iyiyim canım sen nasılsınnn
evet gelinciklerimizi böyle mutlu görmek harika
ne zaman üzülsem şu dünyada neler olduğunu ne acılar yaşandığını insanların aç kaldığını soğukta uyuduğunu vs. vs bir sürü sıkıntı yaşayan insanların olduğu aklıma geliyo ve diyorum ki Hayat haline şükret allah çaresi olmayan dert vermesin diye kendi kendimi motive ediyorum..
herşey bana bağlı :))
bende iyim allaha sükür cok fazla vakit geciremiyorum sizinle üzülüyorum
ne zaman üzülsem şu dünyada neler olduğunu ne acılar yaşandığını insanların aç kaldığını soğukta uyuduğunu vs. vs bir sürü sıkıntı yaşayan insanların olduğu aklıma geliyo ve diyorum ki Hayat haline şükret allah çaresi olmayan dert vermesin diye kendi kendimi motive ediyorum..
herşey bana bağlı :))
canmmm oooooooooh valla Allah ım en kötü günümüz böle olsun ayyyyyhhhhh
geliyorum zaten cnm bazen ugruyorum bi yorum yazip cikmak zorunda kaliyorum yani doya doya sohbet edemiyorum sizlerlecanım benim yaaa sen fırsat buldukca gel böle
seni böle gördüğüme cok sevindim hayatımm
Ne güzel bir güne başlangıç oldu valla ya. Nasılsınız gelincikler buradan iyi gibi duruyor
Ne güzel bir güne başlangıç oldu valla ya. Nasılsınız gelincikler buradan iyi gibi duruyor
geliyorum zaten cnm bazen ugruyorum bi yorum yazip cikmak zorunda kaliyorum yani doya doya sohbet edemiyorum sizlerle
gördügün gibi iyiyiz cnm sen nasilsin
canım sende oynaaaaa gülümseeee" UÇURUMUN KENARINDA BİLE OLSAN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSEYİN "GELİNCİKLERİMMMM
:118::118::118::118::118::118:
haklisin cnm bizden daha kötü durumda olanlar var :))
canım benim yaaa sen fırsat buldukca gel böle
seni böle gördüğüme cok sevindim hayatımm
kizlar sarimsakli sampuani her sac yikamamda kullaniyorum bi sakincasi yoktur dimi???
ben kendim rendeleyip koydum sampuanima :)bende bende :))
bende kullandım ondan fiytonun ki bana çok iyi gelmişti...
BİRİ BENİ DURDURSUN YAHUUUUUU hızımı alamıyorummmmmmm:118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?