'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim... ayrıca hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum :)

evet pat diye birşey demeden..işler kötü gidiyormusmusssss daha yeni italyadan geldi patronu 1 haftalık be rabbime havale ettik

Bu işin öbür dünyası var canım ama hak hukuk denen bişey de var. Ona çıkış için nasıl belgeler imzalattılar acaba? kendi istifasıymış gibi yaptılarsa o zaman kötü. gitsin tazminata başvursun.

Son düzenleme:

sana bi mail atmıstım cnm.
bilmiyorum bugün gitti suan yanlarında bakıyım ne yapmıs 1 saat oldu yaa

yağmurcumm sabret yaa inş çok daha iyi bir iş bulurr sevgilinn:26:

aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim... ayrıca hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum :)

aminn cnmm aminnnn

Allah gümüş kapıyı kapatıp, altın kapıyı açarmış.... böyle düşünmek lazım...

belki de cok daha güzelleri bekliyor sevgilini yagmur, hemen yılmayın...

GELİNCİKLERİMEEEE....

[video=youtube;eVLJ4HOzi1c]http://www.youtube.com/watch?v=eVLJ4HOzi1c&feature=related[/video]

Allah gümüş kapıyı kapatıp, altın kapıyı açarmış.... böyle düşünmek lazım...

belki de cok daha güzelleri bekliyor sevgilini yagmur, hemen yılmayın...

inş.canım yaa uff adam yine para vermemiş gitmiş çıkmış demin varyaa deli olcam o zaman olmuş aksilik üzerine askilik taksiteleri nasıl ödicem dioo wss.k.kartıı borççççç

inş.canım yaa uff adam yine para vermemiş gitmiş çıkmış demin varyaa deli olcam o zaman olmuş aksilik üzerine askilik taksiteleri nasıl ödicem dioo wss.k.kartıı borççççç

nası vermiyor kendi cıkardıysa vermek zorunda şansı yok ki baska, hak hukuk dene bir şey var canım...

inşallah tez zamanda hayırlı bir işe girer...

tazminat icin zorluk cıkarırsa avukata basvursun derim ben...

size daha önce de sölemiştim ssk da yapmamıştı bilmiyoruz yaa işçi mahkemesine başvursa nasıl olcak ssk yoktu oof off

size daha önce de sölemiştim ssk da yapmamıştı bilmiyoruz yaa işçi mahkemesine başvursa nasıl olcak ssk yoktu oof off

daha iyi ssk yapmadıgı icin de ayrıyetten ceza alıcak hem de ceza....

sigortasız eleman calıstırmak cok buyuk suc... bir ihbarınıza bakardı canım

canm nasıl kanıtlıcak benimki orda calıstıgını onu düşünüyoruz zaten şikayet edicek te ama nasıl kanıt adam ben calıstırmadım derseeeeee ki dicek...

GELİNCİKLERİMEEEE....

[video=youtube;eVLJ4HOzi1c]http://www.youtube.com/watch?v=eVLJ4HOzi1c&feature=related[/video]
Adeleeee! Bayılırımmmmm Harika bi ses yaaa, teşekkürler kurabişş

Aynen öyleee kuzucummm Kesinliklee peşini bırakmayın ve bu yaptığını yanına da bırakmayın. Nerde yaşıyoruzz yaaa!
canm nasıl kanıtlıcak benimki orda calıstıgını onu düşünüyoruz zaten şikayet edicek te ama nasıl kanıt adam ben calıstırmadım derseeeeee ki dicek...

Şahit denen bişey var kuzum, hadi diyelim orda calısanlar soylemeye korktu cevredekilerde mi görmicek orda calıstığını

tatlım kanıtlarsınız elbette, bi sahit bişey bulunur onu gectim illaki suan orda calıstırdıgı baskaları yok mu? bi baskın yapıp yakalayabilirler heralde

kuzular ben geldm herkese iyi geceler yarn tatil günüm bol bol konusabilicez kiiii
yağmurcm çok üzüldüm yaw sevgilinin durumuna ama kızlarn dediği gibi bi başvursanız şikayet etseniz hiç bi sansı olmaz, bende yarn annemle kaymakamlığa gidicem sağlık güvencesi zorunlu hale gelmişya 1 ocak itibariyle part time çalışanlar da başvurmak zorundaymıs cezası varmıs fln her gün yeni bişi çıkıo yaw:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…