'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah razı olsun bebegım hep dua edıyorum ınan hepımızee edıyorum.

Bebiim pastam kaymaaaammmm kayınannişimin slmı var senın kayınannıse cok kızdı karsısına alıp konusabılır bıle

a.slm sen de ona coook selam söleeee pastammmm ... konussun ceksin kulaklarını benimkinin...

hayırlısı olsun canım tarih de öne cekilmiş ohhh

Sağ ol canımın içisiii:)
Elbette zor, ama güçlü olmak zorundayım.Güçlü olmayı beceremiyorsam öyle görünmek zorundayım. Mutsuzken bile gülebilmeliyim mesela:)
Bence güç budur...
.

pelincimm için ne kadar acısa da geciyor gececek yani zamanla... inan şimdi kendini ordan oraya vuruyo olsan da bi zaman sonra degmezmiş cok sacmalamısım diceksin zaten...

eger gercekten yaptıysa böle bişey... suan zaten öle birinden cabuk kurtuldugun icin en mutlu zamanların olmalı

kıyamam ben sana, en iyilerini hakediyosun öyle de olacak

İyiyim bende canım teşekkür ederim çalışıyorum

Çokgüzel canım ilk gelinimiz sen olucaksın Hayırlısı olsun tatlımmmmm

PElinim nasıl oldun canımmmm ??

aaaa kışııın evlencek olan yokmuyduuuuu yanlısmı hatırlıyooruuummm hosgeldın bu arada canımmm

canım hayırlı olsun kararınız çok sevindim inan ki hissetiklermede dayanarak bunu berfine sölemiştim mailleşirken naz bu topiğin mutlu gelinlerinden biri olcak die en önce senin ismin çıkmıştı canım benim hislerim aşırı kuvetli kötü şelerde hissediyorum ama sende bir gülümseme geliyor ve kalbimden geçende senin mutlu gelinlerden biri olcağın

çok ama çok saevindim maşallah canım benim

a.slm sen de ona coook selam söleeee pastammmm ... konussun ceksin kulaklarını benimkinin...

hayırlısı olsun canım tarih de öne cekilmiş ohhh

sagol bebegım ıns daha hayırlı bı zamandır A.slm bebegııımmm . Kayınannıs dıyokı havuz basında dugunler oluyomus, sonra bı satten sonra gencler kalıyomus onlara partı yapılıyomus karsıda bıkac yerde varmıs ole bıldıgın kusum yerler

ağla sıkma kendini bebeğim içine akıtma sonra sana zararı olur lütfen ağla sen değil o ihanet etti bu ilişkiye Allah a havale et beddua etme tabi
Sıkmıyorum canım. Sanırım bu dönem böyle geçicek. Bir yerde bi şarkı duyarsam aniden bi patlama yaşayabilirim, ondan korkmuo değilim:))
Evet küçük bir zaman dilimi gibi dursada bu ilişki mayısta başladı, tam yaz başıydı:) çok güzel yazdı:)
çok şey sığdı, ne benim ailem onu yabancı bildi ne onun ailesi beni.
zaman zaman zaman:) seviyorum bunu ballııı böcükkkk:))
PElinim nasıl oldun canımmmm ??

Cemremmm iyiyim bebeğimm sen nasılsınnn kuzuucummmm?

hoşgeldin canım

yaş kaç, ne işle ugrasıosunuz, adın ne, ne kadardır berabersinz, söz nişan var mı

Cookie_Dough Hoşbulduk canım.Yaş 24 oldu ocak 6 da :)) Ticari İStihbaratim :)) Geçen Sene Temmuz 2 de nişan oldu benim kısmetse bu sene hazıranda dügünüm olcak sizleri tanıyalım ufaktan ufaktan :))

hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur

İyiyim bebişim. Canım Allah kimseye çekemiyceği sıkıntı, acı vermezmiş. MERAK ETME TATLIŞIM şarkı dinlemeyiver birazcık

eğer kısmetse ben 2013 eylül yada ekimde bu kış kimse yok canm herkes 2013 2014 burda bilmiyormusun yahuuuuuuuu

biri subat dıyoduuu yaa sonadan aklıma geldıı ecemdii ama onlarda hazıran dusunuyo bende acemılıgınızı atcaksınız heee vay bee kobay olmusumda haberım yokmus

canımmmmmmmmmmm benım cok tesekkur ederııımm Allah utandırmasın hıc bırımızı ıns hepımıze en hayırlı zamanları ve kısılerı nasıp etsın cok sukur bı aksılık yok sımdılık hersey cok guzel boylede devam etsiin

Hoşgeldinn Hülya
Sineray Cemre ben hangi ismimi kullanmak istersen kullanabilirsin canım
21 Yaşındayım.
6,5 7 senelik bi ilişkim var
Genel müdür asistanıyım. 2014 düğün inş. Ne söz var ne nişan ne isteme Olursa hepsi bi anda olup 2-3 ay içinde düğün olucak inş.

hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur

tesekkur ederııım ıns canım

yerım senı bennn bebegım benımm

Merhaba ben de gülçin hoşgeldin. Yaş 23. 8 yıldır birlikteyiz bu yaz nişan, seneye yaza düğün düşünüyoruz inşallah. İhracat firmasında satış departmanındayım.

valla öle olcak gibi..canım eniştenin ailesinin geliri nasıl şatafatlı yapabilceklermi ev ne olcak?ne düşünüyorusnz?

aa cok guzel yaaa... ben hiç bakmadım havuz baslarına pastam illaki vardır ama biz bir ara cengelkoye bakmıstık orda denize sıfır restaurant ve kafeler var, dugun konsepti de olabiliyomus aklında bulunsun

hayırlı olsun canım... sen 2012 gelinimisin?

ben 23 yasındayım, editörüm, nişanlıyım tekrar hosgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…