kuzular ben geldm herkese iyi geceler yarn tatil günüm bol bol konusabilicez kiiii
yağmurcm çok üzüldüm yaw sevgilinin durumuna ama kızlarn dediği gibi bi başvursanız şikayet etseniz hiç bi sansı olmaz, bende yarn annemle kaymakamlığa gidicem sağlık güvencesi zorunlu hale gelmişya 1 ocak itibariyle part time çalışanlar da başvurmak zorundaymıs cezası varmıs fln her gün yeni bişi çıkıo yaw:S
evet balım biliyorum ilk o sarkısıyla sevdim zaten bu kızı ben.... sözleride cok güzellll
21 yasındaymıs daha masallah diorummm
günaydınnn rüyamda yine O'nu gördüm.... deliricemmm
Günaydınnn hayatımm:) Haydaaaa hadi hayırlısıııı ben bile heyecanlandımm, kim bu beyaz atlı prenss yaa
Öyle güzel söylüoki yürekten hissettirio gerçekten çok başarılı.. Canlı izlemek ne güzel olurdu21 yaşında mıymış İnanmıyorumm yaaaa vallahi bravoo
Günaydınnnn güzell gelinciklerimm
Aaaaaaaaa nası gördün hayat? Hayır olsun inşallah. Yaaa 2013'e ait tek umudum abim evlensinyok kız beyaz atlı prens değil şu ex kişiyi gördüm...(
pelin ya 2013 e kadar hayatımızda neler değişir ki şu konuştuklarımızı hatırlar neler geçirmişiz dermiyiz... mutlu olurmuyuz ki..
günaydın canımmm
hayatcımm sana da günaydınnnnn
evet balım ya belki gelir de dinleriz
kızlar bugünkü bizim burda konuşulan bir konuyu sizle paylaşcam"eşiniz formalite evlilik yapmak istese tepkiniz ne olur yani 5yıl burda oturma hakkı olucak bayanın karıslıgında 5000 doalrmı ne veriolarmıs simdi galiba?????? evliler bunu konusuyor yaa:44:
araştırdım forumdada sevgilisi yapanlarda var tabiki ama bekarken o hani sineye çekilebilirde evliyken??:44::26:
insanlar yoldan çıktı....
erkeklerinde işine geliyor sanırım... çoğu bunu yeni bahaneleri olarak bile kullanır... kullanıyodur da eminim...
Allah göstermesin
ben büyük sözüme töbee simdi sevgilim zamanında yapmış olsa kızmam benden önce derim bir sorun teşkil etmiiyor çağlam ama evliyken töbe töbe töbeeeeeeee uzak dursun bekarken yapabilirler cahillktir yada ihtiyactr paraya deli çağları dersinde evliyken ne oluyor yaa bekarken sevliye laf düşmez ama karısıykennnnnnnnnnnnnnnnnnALLAH KORUSUN sence çağlam
öle canım ama ben sevgiliykende kabul edemezdim gibime gelio beni bırak ailem duysa anında askından ölsemde ayırırlardı yani...
zaten annem bu ara iyice kafamı karıstırmaya basladı her konuda, bide böle bişe duysa heralde bana bırakmaz direk kendi arayıp kızımı bidaha arama derdi... :26:
Allah ne verirse hayırlısını versin yağmurum, böle dua etmek lazım, paranın bile hayırlısını versin...
öle canım ama ben sevgiliykende kabul edemezdim gibime gelio beni bırak ailem duysa anında askından ölsemde ayırırlardı yani...
zaten annem bu ara iyice kafamı karıstırmaya basladı her konuda, bide böle bişe duysa heralde bana bırakmaz direk kendi arayıp kızımı bidaha arama derdi... :26:
Allah ne verirse hayırlısını versin yağmurum, böle dua etmek lazım, paranın bile hayırlısını versin...
senden önce yapsa sana zararı yokki ama cnm....şimdi yapsa anne haklı tabii
Hayırdır Çağlamm annen neden kafanı karıştırıyor, paylaşmak ister misin? Belki yardımcı olmaya calısırız kurabiyemm:26:
ahh çağlamm ya annen aslında bi yerde haklı konuşmuş görmüş geçirmiş sonuçta söyledikleride mantıklı evlenince ayrı kalmak gerçekten zor ... ama sevginden vazgeçemezsin ki.. nolursa olsun hayırlısı olsun hakkında canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?