'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eniştemiziinde dogum gunu kutlluu olsuuun olsun simdiddeeennn karbeyazıımm yat turuyla gezının fethıyeyı kusum:44:

ya yat turları bile dolmuş bi-iki tane bulduk onlarda 500 lira falan..üstelik antalyadan kalkmıyo bi de yol masrafı yapıcaz yani o yüzden iptal ettik acaba doğum günü hediyesi alsam mı turu ona diyorum ama bi yandanda iş yerinden izin alır mı alamaz mı onu düşünüyorum :97:

ben evde küçük ,sade,romantik ve başbaşa bi kutlama organize ediyorum tatlım antalyada mısın sen ?

ay o kutlamalar çok güzel oluyor..3 sene boyunca ben yerlere mumdan yol yapmıştım sonrada kalp yapıp ortasına oturmuştum..masa hazrlamıştım filan çok güzel olmuştu.. :) şimdi değişklk olsun clubta yapalım dedik

herkese iyi bayramlar kızlar bir süre yokum gece vardiyasındayım zor olucak girmem Öpüyorum hepiniziii

herkese iyi bayramlar kızlar =)=)

mutlu bayramlar şekerlerrr

herkese hayırlı bayramlar gelinciklerim..Hedef 2013

Okadar pahalımıı yaa :44: yanında sen olsan yeter karbeyazııımmm

Hepinizii sevıyoorum kızlar beraber nice bayramlar geçirelimm

kızlar saçlarımı boyatcamm şuanda çikolata kahve aralarda kızıllar var ama bu renk istiyorum napmam lazım

Uploaded with ImageShack.us

canım bu saç tek renk değil. tabam rengin aralarına sanki bal rengi ışıltılar atılmış gibi.
saç rengi de karamel kahve denilen renge çok benziyor.

bence güvendiğin bi kuaförün varsa onda boyat,riske atma(dediğim gibi güvendiğin bi kuaför olsun,yoksa da araştır derim)

kızlaar nerelerdesnizz :80:

kaynanadan geliyorum maşallah evleride pek bi boştu yani butun sulaleleri ordaydı

hiç sevmiyorum kalabalıgı yaaa :95:

bide komsuları geldi hemen hemen bizlerle yasıt bir kız evli cocugu var

benim kaynana demesinmi ben gecen sene bunu bekar sandım ne guzel kızmıs dedim talip oldum diye! ne geregi var benim yanımda boyle demenin, gıcıklık olsun da işte nasıl olursa olsun

aaaa şu kaynanaya baak seennnnn dencek lafmı oo bende yarın gidicemm kayınannişe aannaneye falan

ayyy o nasıl lafmış öyleee????
kadının yanında mı dedi?onun yerinde olsam da bozulurdum çünkü.

aaaa şu kaynanaya baak seennnnn dencek lafmı oo bende yarın gidicemm kayınannişe aannaneye falan

bende sastım kuzum kaldım bole

ayyy o nasıl lafmış öyleee????
kadının yanında mı dedi?onun yerinde olsam da bozulurdum çünkü.

evet canım kızın yanında dedi.. ortamda benim annem, onların akrabaları birsuru millet de vardı

kız da sok oldu zaten, durmadı bahane uydurup kalktı gitti hemen

dengesiz bi kadın gercekten ne zaman nerde ne konuscagını hiç bilmiyor

yasını basını almamıs olsa cahilligine vercem de

ay cidden diye kalıncak bi durum patavatsızz demekkii bayaaa eniştede ordamıydı kusum duydumuu? bıde teyzede ordamıydıı o nasılmıs?

ay cidden diye kalıncak bi durum patavatsızz demekkii bayaaa eniştede ordamıydı kusum duydumuu? bıde teyzede ordamıydıı o nasılmıs?

yok canım o babamlarla bahcedeydi duymadı.. bende soylemek istemiorum herseferinde annesini sikayet eder gibi olmasın artık..

ki onun gozunde annesi beni gorunce cok mutlu oluyomus.. seni fıstıgım diye seviyo falan diyo..

bana nedense pek samimi gelmio kadın ya

yok teyzesi hala istanbul dısında donmedi.. onu sozde gorucem ancak
kızını goruyorum işte kızı iyi biri.. ama kendisi hakkında pek guzel yorumlar yok :44:

barı teyzesı ıyı olsada dengelese bu durumuu ogluna baska sana baska demek oglunun yanında nasıl davranısları sana karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…