'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

daha güzelleri senin olsun pelinimmm inşallah teşekkür ederim canımmmm
İnşallahhh canımm benimmm

Hayatcımm, hayat devam ediyor! Ölenle ölünmez! Gidenle de gidilmez!:)
Artık arkama dönüp bakmam için geç sanırımm bu sene evlenecekmiş diye duydumm:)
Hayatının en acil kararını veriyor ama farkında değil, çok güzel uyuyor:)
Neysee bizde daha mutlu olcaz ki hem sağlığımız sıhhatimiz yerinde, mukemmel bir aile ve arkadaşlarımız var. Daha ne olsun kiiiiii

bu sene evleneckmiş öyle mi yok artıkkk nese boşver kuzu ya .. bende giden kişiden şu ana kadar hiç bi haber almadım napıyor ne ediyor hiç bilmiyorum... bugüne kadar bana hiç gizli çağrıyla arama gelmezdi geçen hafta geldi açtım konuşmadı sonra kapattı iki gün önce tekrar gizli çağrı bu sefer meşgule attım diyorum acaba o olabilir mi ???

O benii çok seven ailesi geçen hafta kızı görmeye gitmişler:) İnsanlar çok gülünç, onlara acıyorum...
Bence o olabilirr ya da gizli hayranın olmasın kuzum? Sevgilinden ayrıldığını duymuş biri falan?

ayyy hiç sanmıyorum bugüne kadar hiç tel hayranım olmadı.. yani ne bileyim keşke o olsa dedim içimden oda beni düşünse benim yaşadıklarımı yaşasa pişman olsa ne bileyim.. normal hayatına dönmüş hayatını yaşıyo olmasına tahammül edemem çünkü...

pelin yoksa seninkinde de aile baskısı mı var.. aynı durum çünkü ex kişinin ailesiyle ben tanışıyodum görsen beni nası severlerdi.. tek sebepleri aileleri gibi büyük tanınmış bi aileden kız almak .. çok komik dimi tek sebep bu ..

pelin sen ciddimisin
Bunları ilk ağız değilse bile birebir yakınlarımdan duydum diyebilirim canım...

Hayatcımm öyle ya da böyle bu hayat yaşanıyor. inan herkesin yüzüne gülüyorum hayatımdan oyle memnun bi hal sergiliyorum kiii ama gece yatağıma yattığımda ben biliyorum yaşadıklarımı. Zaten bu yüzden güçlüyüm diyebiliyorum.
Ayrılma konusuna gelince bizde aile baskısı yoktu, sözde beni çok severlerdi. Pelin gibisini hayatta bulamayız derlerdi! Kiiii bulamayacaklarda, büyük konuşucam evett bulamıcaklar!
Seninkinin ayrılma sebebi de inanılmaz korkunçmuş, 3 senedir laylaylommuymuş yaa saçmalık. Offf bunları okudukça erkeklere olan nefretim katlanıyo....

bana hala şaka gibi geliyo biliyomusun .. o benden bu kadar kolay vazgeçebildiyse bende artık onun için üzülmemeyi öğreneceğim...

bana hala şaka gibi geliyo biliyomusun .. o benden bu kadar kolay vazgeçebildiyse bende artık onun için üzülmemeyi öğreneceğim...
Kesinlikkkkleeee!! Benimde hayat felsefem bu artık canımm
inanamıyorum ya pelinimm gercekten sadece kendisi degil ailesi de seni hak etmiyormus zaten... yol yakınken kurtulmussun balım ya bu nasıl bi pişkinlik anlayamadım

Kurabiyemmm hiç sorma nasıl insanlara bulaşmışsak verilmiş sadakamız varmış vallahi Önümüzdeki maçlara bakıcazz artık

en güzeli pelinim, hak ettiğin biriyle olacagından şüphem yok....

Cumartesii akşamı kuzenlerle her zaman gittiğimiz cafeye gittikk tam sigara içmeye cıkıodukk bi baktım arkadası girdi bunun cafeye dışarı çıktık bi baktım karşımda o:)
5-10 dk. ayakta durdu, gitti sonra...
İnşallah o da hakettiği kişiyle beraber olur kurabiyemm

pelinim yaaaaaaaaa
off yeni girebildim toplantıyı atlattım ama o gün kötü bir haber daha aldım aşkımdan o günden beri boynum çok kötüüüüüü

amin pelinimm aminnn... öle olacağına da eminim....

Ne haberi aldın canım?

o şer..siz patronu işten çıkarmış adi herif insan önceden haber verir varya beynim zonkluyor zaten bunalımdaydı bu cocuk ya varya hiçbişi demiyorum yoruldum yorulduk artık bizi de böle sınıyor rabbim işte aksilik aksilik aksilik......bir ugursuzluk dolaşıyor üstündeeeeeeee

sabır sadece sabır ve DUA :))

amin pelinimm aminnn... öle olacağına da eminim....

Kurabiyemmmm benimmmm

Bu yasalara göre etik değil. Direk kovmuş mu? Olayın iç yüzü nedir?
Hakkını arasın eğer durup dururken işten çıkarıldıysa tazminatını alsın gerekirse mahkemeye başvursun. Bu devirde kimse kimseyi oyle lökkk die işten çıkaramaz yağmurum! Kaldı ki en kötü ihtimalle 15 gün önceden bilgi vermesi gerekir ki personel de kendine iş bulsun. İş mahkemesine başvursun ve haklarını arasın. zaten iş mahkemesi her zaman işçinin yanında. Çalışıp da alamadığı mesaileri de duysun mahkeme de bakalım napıyor o patrona?!!

evet pat diye birşey demeden..işler kötü gidiyormusmusssss daha yeni italyadan geldi patronu 1 haftalık be rabbime havale ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…