kaç saattir giremiyordum siteye bakım var yazıyodugoogle chrome kullanıyorum normalde orda link kayıtlı zaten tıklıyorum açılıyor, şimdi explorer dan denedim açıldı anlamadım gitti
birazdan linklerini bulup kayınvalidemin oğlu için aldığı yemek takımı, çkb takımı ve kahvaltı seti fotolarını atcam bkleyinn
anah kaynanacığın oğluna çeyiz mi almışşş, ne hoşş
bekliyoruz frecklesscim
ben de size bi çay koyayım kızlaaar
yemek takımını ben beğendim.
ben yemek takımlarında böyle klasik model seviyorum.
kahvaltı takımı kabul etmek gerekirse biraz genç işi değil denilebilir.
ama öyle hiç de kötü değil,hele ki yaşını almış bi bayanın oğlu için aldığını düşünürsek neden kullanılmasın ki.
kabul etmekle çok iyi yapmışsın.
ayy kızlar ben de geçen kış aldıklarımın resmini bulup ekleyeyim. heves geldi
Yaaaa 'beğen' butonunu geri istiyorummm
yemek takımı gayet hoşşşş bence... kahvaltı seti için aynı şeyi söliyemicem maalesef:86:
bu arada aşkımla birlikte baktn bizde pazar günü, karacanın mağzasnda yarım gün geçrdk diyebilirim, müdürle ahbap oldu bnmki:) adam kesnkle kare almayın dedi üstüne basa basa, neden dedm sen almaaaaaa dedi adam sırarla valla anlamadmmm.... sizce neden öle dediki adam????????*
begendiiimmm .. yemek takımın sade ve hoş özellikle.
ben de koycam
nagish benim arkadaşımın abisi evlendi yakın zamanda. hiç kare takım önermiyoarlar çünkü köşeli olduğundan bulaşık makinesine yerleştirmek zor oluyormuş,takımları hep bozulmuş çünkü köşeleri hep kırılıyormuş. günlük veya sık misafir ağırlayana hiç uygun değil.
ben de klasik seçim yaptım hem bu sebeple hem de uzun yıllar modası geçmez.
annemle babam 24 yıldır evliler. eskiden Sümerbank varmış duymuşsunuzdur,babam ordan almış bizim takımı,yuvarlak model,taş gibi valla,şimdi porselenler daha bi ince. mazemeden çalınmış gibi
Eki Görüntüle 249450
Eki Görüntüle 249448
Eki Görüntüle 249449
Eki Görüntüle 249451
bakalım beğenecek misinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?