Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,
Endişe içinde yenen bal'dan tatlıdır..
Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,
Endişe içinde yenen bal'dan tatlıdır..
Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...
cumanız mübarek olsun
O kadar hoşuma gitti ki bu söz anlatamam çok doğru valla kızlar..
Günaydınnnn güzel gelinciklerimmmmmm
Herkess gülümsemekten bahsetmiş bende güzel bişey eklemek istiyorum:)
"Şimdi ne olacak? Evet, bunu yapabilirim. İkimiz de beni durduramayacağını biliyoruz. Bana cevap ver, lütfen.. Bana ne yaptığını söyle. Hadi mantık yürütelim! İnsanı yaratıyorsun. İnsan, inanılmaz derecede acılar çekiyor. İnsan ölüyor. Belki insanı yaratmadan önce biraz daha fazla plan yapman yerinde olurdu, değil mi? Yedinci günde dinlendin. Belki o günü, merhamet üzerine çalışarak geçirmeliydin. Biliyor musun? Buna değmezsin!!!"
cumanız mübarek olsun
pelinim hosgeldinnn
hoşbuldum kurabiyemmm
Nasılsınn ballı cevizli kurabiyemmm?
pelinim nasıl oldun var mı bir gelişme???
Çok iyiyim Yağmurumm hatta ve hatta çok çok iyiyim:)
Çünkü ben iyi olmak zorundayım:)
Gelişme yok, olmasın da... Tek dileğim ayın 14'ünü yani yarını atlatmak, 8. ayımız olucaktı:) Olsun, kısmettt! Üzülmekkk yokk! İyiyim ben çokk iyiyimmm:)
Çok iyiyim Yağmurumm hatta ve hatta çok çok iyiyim:)
Çünkü ben iyi olmak zorundayım:)
Gelişme yok, olmasın da... Tek dileğim ayın 14'ünü yani yarını atlatmak, 8. ayımız olucaktı:) Olsun, kısmettt! Üzülmekkk yokk! İyiyim ben çokk iyiyimmm:)
Kızlar bende geldim 2013 gelini olarak haziran inşallah bizimde düğünümüz herkese şimdiden hayırlı olsun
Hoşbuldum kurabiyemmm
Nasılsınn ballı cevizli kurabiyemmm?
Kızlar bende geldim 2013 gelini olarak haziran inşallah bizimde düğünümüz herkese şimdiden hayırlı olsun
been gellddiiimmmm
Bence barışırsak üzülmelisin. Arkadaşının birkaç kez daha boynuzlanmasını mı istersin balım?İYİYİZ ÇOK İYİYİZ heh canım benim siz barışıcaksınızzzzzzzzzzzz ben de üzülmüyorum:118::118::118::118:
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... Eş olmayacak olanı, aşk olarak yaşatmasın hayatcım...
pelin ben 3 yılı unutmaya çalışıyorum sen bana göre şanslısın unutma :))
Hoşgeldin. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım:)Kızlar bende geldim 2013 gelini olarak haziran inşallah bizimde düğünümüz herkese şimdiden hayırlı olsun
been gellddiiimmmm
gülerek ve oynayarak gel canımmmmmm
zaten kıpır kıpırım kusumm cok sukurkeyıflı bi 2 gün geçirdiiim dünde kayınnişimleydiim cok guzel geçtii
iyiyim pelinimmm seni de iyi görüyorum
zor oldugunu biliyorum ama senin icin dua ettim, ne olacaksa ya da oluyorsa hayrına olacaktır, hepimizin dileği bu yonde zaten
gülücükler sacman ne kadar mutlu etti beni anlatamam... herzamanki güçlü pelinimiz bundan sonra hep cok daha iyi olursun inşallah bitanemmm
hoşgeldin canım
yaş kaç, ne işle ugrasıosunuz, adın ne, ne kadardır berabersinz, söz nişan var mı
hoşgeldn pastaların pastasııı
Bence barışırsak üzülmelisin. Arkadaşının birkaç kez daha boynuzlanmasını mı istersin balım?
Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın... Eş olmayacak olanı, aşk olarak yaşatmasın hayatcım...
Hoşgeldin. Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım:)
Fıstıkcann hoşgeldinnkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?