nazımmmm nasılsınnn?
günaydın canım
maşallah hayatcım bence çok güzel bir rüya görmüşsün tam olarak anlamlarını bilemesem de hepsi cok guzel şeyler hayrolsun inşallah
hoşgeldin aramıza canım, acele etmemek cok daha iyi haklısın... hayırlısı olsun hakkınızda
evet pat diye birşey demeden..işler kötü gidiyormusmusssss daha yeni italyadan geldi patronu 1 haftalık be rabbime havale ettik
Bu işin öbür dünyası var canım ama hak hukuk denen bişey de var. Ona çıkış için nasıl belgeler imzalattılar acaba? kendi istifasıymış gibi yaptılarsa o zaman kötü. gitsin tazminata başvursun.
o şer..siz patronu işten çıkarmış adi herif insan önceden haber verir varya beynim zonkluyor zaten bunalımdaydı bu cocuk ya varya hiçbişi demiyorum yoruldum yorulduk artık bizi de böle sınıyor rabbim işte aksilik aksilik aksilik......bir ugursuzluk dolaşıyor üstündeeeeeeee
aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim... ayrıca hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum :)
Allah gümüş kapıyı kapatıp, altın kapıyı açarmış.... böyle düşünmek lazım...
belki de cok daha güzelleri bekliyor sevgilini yagmur, hemen yılmayın...
Ortada bişey yok ama bi ihtimal diyorum :) Hayırlısı
Ortada bişey yok ama bi ihtimal diyorum :) Hayırlısı
inş.canım yaa uff adam yine para vermemiş gitmiş çıkmış demin varyaa deli olcamo zaman olmuş aksilik üzerine askilik taksiteleri nasıl ödicem dioo wss.k.kartıı borççççç
nası vermiyor kendi cıkardıysa vermek zorunda şansı yok ki baska, hak hukuk dene bir şey var canım...
inşallah tez zamanda hayırlı bir işe girer...
tazminat icin zorluk cıkarırsa avukata basvursun derim ben...
size daha önce de sölemiştim ssk da yapmamıştı bilmiyoruz yaa işçi mahkemesine başvursa nasıl olcak ssk yoktu oof off
daha iyi ssk yapmadıgı icin de ayrıyetten ceza alıcak hem de ceza....
sigortasız eleman calıstırmak cok buyuk suc... bir ihbarınıza bakardı canım
Adeleeee! BayılırımmmmmGELİNCİKLERİMEEEE....
[video=youtube;eVLJ4HOzi1c]http://www.youtube.com/watch?v=eVLJ4HOzi1c&feature=related[/video]
nası vermiyor kendi cıkardıysa vermek zorunda şansı yok ki baska, hak hukuk dene bir şey var canım...
inşallah tez zamanda hayırlı bir işe girer...
tazminat icin zorluk cıkarırsa avukata basvursun derim ben...
Aynen öyleee kuzucummmdaha iyi ssk yapmadıgı icin de ayrıyetten ceza alıcak hem de ceza....
sigortasız eleman calıstırmak cok buyuk suc... bir ihbarınıza bakardı canım
canm nasıl kanıtlıcak benimki orda calıstıgını onu düşünüyoruz zaten şikayet edicek te ama nasıl kanıt adam ben calıstırmadım derseeeeee ki dicek...
canm nasıl kanıtlıcak benimki orda calıstıgını onu düşünüyoruz zaten şikayet edicek te ama nasıl kanıt adam ben calıstırmadım derseeeeee ki dicek...
eveeet adele in senin cok guzel pelinimmm
Someone Like You'da harika. Bi sözlerine bakksana kurabiyemm sanki bana yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?