'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 249456

daha büyük fotoğrafını bulamadım ama bu da benim çay setim
jumbodan almıştık. çaydanlığı falanda var. 6 kişilik.

çok şıkmış bu takım ya güle güle kullan canımm ,6 kişilik olması belki sorun olabilir misafir sayına göre

yaaa bende resmini eklediğim takımı çook beğenmiştmmm ama herkestn bunu duydummmm.. almayım mı kiii

eklediğin resmi göremedim ben tatlım:44: ama kullanışı güzel olmuyosa bencede alma ,çok modern ve kullanışlı takımlar var ,bernardoya falan da bak

Eki Görüntüle 249456

daha büyük fotoğrafını bulamadım ama bu da benim çay setim
jumbodan almıştık. çaydanlığı falanda var. 6 kişilik.
ben de çay seti alacağım sorması ayıp kaç liraya mal oldu sana? bi de ben 12 kişilik istiyorum vardır herhalde?

yaaa bende resmini eklediğim takımı çook beğenmiştmmm ama herkestn bunu duydummmm.. almayım mı kiii

canım iki takım almayı düşüyorsan misafirlerin için bunu alırsın,günlük kullanıma 8 kişilik yuvarlak alırsın. az ya da yakın misafirlerine de kullanabilirsin yuvarlak olanı böylece.

çok hoş hepsi de güle güle kullan canımm

teşekkür ederimmm

bu takım bernardo zaten tatlım... kareleri çooookk begeniyorum ama önemli olan kullanışı galiba... kırılsa falan intihar ederm takımım bzulur yaa:))) sevgilim öyle dıyo bu kdr para vercz çerçeveletip duvara asak kırsam fln başımın etini yen dıyo

12 kişilikmiş anneme şimdi söyledim ama niye aldık biz onu 6 kişilik olması çok kötü dedim .. aa olur mu o 12 kişilik kızım dedi
ben de bi an dehşete kapıldım, 6 kişilik olan günlük yemek takımımmış. o az ama zaten bi takım daha alıcaz günlük için.

yatak örtüsünün birebir aynısını bulamadım.

bu örtüdeki tüyler yerine siyah fırfırlı kumaş koyun işte öyle.

bi de beyaz nakışlı işlemeli falan bir tane daha alacağım.

annem de tutturdu kendisi 10 sene önce dantel yapmış bana nevresim takımı,onu da çeyiz sermesine koyacağız diye.

ben de çay seti alacağım sorması ayıp kaç liraya mal oldu sana? bi de ben 12 kişilik istiyorum vardır herhalde?

12 kişilikmiş benimkide.
hepsinin fiyatı ayrı ayrıydı. 4 sene oluyo biz alalı ve hala aynı model jumbo mağazalarında var.. annem her ay bişeyini alıyodu :) mesela bir ay çaydanlığını şekerliğini aldı, çaydanlığı 85, şekerliği 65 liradan.. çay tabakları tanesi 8 lira.. toplam kaça geldi bilmiyorum canım ama biz 3 ayda tamamlamışız seti :) en pahalı parçası da tepsisiydi ..

Son düzenleme:

koy canım nolcak kırma e
anneciğini hatıra olur sana ilerde, el emeği sonuçta....

bence en güzeli seni kullanışlı bi takıma yönlendirmek

ayy bende bi rahatladım 12 kişilik olduğunu duyunca sanki kendi takımım gibi

aynısından benimde vaaaarr tupper dimi canım.
bide ben de bununla aynı renk soğan doğrayıcı var.
mixim kabı var..

tupper ın başka ürünleri de var benim epey.. saklama kapları vs.

ben bunu bi bayanın elinde kalmıştı ucuz verdi diye aldım.
okuldan bi arkadaşım var o da evlenecek belki aynı yıl bile olabilir.
ben üye olacağım, alış fiyatına toplucana alacağız tuppe'ları.
ondan erteliyorum şimdilik.

bu da düdüklü tencere setimmmmm:)) annem kullanıyor kızlar çook memnunuz tavsiye ederim, tefal ne varsa sende var:)

Eklentiler

• $ControlplusSet_330.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 249466

kızlar bunlar da netten tek tük beğendiğim pamuk saten nevresim takımları daha çook seçenek vardır mutlaka ben öylesine netten baktım almadım henüz
aklınızda bulunsunn pamuk-saten diye alın tek pamuk çok alaturka oluyo tek satende çok kullanışsız

nagish o düdüklüden annemde kullanıyo ve evet çok memnun o da. 8 litre ve 4 litre sanırım... 8 litrelik olanı devasa bişey :) ben onu almam heralde.
bide sebeti sayesinde buharda haşlıyo sebzeleri o çok iyi gerçekten.

tefalin acti-fry ını düşünüyorum kızartmalar için firütöz yerine. sizce nasıl biliyo musunuz?

orchideacım, benim annişim de üyeydi ona birsürü hediye falanda geliyodu dediğin gibi alış fiyatıda uygun oluyo böylece..
tencereleri de çok güzel. kısmet olursa ben tencere, çatal bıçak setimi yine ondan alıcam..

tupper çok pahalı ya :96: ben de çok beğeniyorum ama alıncak çok şey varken o kadar parayı bunlara harcamak istemiyorumm:44:

bu da düdüklü tencere setimmmmm:)) annem kullanıyor kızlar çook memnunuz tavsiye ederim, tefal ne varsa sende var:)

en önemlisi kullanışlı olması zaten atayım sepete hemen biriktiriyorum bütün fikirleri

kızlaaarrrrr teflon çooook zararlı sakın yanaşmayın.
aklımdayken söylemek istedim.
ben teflo alacaktım ki kısmet olmamıştı,iyi ki de amladım seramik alacağım inşallah.
sağlığımız kıymetli kızlar dikkat

yok cnm bnmkiker 6 ve 2,5 lt evet 8 olanı devasa ben sığarım içine:) actifry bence alcm kullananlar çook memnun biraz uzun sürüyor tek eksiği o ama kızartmayı çok seven biri olarak beklemeye değer dıyorum tombik olmak istememmm

tupper çok pahalı ya :96: ben de çok beğeniyorum ama alıncak çok şey varken o kadar parayı bunlara harcamak istemiyorumm:44:

canım evet pahalı ama özellikle çalışan kadınlar için büyük kolaylık. mesela benim annem karpuzu keser dilim dilim koyar tupper'a 10 gün kalır öyle. ki bilirsin karpuz bi kere kesilnce tüketilmezse kepek kepek olur. maydonoz yine öyle..
salata için havucu falan rendeler 1 hafta ordan kullanırdı annem.
fasülye, nohut yapılacaksa bir gün önceden suda bekletme derdi yok, 20 dk da haşlanmış gibi yapıyo tupper sağolsun
hamur mayalamak, yogurt yapmak falan çok çok kısa bi zaman alıyo hele :)
annem de baktı dünyanın parası gidecek ala ala, üye oldu hem kendine aldı hem bana aldı hem de akrabalarımız komşularımız istedikce onlara sipariş verdi..
kısmet olursa düğün yaklaşınca tekrar üye olucaz eksikleri almak için

kesinlikle bence de tupperlar büyük kolaylık.
bi de indirime denk gelince çok da pahalı olmuyo yaa.
bozulacak onca yiyeceğin parası gibi düşünüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…