ayy valla çok sevindim hayatım yaa inan kendiminkiymiş gibi hayırlısı
darısı bize inş.(
yok ki şöyle sağlam kayınanne peder bizden beter arkasında aşkımın dursalar maddi yönden yok sorunca para yok uuuuf yine aklıma geldi
canlarım cuma vakti birbirimize dua edelim hepimiz ya(((((
Bebiim pastam kaymaaaammmmkayınannişimin slmı var senın kayınannıse cok kızdı karsısına alıp konusabılır bıle
Sağ ol canımın içisiii:)
Elbette zor, ama güçlü olmak zorundayım.Güçlü olmayı beceremiyorsam öyle görünmek zorundayım. Mutsuzken bile gülebilmeliyim mesela:)
Bence güç budur...
.
İyiyim bende canım teşekkür ederim çalışıyorum
Çokgüzel canım ilk gelinimiz sen olucaksınHayırlısı olsun tatlımmmmm
PElinim nasıl oldun canımmmm ??
Allah razı olsun bebegım hep dua edıyorum ınan hepımızee edıyorum.
aaaa kışııın evlencek olan yokmuyduuuuu yanlısmı hatırlıyooruuummmhosgeldın bu arada canımmm
aaaa kışııın evlencek olan yokmuyduuuuu yanlısmı hatırlıyooruuummmhosgeldın bu arada canımmm
hoşgeldin o zaman ben yağmur hayırlısı olsun
nişanı 12.12.12de dusunuyoduk onu erkene aldık kasıma dogum gunlerımızde olcak, dugunde hazıran 30du ama kayınannıs dedı cok sıcaga bırakmadan okullarda bıtmeden yapalım hem yazın balayını doya doya yaparsınız ramazana denk gelmesın dıye kısıtlı zamana sıkıstırmazsınız didii
a.slm sen de ona coook selam söleeee pastammmm ... konussun ceksin kulaklarını benimkinin...
hayırlısı olsun canım tarih de öne cekilmiş ohhh
Sıkmıyorum canım. Sanırım bu dönem böyle geçicek. Bir yerde bi şarkı duyarsam aniden bi patlama yaşayabilirim, ondan korkmuo değilim:))ağla sıkma kendini bebeğim içine akıtma sonra sana zararı olur lütfen ağla sen değil o ihanet etti bu ilişkiye Allah a havale et beddua etme tabi
Evet küçük bir zaman dilimi gibi dursada bu ilişki mayısta başladı, tam yaz başıydı:) çok güzel yazdı:)
devam edıyo bebegım evet sokup atmanda zor cunku zamanın ne kadar oldugu onemlı degıl 8 aya cok sey sıgdırdınız sız. klişe evet bılıyorum ama zaman zaman zaman ötesii kocaman bir yalaanAllah sabrını verıcek inş bebegım benım
PElinim nasıl oldun canımmmm ??
nişanı 12.12.12de dusunuyoduk onu erkene aldık kasıma dogum gunlerımızde olcak, dugunde hazıran 30du ama kayınannıs dedı cok sıcaga bırakmadan okullarda bıtmeden yapalım hem yazın balayını doya doya yaparsınız ramazana denk gelmesın dıye kısıtlı zamana sıkıstırmazsınız didii
Sıkmıyorum canım. Sanırım bu dönem böyle geçicek. Bir yerde bi şarkı duyarsam aniden bi patlama yaşayabilirim, ondan korkmuo değilim:))
Evet küçük bir zaman dilimi gibi dursada bu ilişki mayısta başladı, tam yaz başıydı:) çok güzel yazdı:)
çok şey sığdı, ne benim ailem onu yabancı bildi ne onun ailesi beni.
zaman zaman zaman:) seviyorum bunu ballııı böcükkkk:))
Cemremmm iyiyim bebeğimm sen nasılsınnn kuzuucummmm?
eğer kısmetse ben 2013 eylül yada ekimde bu kış kimse yok canm herkes 2013 2014 burda bilmiyormusun yahuuuuuuuu
canım hayırlı olsun kararınız çok sevindim inan ki hissetiklermede dayanarak bunu berfine sölemiştim mailleşirken naz bu topiğin mutlu gelinlerinden biri olcak die en önce senin ismin çıkmıştı canım benim hislerim aşırı kuvetli kötü şelerde hissediyorum ama sende bir gülümseme geliyor ve kalbimden geçende senin mutlu gelinlerden biri olcağın
çok ama çok saevindim maşallah canım benim
hoşgeldin canım
yaş kaç, ne işle ugrasıosunuz, adın ne, ne kadardır berabersinz, söz nişan var mı
Cookie_Dough Hoşbulduk canım.Yaş 24 oldu ocak 6 da :)) Ticari İStihbaratim :)) Geçen Sene Temmuz 2 de nişan oldu benim kısmetse bu sene hazıranda dügünüm olcak sizleri tanıyalım ufaktan ufaktan :))
hayırlısı olsun canım. inşallah gönlüne göre olur
Sıkmıyorum canım. Sanırım bu dönem böyle geçicek. Bir yerde bi şarkı duyarsam aniden bi patlama yaşayabilirim, ondan korkmuo değilim:))
çok şey sığdı, ne benim ailem onu yabancı bildi ne onun ailesi beni.
zaman zaman zaman:) seviyorum bunu ballııı böcükkkk:))
Cemremmm iyiyim bebeğimm sen nasılsınnn kuzuucummmm?
hoşgeldin canım
yaş kaç, ne işle ugrasıosunuz, adın ne, ne kadardır berabersinz, söz nişan var mı
Cookie_Dough Hoşbulduk canım.Yaş 24 oldu ocak 6 da :)) Ticari İStihbaratim :)) Geçen Sene Temmuz 2 de nişan oldu benim kısmetse bu sene hazıranda dügünüm olcak sizleri tanıyalım ufaktan ufaktan :))
biri subat dıyoduuu yaa sonadan aklıma geldıı ecemdii ama onlarda hazıran dusunuyobende acemılıgınızı atcaksınız heee vay bee kobay olmusumda haberım yokmus
canımmmmmmmmmmm benım cok tesekkur ederııımmAllah utandırmasın hıc bırımızı ıns hepımıze en hayırlı zamanları ve kısılerı nasıp etsın cok sukur bı aksılık yok sımdılık hersey cok guzel boylede devam etsiin
sagol bebegım ıns daha hayırlı bı zamandırA.slm bebegııımmm . Kayınannıs dıyokı havuz basında dugunler oluyomus, sonra bı satten sonra gencler kalıyomus onlara partı yapılıyomus karsıda bıkac yerde varmıs ole bıldıgın kusum yerler
hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?