'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağ ol canımın içisiii:)
Elbette zor, ama güçlü olmak zorundayım.Güçlü olmayı beceremiyorsam öyle görünmek zorundayım. Mutsuzken bile gülebilmeliyim mesela:)
Bence güç budur...
Hayırlısı bebeğimm inşallah:)
Allah onun da karşısına en hayırlısını çıkarsın... Hayatımın en güzel 8 ayıydı diyebilirim. Dilerim o da mutlu olur; ki mutludur:)
pelinim öle deme ama ya lütfenn
Ne diyeyim Yağmurumm?
Arasın tarasın sonra bana geri mi dönsün...

amiin bebegımm bole kotuluk dusunmedıgın ıcın Allah senın onune cıkarıo bence herseyıı, bu huyunu hıc kaybetme bole olmak cok zor bu devırde aglama falan demıcem guclu olmak bu degıl cunku agla ıcınde kalan bı yaran olmasın akıt onu cunku gercekten dıbıne kadar gıtmeden hıcbısı atlatılmıyo

amin canim göz kapatip acincaya kadar gelir merak etme sen zaman cabuk gecer ben daha 1,5 sene beklemeliyim

uzun gıbı gelıyoda ınan 1bucuk senede az kusum hazırlıkla gectıgınde daha cabuk gecıcek ıns bız yazın bohcayı hazırlamaya baslıcaz yazdan baslıcak heycan

Darısı başımıza inşallah :))

amiiiiiiiiiinnn tatlııımmm nişan hazırlıgından cıkınca hemen düğüne baslıcaaz ya ıns daha cabuk gecer

Valla hayırlısıyla buraya evlendiğimizi de yazarız inş.... Zaman akıp gidiyor, gelecek o günlerde inş.

Günaydın fıstıklar

Günaydınnnn hoşgeldin

ALDATMA VARSA ARAMASIN ZATEN ben yoksa die konusuyorum öle bitanem ya
hayırlısı olsun o zaman nediyim)

Ben onun için kötü düşünemem çünkü bir dediğimi iki etmezdi. Kendi ailesine ne kadar ne alırsa aynısından bizimkilere de alırdı. Şimdi ben yaptığı bunca şeyden sonra onun için nasıl beddua ederim ki. Edemem. O belki erkekliğin vermiş olduğu anlık gafletine kurban düştü, ama olmamalıydı. Olmasaydı harika olurdu:) Bu şüpheyle yaşanmaz. Benim ona geri dönüşüm de olmaz. Allah hepimizin gönlüne göre versin balımmm:)
İlk gün ağladım, sanırım sıkıyorum kendimi birkaç gündür hiçbişey hissetmiyor gibiyim. Bazen bi durup dalıyorumm hattaa yürürken çok oluo bu bi bakmışım duraksıyorum, kendine gel Pelin diyorum:) Hayat devam ediyorr çok şükür:)

ağla sıkma kendini bebeğim içine akıtma sonra sana zararı olur lütfen ağla sen değil o ihanet etti bu ilişkiye Allah a havale et beddua etme tabi

ya süper haber canımmmm hayırdır?neyi düşündünüzde erkene aldınız??

nişanı 12.12.12de dusunuyoduk onu erkene aldık kasıma dogum gunlerımızde olcak, dugunde hazıran 30du ama kayınannıs dedı cok sıcaga bırakmadan okullarda bıtmeden yapalım hem yazın balayını doya doya yaparsınız ramazana denk gelmesın dıye kısıtlı zamana sıkıstırmazsınız didii

ayy valla çok sevindim hayatım yaa inan kendiminkiymiş gibi hayırlısı
darısı bize inş.(
yok ki şöyle sağlam kayınanne peder bizden beter arkasında aşkımın dursalar maddi yönden yok sorunca para yok uuuuf yine aklıma geldi
canlarım cuma vakti birbirimize dua edelim hepimiz ya(((((

devam edıyo bebegım evet sokup atmanda zor cunku zamanın ne kadar oldugu onemlı degıl 8 aya cok sey sıgdırdınız sız. klişe evet bılıyorum ama zaman zaman zaman ötesii kocaman bir yalaan Allah sabrını verıcek inş bebegım benım

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?

İyiyim bende canım teşekkür ederim çalışıyorum

Çokgüzel canım ilk gelinimiz sen olucaksın Hayırlısı olsun tatlımmmmm

PElinim nasıl oldun canımmmm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…