Hoşgeldinn Hülya
Sineray Cemre ben hangi ismimi kullanmak istersen kullanabilirsin canım
21 Yaşındayım.
6,5 7 senelik bi ilişkim var
Genel müdür asistanıyım. 2014 düğün inş. Ne söz var ne nişan ne istemeOlursa hepsi bi anda olup 2-3 ay içinde düğün olucak inş. [/QUOTE
Memnun oldum cemre bu arada ismin cok güzel tuttuğum bir isimdir :)) Amine ve cemre isimlerine bayılıyorum.benim ilişkimde 2,5 yıla gircek işte biz 1.5 senelik iken nişanlandıkişte kısmetse bu sene dügün olcak ama henüz tarhi kesin değil hem burda hemde nişanlımın memleketinde dügünüm olcak bakalım hepinize şimdiden hayırlı olsun birde tayin durumumuz var nişanlim polis bnde gircem inşallah
kızlarr annanem kotuu yaa annemı cagırıdm sımdı doktora gıdıcez nolur dua edın kotu bısı olmasınn guzel yureklılerım sızı sevıyoooruuummm
kızlarr annanem kotuu yaa annemı cagırıdm sımdı doktora gıdıcez nolur dua edın kotu bısı olmasınn guzel yureklılerım sızı sevıyoooruuummm
Hoşgeldinn Hülya
Sineray Cemre ben hangi ismimi kullanmak istersen kullanabilirsin canım
21 Yaşındayım.
6,5 7 senelik bi ilişkim var
Genel müdür asistanıyım. 2014 düğün inş. Ne söz var ne nişan ne istemeOlursa hepsi bi anda olup 2-3 ay içinde düğün olucak inş. [/QUOTE
Memnun oldum cemre bu arada ismin cok güzel tuttuğum bir isimdir :)) Amine ve cemre isimlerine bayılıyorum.benim ilişkimde 2,5 yıla gircek işte biz 1.5 senelik iken nişanlandıkişte kısmetse bu sene dügün olcak ama henüz tarhi kesin değil hem burda hemde nişanlımın memleketinde dügünüm olcak bakalım hepinize şimdiden hayırlı olsun birde tayin durumumuz var nişanlim polis bnde gircem inşallah
memnun oldum canım hayırlı olsun Sorun olmaz tatlım ben 2014 geliniyim
memnun oldum canım hayırlı olsun Sorun olmaz tatlım ben 2014 geliniyim
SAOL CANIM SENİNKİDE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH
hayırlı olsun canım... sen 2012 gelinimisin?
ben 23 yasındayım, editörüm, nişanlıyım tekrar hosgeldin aramıza
kizlar bisey sorucam
konu sahibi artik hic ugramiyor mu buraya yoksa benmi görmüyorum???
kizlar bisey sorucam
konu sahibi artik hic ugramiyor mu buraya yoksa benmi görmüyorum???
Ben hiç görmedim cnm...Sanırım gelmiyor.
kızlaaar ben geldim.
nazııımm çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin kuzum..
Tşk ederim canım ben 2012 nişanlandım evet 2012 gelini olcam aranızdayım ama bir sorun olmaz sanırım :))
olmaz tabi canım
pastam dualarım sizinlee merak etmee canım korkma yoktur bişeycigii
konu sahibi sitede değil artık canım.... üyeliğini iptal ettirdi
kızlaaar ben geldim.
nazııımm çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin kuzum..
hmmm anladim cnm neden iptal ettirdi bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?