'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bak, Bil ki domuzların önüne inciler serilmez..
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez..
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir camda..
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma !! ''Hz. Mevlana''

hiç kimseye gerektiğinden daha fazla değer vermek olmuyo olmoyooo

Son düzenleme:

pelinim hosgeldinnn

cumanız mübarek olsun

senin de canım

pelinim nasıl oldun var mı bir gelişme???

Çok iyiyim Yağmurumm hatta ve hatta çok çok iyiyim:)
Çünkü ben iyi olmak zorundayım:)
Gelişme yok, olmasın da... Tek dileğim ayın 14'ünü yani yarını atlatmak, 8. ayımız olucaktı:) Olsun, kısmettt! Üzülmekkk yokk! İyiyim ben çokk iyiyimmm:)

İYİYİZ ÇOK İYİYİZ heh canım benim siz barışıcaksınızzzzzzzzzzzz ben de üzülmüyorum:118::118::118::118:

pelin ben 3 yılı unutmaya çalışıyorum sen bana göre şanslısın unutma :))

Hoşbuldum kurabiyemmm
Nasılsınn ballı cevizli kurabiyemmm?

iyiyim pelinimmm seni de iyi görüyorum

zor oldugunu biliyorum ama senin icin dua ettim, ne olacaksa ya da oluyorsa hayrına olacaktır, hepimizin dileği bu yonde zaten

gülücükler sacman ne kadar mutlu etti beni anlatamam... herzamanki güçlü pelinimiz bundan sonra hep cok daha iyi olursun inşallah bitanemmm

Kızlar bende geldim 2013 gelini olarak haziran inşallah bizimde düğünümüz herkese şimdiden hayırlı olsun

hoşgeldin canım

yaş kaç, ne işle ugrasıosunuz, adın ne, ne kadardır berabersinz, söz nişan var mı

been gellddiiimmmm

hoşgeldn pastaların pastasııı

İYİYİZ ÇOK İYİYİZ heh canım benim siz barışıcaksınızzzzzzzzzzzz ben de üzülmüyorum:118::118::118::118:
Bence barışırsak üzülmelisin. Arkadaşının birkaç kez daha boynuzlanmasını mı istersin balım?

pelin ben 3 yılı unutmaya çalışıyorum sen bana göre şanslısın unutma :))
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... Eş olmayacak olanı, aşk olarak yaşatmasın hayatcım...
Kızlar bende geldim 2013 gelini olarak haziran inşallah bizimde düğünümüz herkese şimdiden hayırlı olsun
Hoşgeldin. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım:)
been gellddiiimmmm

Fıstıkcann hoşgeldinnkiiiii

Bebiim pastam kaymaaaammmm kayınannişimin slmı var senın kayınannıse cok kızdı karsısına alıp konusabılır bıle

kusum acıkcası bende guclu durup barısmaman taraftarıyım bu farklı bı durum cunku aldatılmak affedılır bı durum degıl ama seni yeriim o ayrııı guclu şirinem beniim Allah senı hakedıcek hayırlırlı bırını ınss cıkarır karsına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…