarımsagı ben kullanmıyorum acıkcası cesaret edemıyorum sarımsaklı sampuanı sac dokulmen fazlaysa her dusta ıstersen yapabılırsın.

Sinamekiyide sacın cok kırlı olmadan haftada 1 kere yada benım gıbı ay takvımını takıp edebılırsın, ona gore bı gunde aynen anlatıgın sekılde uyguluyosun ama dıplerıne surmen yeterlı, malesef onarma ıcın pek etkılı degıl kusum bıde tum sacına surdugunde koku kalabılıyo, ucların ıcın glıserın ve su karısımını onerebılırım yada protek kullan oda cok faydalı ama en ıyısı kestırmen tabı cozum veren kesın hıcbısı yok cunku daha fazla kırık olmasını engellersın en fazla. fotoraf ekliim tabıı kusum bıde bugunde eger aceleye gelmesse cekıcem fotomu düzlicem cunku ya ekledıımız fotolar artık yok eklentı ekledee sınır oldum dur pcden arayıp bulım atcam canımm

niye cesaret edemiyorsun kusum koku yönünden cesaret edemiyorsan ben kullaniyorum sarimsakli sampuandan sonra normal sampuan kullaniyorum koku kalmiyor hic ayrica ben cok memnunum hic sacim dökülmüyor artik.

bende o kürden yapmak istiyorum ama bizim burada malzemeler yok yapamiyorum malesef

iyi isitiyormu ??? banada lazim öyle bitane ayaklarim hep üsüyor ama hasta ediyormus onun icin almiyorum

banada şirket araştır alalım ne sorun yapıosun dedi ama ondan mı alsam normal kumtel gibi 3kademelilden mi alsam yahangi iyidirki acaba? ben öğlene kadar donuyorum sonra petekle klima çalışıyor zaten ısıtıyor kapı çok açılıyor bizde ondan

oooooh inş.bebeğim ya aşkımla biz magala bayılırızzzzzzzzzzzzz
Sizin ev kaçıncı kat olcak ne düşünüyorsunuz yaf ölee:44:

Çatı katı yada çatı dubleksı ıstıyoruz bakalım kusum kısmet bulabılırsek ole bıyer inş, Bu arada nilin attıgı lınkın 1. sayfasında kontes tum tarıflerı yazmıs kusum bı bak oraya, sarımsaklı sampuan cogaltıyo ama sadece sınamekı cogaltmıyo benımde zaten gur zaclarım dahada gur yapmak ıstemedım

anneme siparişi verdm bile çıkarken evden badem yağı aktardan bimeks ampul eczaneden gelsin bakalm nasıl seylermiş:)))
sarmısağı da rendeledm bekliorm
smdi saçımı yıkıcam onunla ardndan normal sampuanla olmadı etlili parfüm fln sıkarm gider cnm kokusu fln heralde yani umarm
suyuna sirkede koycam allahm ne günlere kaldık

ooh bende isterimmmmmmm ben müstakilde çok sefiyorumm amaan aşkımla mutlu olalalım inş.heryerde olur bea
tamam bakarım sağol ya abimin saçları döküldü onada onu sölim i bakalım ee ne zamana göre yapılmalı ki oda ordamı yazıyor:44:

yok balım sureklı kullanımda cok sac cıkarır dıye cesaret edemedım, bı ara kullandım ama uzun sure degıl mevsımlık dokulmemde telaslanıp yapmıstım ben sarımsagı sütte kaynatıp attım içine sampuanın oda kokuyu önlüyoo. ilaç yollamak serbestte yollarız kusum sana malzeme ayıpsın yeterkii rapunzel olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…