'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne zaman üzülsem şu dünyada neler olduğunu ne acılar yaşandığını insanların aç kaldığını soğukta uyuduğunu vs. vs bir sürü sıkıntı yaşayan insanların olduğu aklıma geliyo ve diyorum ki Hayat haline şükret allah çaresi olmayan dert vermesin diye kendi kendimi motive ediyorum..

herşey bana bağlı :))

haklisin cnm bizden daha kötü durumda olanlar var :))

bende iyim allaha sükür cok fazla vakit geciremiyorum sizinle üzülüyorum

canım benim yaaa sen fırsat buldukca gel böle

seni böle gördüğüme cok sevindim hayatımm

canım benim yaaa sen fırsat buldukca gel böle

seni böle gördüğüme cok sevindim hayatımm
geliyorum zaten cnm bazen ugruyorum bi yorum yazip cikmak zorunda kaliyorum yani doya doya sohbet edemiyorum sizlerle
Ne güzel bir güne başlangıç oldu valla ya. Nasılsınız gelincikler buradan iyi gibi duruyor

gördügün gibi iyiyiz cnm sen nasilsin

geliyorum zaten cnm bazen ugruyorum bi yorum yazip cikmak zorunda kaliyorum yani doya doya sohbet edemiyorum sizlerle

gördügün gibi iyiyiz cnm sen nasilsin

Çok şükür sizi böyle görünce keyiflendim

canım sende oynaaaaa gülümseeee" UÇURUMUN KENARINDA BİLE OLSAN SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSEYİN "GELİNCİKLERİMMMM
:118::118::118::118::118::118:

Haydi o zaman

:118::118::118::118:

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,
Endişe içinde yenen bal'dan tatlıdır..
Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

Günaydınnnn güzel gelinciklerimmmmmm

Herkess gülümsemekten bahsetmiş bende güzel bişey eklemek istiyorum:)

"Şimdi ne olacak? Evet, bunu yapabilirim. İkimiz de beni durduramayacağını biliyoruz. Bana cevap ver, lütfen.. Bana ne yaptığını söyle. Hadi mantık yürütelim! İnsanı yaratıyorsun. İnsan, inanılmaz derecede acılar çekiyor. İnsan ölüyor. Belki insanı yaratmadan önce biraz daha fazla plan yapman yerinde olurdu, değil mi? Yedinci günde dinlendin. Belki o günü, merhamet üzerine çalışarak geçirmeliydin. Biliyor musun? Buna değmezsin!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…