'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

barı teyzesı ıyı olsada dengelese bu durumuu ogluna baska sana baska demek oglunun yanında nasıl davranısları sana karsı

tam tehlikeli tip işte canımm ogluunun yanında durmadan guluyo.. ama ortada oglu yokken yapacak bir patavatsızlık, dengesizlik mutlaka buluyo

yaptıgı dengesizliklerin hiçbiri oglu ortamdayken olmadı.. bende artık gidipte ogluna onu sikayet etmem, sonra kotu olan ben olcam

ben simdi alttan gazı veriorum benimkine, ben kalabalık sevmem zaten yogun calıscam sole bole die.. anlıcaın merhaba merhaba olmayı dusunuyorum.. ne kadar mesafe o kadar huzur

en ıyısını yaparsın canım yaa şikayet konusundada haklısın bu sefer dırdırcı sen olursun, yanlızda kalmamaya calıs barı canın sıkılmasın en azından

sorma yaaa

annemide gıcık etti iyice gelmek istemiyor kadın ama beni yalnız bırakmamak icin geliyor işte..

kafasına saksı dussede degişse ne hoş olur

öyle mi dersin minnakımm :44:

artık agızımı acmıyorum ogluna bakalım eger oyleyse tamam bizim gelin testi gecti deyip normale doner belki

aminnn nerde o gunlerr

sanada yarın kayınannişinle mutlu huzurlu super bir bayram gunu diliorum canım

daırısı basıma artık

ay kuzum kıyamam sana , valla böyle patavatsız kadında zor ya bozmak istersin bozamazsın falan
ama iyi yanından bak olayın,bence kadın oğluna çok hakimiyet kuramayacağını,sözünü dinletemeyeciğini biliyor,onun için oğlunun yanında bişey yapmıyor yalnızken seni bunaltacak sende oğluna şikayet edeceksin o iyi kadın sen kötü gelin olcaksın , sakın buna fırsat verme konuşsun dursun o sen oğlunu çek al o zaman bakar arkanızdan kalır

canım valla ben kadını cozemedim
talip oldum begendim dedigi kız ne benden guzel nede egitimli...

yanlıs anlasılmasın ben egitimsiz diye asla kimseyi kucuk gormem bunu belirtmemmin sebebi benimki egitime takık biri, yani daha oncede soyle kız boyle kız diye bahsettiklerinde sordugu seylerden biri ne mezunu? oluyormus

o yuzden asla oglunun kabul edecegi biri degildi..

beni begenmedi ondan bole yapıor dicem ama kendisi talip olacak kadar begendigi kızı da gordum artık

yalnız su vardı.. kız cekingen sessiz sakin bisey, yani isterse cok kolay yonlenedirebilecegi bi tip

ama bana ve aileme aynısı yapamayacagını gordugu ilk dakika anladı, sanırım derdi bu

annemde oyle oldugunu dusunmeye basladı dunden sonra :44:

bakalım ne olcak sonumuz :26:

hayırlısı olsun herşey tatlım boşver sen tatlı-sevimli gelin ol sana yapılan bi haksızlık olunca öcünü yine tatlı dille alırsın çok mu kötüyüm ne bayram günü tövbe tövbe

cookiecim ben de çok şaşırdım kaynanana
hiç umursama onun laflarını boşver.
oğlundan çekiniyo belli ki, bir söyler iki söyler en sonunda susar (umarım)
sen de evlendiğinde eşinle gider gelirsin

hayırlısı olsun herşey tatlım boşver sen tatlı-sevimli gelin ol sana yapılan bi haksızlık olunca öcünü yine tatlı dille alırsın çok mu kötüyüm ne bayram günü tövbe tövbe

öyle canım.. onun haricinde herkesle iyi anlasıorum... bole devam ederse kendi kaybedecek :)

cookiecim ben de çok şaşırdım kaynanana
hiç umursama onun laflarını boşver.
oğlundan çekiniyo belli ki, bir söyler iki söyler en sonunda susar (umarım)
sen de evlendiğinde eşinle gider gelirsin

yok canım artık dengesizligine veriyorum...

yalnız yarın obur gun benimki seferrdeyken falan gitmem gerekirse ne olcak bilmiyorum.
bizimkininde pembe hayalleri var. cocuk olursa bakıcıya guvenemem annem bakar bazende senin annen diyo..

ben yokken gider ordada kalırsın evde tek korkarsan dio.. hiç valla taviz vermiyorum.. annemin evinde alısıtıgım yerim yatagım var evde duramazsam oraya giderim alıskın olmadıgım yerde uyuyamam biliosun diye. hiç beklemesin oyle gidcem de kalıcam da...

zaten aynı muhitte oturuyoruz, bi telefonuma iki tarafda 2 dkkada kapımda olur kaldıki aldıgı ev sitede, guvenligi var bilmem nesi var.. ben niye kalkıp ta annesinde kalayım ki?? zaten evleri kalabalk teyzeside onlarla yasıo

off umarım gitmiosun kalmıosun durumları olmaz yani :44:

Cookicim bence de çok içli dışlı olma öyle bir insanla saygını eksik etme yeter.

istesemde saygısızlık yapamam tatlımmm
ole biri olsam o patavatsızlıklarına coktan bozmustum milletin icinde onu benmde agzım armut toplamıyo ki zaten kendimi ezdiren tiplerden degilimdir ben

amma velakin saygı konusu aileden aldıgım terbiye musaade etmio.. ona dua etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…