'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kaç saattir giremiyordum siteye bakım var yazıyodu google chrome kullanıyorum normalde orda link kayıtlı zaten tıklıyorum açılıyor, şimdi explorer dan denedim açıldı anlamadım gitti

birazdan linklerini bulup kayınvalidemin oğlu için aldığı yemek takımı, çkb takımı ve kahvaltı seti fotolarını atcam bkleyinn

anah kaynanacığın oğluna çeyiz mi almışşş, ne hoşş

karaca jasmine yemek takımı , karaca charming collection kahvaltı takımı , ama çatal bıçak takımlarının modelini hatırlamıyorum

bunları almaya karar verdim ben , yemek takımını beğendim aslında kahvaltıyı fazla beğenmedim biraz fantazi bi model hiç tarzım değil ama aşkımı çok mutlu edicem şu 2 parça tabağı alarak vede kayınvalidemi tabiki, aman nolcak bi kötülüğünü görmedim zaten çok tatlı maşallah kullanmasamda alır koyarım

yorum bekliyorum şekerşer:79:

anah kaynanacığın oğluna çeyiz mi almışşş, ne hoşş

almış valla napalım fiyatlarını hesapladım 1500 lira falan piyasa fiyatı aldıklarının ben beğendiğim başka şeyleri alırım öyle konuştuk kocişle
bekliyoruz frecklesscim
ben de size bi çay koyayım kızlaaar

hadi koy çayları geellll

canıııımm ben çok beğendim amaaaaa
kayınvalidenleri kahvaltıya falan çağırdığınızda bunlarla yaparsın servisi

yemek takımı gayet hoşşşş bence... kahvaltı seti için aynı şeyi söliyemicem maalesef:86:
bu arada aşkımla birlikte baktn bizde pazar günü, karacanın mağzasnda yarım gün geçrdk diyebilirim, müdürle ahbap oldu bnmki:) adam kesnkle kare almayın dedi üstüne basa basa, neden dedm sen almaaaaaa dedi adam sırarla valla anlamadmmm.... sizce neden öle dediki adam????????*

bende öyle aşık olmadım zaten bu takımlara dursunlar işte napayım kullanılır da hem ya tabak bu sonuçta
tencerelerinizi karaca almayın ama kullanan evli arkadaşlarım memnun değil
emsan çok güzel ama diğerlerine göre pahalı , korkmaz da kaliteli
ben dedim zaten bu tabakları alırsak tencereleri kesin emsan alıyoruz dedim erkek arkadaşıma

yemek takımını ben beğendim.
ben yemek takımlarında böyle klasik model seviyorum.
kahvaltı takımı kabul etmek gerekirse biraz genç işi değil denilebilir.
ama öyle hiç de kötü değil,hele ki yaşını almış bi bayanın oğlu için aldığını düşünürsek neden kullanılmasın ki.
kabul etmekle çok iyi yapmışsın.

ayy kızlar ben de geçen kış aldıklarımın resmini bulup ekleyeyim. heves geldi

Yaaaa 'beğen' butonunu geri istiyorummm

teşekkürler canımm aldım işte hadi bul ekle sende bakalımmm

ben de beğen butonunu geri istiyorummmmmmmm:84::84:

aa ben de bu aralar kare alsam mı diye düşünüyodum.
ısrarla sorsaydın keşke neden kare almıycakmışız :26:

orchidea hadi sen de koy canım çeyizlerini :)
bu arada evet beğen butonu geri gelsin

nagish benim arkadaşımın abisi evlendi yakın zamanda. hiç kare takım önermiyoarlar çünkü köşeli olduğundan bulaşık makinesine yerleştirmek zor oluyormuş,takımları hep bozulmuş çünkü köşeleri hep kırılıyormuş. günlük veya sık misafir ağırlayana hiç uygun değil.

ben de klasik seçim yaptım hem bu sebeple hem de uzun yıllar modası geçmez.
annemle babam 24 yıldır evliler. eskiden Sümerbank varmış duymuşsunuzdur,babam ordan almış bizim takımı,yuvarlak model,taş gibi valla,şimdi porselenler daha bi ince. mazemeden çalınmış gibi

daha büyük fotoğrafını bulamadım ama bu da benim çay setim
jumbodan almıştık. çaydanlığı falanda var. 6 kişilik.

yaaa bende resmini eklediğim takımı çook beğenmiştmmm ama herkestn bunu duydummmm.. almayım mı kiii

orchideacım dediğin gibi çok sağlam o sümerbankın malları :)
bizde de var bi takım, klasik beyaz porselen.. elimden bir kaç sefer düşürdüm hatta bişey olmadı .. ama yeni alınan bir takım bulaşık makinasına bile dizilirken çatlayabiliyo öyle narin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…