oohne güzel canm yaa
been gellddiiimmmm
düğün tarıhını daha erkene alıcaz buyuk ıhtımalle mayısın ortası falan olabılır
Sağ ol canımın içisiii:)iyiyim pelinimmm seni de iyi görüyorum
zor oldugunu biliyorum ama senin icin dua ettim, ne olacaksa ya da oluyorsa hayrına olacaktır, hepimizin dileği bu yonde zaten
gülücükler sacman ne kadar mutlu etti beni anlatamam... herzamanki güçlü pelinimiz bundan sonra hep cok daha iyi olursun inşallah bitanemmm
Hayırlısı bebeğimm inşallah:)
kusum acıkcası bende guclu durup barısmaman taraftarıyım bu farklı bı durum cunku aldatılmak affedılır bı durum degılama seni yeriim o ayrııı guclu şirinem beniim Allah senı hakedıcek hayırlırlı bırını ınss cıkarır karsına
Ne diyeyim Yağmurumm?pelinim öle deme ama ya lütfenn
hosgeldiiiiiiinnnn cnm hayirlisi olsuzn darisi bizim basimiza
amiiin balııımmmmbian evel gelsin o gunler yaaa dun cok ıstedım
amiiin balııımmmmbian evel gelsin o gunler yaaa dun cok ıstedım
Sağ ol canımın içisiii:)
Elbette zor, ama güçlü olmak zorundayım.Güçlü olmayı beceremiyorsam öyle görünmek zorundayım. Mutsuzken bile gülebilmeliyim mesela:)
Bence güç budur...
Allah onun da karşısına en hayırlısını çıkarsın... Hayatımın en güzel 8 ayıydı diyebilirim. Dilerim o da mutlu olur; ki mutludur:)
Ne diyeyim Yağmurumm?
Arasın tarasın sonra bana geri mi dönsün...
amin canim göz kapatip acincaya kadar gelir merak etme sen zaman cabuk gecerben daha 1,5 sene beklemeliyim
Darısı başımıza inşallah :))
düğün tarıhını daha erkene alıcaz buyuk ıhtımalle mayısın ortası falan olabılır
uzun gıbı gelıyoda ınan 1bucuk senede az kusum hazırlıkla gectıgınde daha cabuk gecıcek ıns bız yazın bohcayı hazırlamaya baslıcaz yazdan baslıcak heycan
amiiiiiiiiiinnn tatlııımmmnişan hazırlıgından cıkınca hemen düğüne baslıcaaz ya ıns daha cabuk gecer
Günaydın fıstıklar
Sağ ol canımın içisiii:)
Elbette zor, ama güçlü olmak zorundayım.Güçlü olmayı beceremiyorsam öyle görünmek zorundayım. Mutsuzken bile gülebilmeliyim mesela:)
Bence güç budur...
Allah onun da karşısına en hayırlısını çıkarsın... Hayatımın en güzel 8 ayıydı diyebilirim. Dilerim o da mutlu olur; ki mutludur:)
Ne diyeyim Yağmurumm?
Arasın tarasın sonra bana geri mi dönsün...
amiin bebegımm bole kotuluk dusunmedıgın ıcın Allah senın onune cıkarıo bence herseyıı, bu huyunu hıc kaybetme bole olmak cok zor bu devırdeaglama falan demıcem guclu olmak bu degıl cunku agla ıcınde kalan bı yaran olmasın akıt onu cunku gercekten dıbıne kadar gıtmeden hıcbısı atlatılmıyo
Ben onun için kötü düşünemem çünkü bir dediğimi iki etmezdi. Kendi ailesine ne kadar ne alırsa aynısından bizimkilere de alırdı. Şimdi ben yaptığı bunca şeyden sonra onun için nasıl beddua ederim ki. Edemem. O belki erkekliğin vermiş olduğu anlık gafletine kurban düştü, ama olmamalıydı. Olmasaydı harika olurdu:) Bu şüpheyle yaşanmaz. Benim ona geri dönüşüm de olmaz. Allah hepimizin gönlüne göre versin balımmm:)
İlk gün ağladım, sanırım sıkıyorum kendimi birkaç gündür hiçbişey hissetmiyor gibiyim. Bazen bi durup dalıyorumm hattaa yürürken çok oluo bu bi bakmışım duraksıyorum, kendine gel Pelin diyorum:) Hayat devam ediyorr çok şükür:)
Valla hayırlısıyla buraya evlendiğimizi de yazarız inş.... Zaman akıp gidiyor, gelecek o günlerde inş.
Günaydınnnn hoşgeldin
ya süper haber canımmmm hayırdır?neyi düşündünüzde erkene aldınız??
Hoşbuldum canım nasılsın ??
nişanı 12.12.12de dusunuyoduk onu erkene aldık kasıma dogum gunlerımızde olcak, dugunde hazıran 30du ama kayınannıs dedı cok sıcaga bırakmadan okullarda bıtmeden yapalım hem yazın balayını doya doya yaparsınız ramazana denk gelmesın dıye kısıtlı zamana sıkıstırmazsınız didii
Ben onun için kötü düşünemem çünkü bir dediğimi iki etmezdi. Kendi ailesine ne kadar ne alırsa aynısından bizimkilere de alırdı. Şimdi ben yaptığı bunca şeyden sonra onun için nasıl beddua ederim ki. Edemem. O belki erkekliğin vermiş olduğu anlık gafletine kurban düştü, ama olmamalıydı. Olmasaydı harika olurdu:) Bu şüpheyle yaşanmaz. Benim ona geri dönüşüm de olmaz. Allah hepimizin gönlüne göre versin balımmm:)
İlk gün ağladım, sanırım sıkıyorum kendimi birkaç gündür hiçbişey hissetmiyor gibiyim. Bazen bi durup dalıyorumm hattaa yürürken çok oluo bu bi bakmışım duraksıyorum, kendine gel Pelin diyorum:) Hayat devam ediyorr çok şükür:)
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
nişanı 12.12.12de dusunuyoduk onu erkene aldık kasıma dogum gunlerımızde olcak, dugunde hazıran 30du ama kayınannıs dedı cok sıcaga bırakmadan okullarda bıtmeden yapalım hem yazın balayını doya doya yaparsınız ramazana denk gelmesın dıye kısıtlı zamana sıkıstırmazsınız didii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?