Eki Görüntüle 249456
daha büyük fotoğrafını bulamadım ama bu da benim çay setim
jumbodan almıştık. çaydanlığı falanda var. 6 kişilik.
yaaa bende resmini eklediğim takımı çook beğenmiştmmm ama herkestn bunu duydummmm.. almayım mı kiii
ben de çay seti alacağım sorması ayıp kaç liraya mal oldu sana? bi de ben 12 kişilik istiyorum vardır herhalde?Eki Görüntüle 249456
daha büyük fotoğrafını bulamadım ama bu da benim çay setim
jumbodan almıştık. çaydanlığı falanda var. 6 kişilik.
yaaa bende resmini eklediğim takımı çook beğenmiştmmm ama herkestn bunu duydummmm.. almayım mı kiii
çok hoş hepsi de güle güle kullan canımm
çok şıkmış bu takım yagüle güle kullan canımm ,6 kişilik olması belki sorun olabilir misafir sayına göre
eklediğin resmi göremedim ben tatlım:44: ama kullanışı güzel olmuyosa bencede alma ,çok modern ve kullanışlı takımlar var ,bernardoya falan da bak
ben de çay seti alacağım sorması ayıp kaç liraya mal oldu sana? bi de ben 12 kişilik istiyorum vardır herhalde?
yatak örtüsünün birebir aynısını bulamadım.
bu örtüdeki tüyler yerine siyah fırfırlı kumaş koyun işte öyle.
bi de beyaz nakışlı işlemeli falan bir tane daha alacağım.
Eki Görüntüle 249459
annem de tutturdu kendisi 10 sene önce dantel yapmış bana nevresim takımı,onu da çeyiz sermesine koyacağız diye.
bu takım bernardo zaten tatlım... kareleri çooookk begeniyorum ama önemli olan kullanışı galiba... kırılsa falan intihar ederm takımım bzulur yaa:))) sevgilim öyle dıyo bu kdr para vercz çerçeveletip duvara asak kırsam fln başımın etini yen dıyo
12 kişilikmişanneme şimdi söyledim ama niye aldık biz onu 6 kişilik olması çok kötü dedim .. aa olur mu o 12 kişilik kızım dedi
ben de bi an dehşete kapıldım, 6 kişilik olan günlük yemek takımımmış. o az ama zaten bi takım daha alıcaz günlük için.
aynısından benimde vaaaarrtupper dimi canım.
bide ben de bununla aynı renk soğan doğrayıcı var.
mixim kabı var..
tupper ın başka ürünleri de var benim epey.. saklama kapları vs.
tupper çok pahalı ya :96: ben de çok beğeniyorum ama alıncak çok şey varken o kadar parayı bunlara harcamak istemiyorumm:44:ben bunu bi bayanın elinde kalmıştı ucuz verdi diye aldım.
okuldan bi arkadaşım var o da evlenecek belki aynı yıl bile olabilir.
ben üye olacağım, alış fiyatına toplucana alacağız tuppe'ları.
ondan erteliyorum şimdilik.
bu da düdüklü tencere setimmmmm:)) annem kullanıyor kızlar çook memnunuz tavsiye ederim, tefal ne varsa sende var:)
nagish o düdüklüden annemde kullanıyo ve evet çok memnun o da. 8 litre ve 4 litre sanırım... 8 litrelik olanı devasa bişey :) ben onu almam heralde.
bide sebeti sayesinde buharda haşlıyo sebzeleri o çok iyi gerçekten.
tefalin acti-fry ını düşünüyorum kızartmalar için firütöz yerine. sizce nasıl biliyo musunuz?
orchideacım, benim annişim de üyeydi ona birsürü hediye falanda geliyodu dediğin gibi alış fiyatıda uygun oluyo böylece..
tencereleri de çok güzel. kısmet olursa ben tencere, çatal bıçak setimi yine ondan alıcam..
tupper çok pahalı ya :96: ben de çok beğeniyorum ama alıncak çok şey varken o kadar parayı bunlara harcamak istemiyorumm:44:
canım evet pahalı ama özellikle çalışan kadınlar için büyük kolaylık. mesela benim annem karpuzu keser dilim dilim koyar tupper'a 10 gün kalır öyle. ki bilirsin karpuz bi kere kesilnce tüketilmezse kepek kepek olur. maydonoz yine öyle..
salata için havucu falan rendeler 1 hafta ordan kullanırdı annem.
fasülye, nohut yapılacaksa bir gün önceden suda bekletme derdi yok, 20 dk da haşlanmış gibi yapıyo tupper sağolsun
hamur mayalamak, yogurt yapmak falan çok çok kısa bi zaman alıyo hele :)
annem de baktı dünyanın parası gidecek ala ala, üye oldu hem kendine aldı hem bana aldı hem de akrabalarımız komşularımız istedikce onlara sipariş verdi..
kısmet olursa düğün yaklaşınca tekrar üye olucaz eksikleri almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?