- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
eniştemiziinde dogum gunu kutlluu olsuuun olsun simdiddeeennn karbeyazıımmyat turuyla gezının fethıyeyı kusum:44:
ben evde küçük ,sade,romantik ve başbaşa bi kutlama organize ediyorum tatlımantalyada mısın sen ?
herkese iyi bayramlar kızlar bir süre yokum gece vardiyasındayım zor olucak girmem Öpüyorum hepiniziii
herkese iyi bayramlar kızlar =)=)
mutlu bayramlar şekerlerrr
ya yat turları bile dolmuş bi-iki tane bulduk onlarda 500 lira falan..üstelik antalyadan kalkmıyo bi de yol masrafı yapıcaz yanio yüzden iptal ettik acaba doğum günü hediyesi alsam mı turu ona diyorum ama bi yandanda iş yerinden izin alır mı alamaz mı onu düşünüyorum :97:
kızlar saçlarımı boyatcamm şuanda çikolata kahve aralarda kızıllar var ama bu renk istiyorum napmam lazım
Uploaded with ImageShack.us
canım bu saç tek renk değil. tabam rengin aralarına sanki bal rengi ışıltılar atılmış gibi.
saç rengi de karamel kahve denilen renge çok benziyor.
bence güvendiğin bi kuaförün varsa onda boyat,riske atma(dediğim gibi güvendiğin bi kuaför olsun,yoksa da araştır derim)[/QUOTE
evet tek renk değil ama ışıltılarıla birlikte istiyorum aynısından yanibide benim saçlarımda kızıllar var bu rengi tutturmam için açtırmam gerekicek ama saçlarım çok güçsüz ve seyrek bitkisel açtırma saça zarar vermez değilmi?
canım bu saç tek renk değil. tabam rengin aralarına sanki bal rengi ışıltılar atılmış gibi.
saç rengi de karamel kahve denilen renge çok benziyor.
bence güvendiğin bi kuaförün varsa onda boyat,riske atma(dediğim gibi güvendiğin bi kuaför olsun,yoksa da araştır derim)[/QUOTE
evet tek renk değil ama ışıltılarıla birlikte istiyorum aynısından yanibide benim saçlarımda kızıllar var bu rengi tutturmam için açtırmam gerekicek ama saçlarım çok güçsüz ve seyrek bitkisel açtırma saça zarar vermez değilmi?
kuaförümün yalancısıyım,her tür saç açtırma yıpratır,ama saç kaldıracak kadar güçlüyse çabuk toparlanır,eğer kaldıramayacak kadar yıpranmış bir saçsa garantisi yok. ama bence kuaföre danış,sonuçta boyayacağı renk de çok açık değil,kısa bi kusturma işlemi yeterli olabilir. ben bi kere açtırdım toplamda 20-25 dk içinde lady gaga oldum
senin çok daha az tutarlar,yıpratmayadabilir.
saç işleri maalesef risk taşıyor az çok işte.
kuaförümün yalancısıyım,her tür saç açtırma yıpratır,ama saç kaldıracak kadar güçlüyse çabuk toparlanır,eğer kaldıramayacak kadar yıpranmış bir saçsa garantisi yok. ama bence kuaföre danış,sonuçta boyayacağı renk de çok açık değil,kısa bi kusturma işlemi yeterli olabilir. ben bi kere açtırdım toplamda 20-25 dk içinde lady gaga oldum
senin çok daha az tutarlar,yıpratmayadabilir.
saç işleri maalesef risk taşıyor az çok işte.
evet ya arkadaşım kahverengiden turuncuya geçti bitkisel açtırma yaptırmış 3 saat açma işlemi sürdü dedi ve birde pahalı
iyi bayramlar şekerciklerim
kızlaar nerelerdesnizz :80:
kaynanadan geliyorum maşallah evleride pek bi boştu yanibutun sulaleleri ordaydı
hiç sevmiyorum kalabalıgı yaaa :95:
bide komsuları geldi hemen hemen bizlerle yasıt bir kız evli cocugu var
benim kaynana demesinmi ben gecen sene bunu bekar sandım ne guzel kızmıs dedim talip oldum diye! ne geregi var benim yanımda boyle demenin, gıcıklık olsun da işte nasıl olursa olsun
kızlaar nerelerdesnizz :80:
kaynanadan geliyorum maşallah evleride pek bi boştu yanibutun sulaleleri ordaydı
hiç sevmiyorum kalabalıgı yaaa :95:
bide komsuları geldi hemen hemen bizlerle yasıt bir kız evli cocugu var
benim kaynana demesinmi ben gecen sene bunu bekar sandım ne guzel kızmıs dedim talip oldum diye! ne geregi var benim yanımda boyle demenin, gıcıklık olsun da işte nasıl olursa olsun
aaaa şu kaynanaya baak seennnnn dencek lafmı oobende yarın gidicemm kayınannişe aannaneye falan
ayyy o nasıl lafmış öyleee????
kadının yanında mı dedi?onun yerinde olsam da bozulurdum çünkü.
bende sastım kuzum kaldım bole
evet canım kızın yanında dedi.. ortamda benim annem, onların akrabaları birsuru millet de vardı
kız da sok oldu zaten, durmadı bahane uydurup kalktı gitti hemen
dengesiz bi kadın gercekten ne zaman nerde ne konuscagını hiç bilmiyor
yasını basını almamıs olsa cahilligine vercem de
ay ciddendiye kalıncak bi durum patavatsızz demekkii bayaaa eniştede ordamıydı kusum duydumuu? bıde teyzede ordamıydıı o nasılmıs?
yok canım o babamlarla bahcedeydi duymadı.. bende soylemek istemiorum herseferinde annesini sikayet eder gibi olmasın artık..
ki onun gozunde annesi beni gorunce cok mutlu oluyomus.. seni fıstıgım diye seviyo falan diyo..
bana nedense pek samimi gelmio kadın ya
yok teyzesi hala istanbul dısında donmedi.. onu sozde gorucem ancak
kızını goruyorum işte kızı iyi biri.. ama kendisi hakkında pek guzel yorumlar yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?