'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

baakalım cnm bilmiyorum pazartesi gel demiş tekrar 15günlük parası vardı..

evet balım biliyorum ilk o sarkısıyla sevdim zaten bu kızı ben.... sözleride cok güzellll

21 yasındaymıs daha masallah diorummm

Öyle güzel söylüoki yürekten hissettirio gerçekten çok başarılı.. Canlı izlemek ne güzel olurdu 21 yaşında mıymış İnanmıyorumm yaaaa vallahi bravoo

Günaydınnnn güzell gelinciklerimm

Günaydınnn hayatımm:) Haydaaaa hadi hayırlısıııı ben bile heyecanlandımm, kim bu beyaz atlı prenss yaa

yok kız beyaz atlı prens değil şu ex kişiyi gördüm... (

pelin ya 2013 e kadar hayatımızda neler değişir ki şu konuştuklarımızı hatırlar neler geçirmişiz dermiyiz... mutlu olurmuyuz ki..

günaydın canımmm

hayatcımm sana da günaydınnnnn

evet balım ya belki gelir de dinleriz

yok kız beyaz atlı prens değil şu ex kişiyi gördüm... (

pelin ya 2013 e kadar hayatımızda neler değişir ki şu konuştuklarımızı hatırlar neler geçirmişiz dermiyiz... mutlu olurmuyuz ki..
Aaaaaaaaa nası gördün hayat? Hayır olsun inşallah. Yaaa 2013'e ait tek umudum abim evlensin
günaydın canımmm

hayatcımm sana da günaydınnnnn

evet balım ya belki gelir de dinleriz

İnşallah kurabiyemm yaa

kızlar bugünkü bizim burda konuşulan bir konuyu sizle paylaşcam"eşiniz formalite evlilik yapmak istese tepkiniz ne olur yani 5yıl burda oturma hakkı olucak bayanın karıslıgında 5000 doalrmı ne veriolarmıs simdi galiba?????? evliler bunu konusuyor yaa:44:
araştırdım forumdada sevgilisi yapanlarda var tabiki ama bekarken o hani sineye çekilebilirde evliyken??:44::26:

insanlar yoldan çıktı....

erkeklerinde işine geliyor sanırım... çoğu bunu yeni bahaneleri olarak bile kullanır... kullanıyodur da eminim...

Allah göstermesin

Yağmurr o dediğinin bi adı var da... neyse susucam gerçekten mide bulandırıcı!

insanlar yoldan çıktı....

erkeklerinde işine geliyor sanırım... çoğu bunu yeni bahaneleri olarak bile kullanır... kullanıyodur da eminim...

Allah göstermesin

ben büyük sözüme töbee simdi sevgilim zamanında yapmış olsa kızmam benden önce derim bir sorun teşkil etmiiyor çağlam ama evliyken töbe töbe töbeeeeeeee uzak dursun bekarken yapabilirler cahillktir yada ihtiyactr paraya deli çağları dersinde evliyken ne oluyor yaa bekarken sevliye laf düşmez ama karısıykennnnnnnnnnnnnnnnnn ALLAH KORUSUN sence çağlam

öle canım ama ben sevgiliykende kabul edemezdim gibime gelio beni bırak ailem duysa anında askından ölsemde ayırırlardı yani...

zaten annem bu ara iyice kafamı karıstırmaya basladı her konuda, bide böle bişe duysa heralde bana bırakmaz direk kendi arayıp kızımı bidaha arama derdi... :26:

Allah ne verirse hayırlısını versin yağmurum, böle dua etmek lazım, paranın bile hayırlısını versin...

senden önce yapsa sana zararı yokki ama cnm....şimdi yapsa anne haklı tabii

Hayırdır Çağlamm annen neden kafanı karıştırıyor, paylaşmak ister misin? Belki yardımcı olmaya calısırız kurabiyemm:26:

senden önce yapsa sana zararı yokki ama cnm....şimdi yapsa anne haklı tabii

benden önce yapsa da güvenim sarsılırdı belki yagmurum ben böle bişe beklemem cunku ondan... karar vermesi güç bir durum :44:

Hayırdır Çağlamm annen neden kafanı karıştırıyor, paylaşmak ister misin? Belki yardımcı olmaya calısırız kurabiyemm:26:

paylasırım tabi pelinimmmm

dün kayınvalidemin konusu acıldı, son zamanlarda sana şirinlik yapıo yapıcak tabi nerden bulcaklar senin gibi kızı herseylerine eyvallah dedirttin dedi...

borcu odenmemiş evi almıs gecmiş oglumun evi var diyo, öle olduktan sonra sana adam coktu bilseydim böle olcagını hayatta vermezdim asla kabul etmezdim, ne özelliği var bu cocugun işi zaten sana hiç uygun deil sen burdaki hayatını bırakıp peşinden gidemezsin adam seni bırakıp gitcek ne anlıcaksın o evlilikten siz birbirinize hiç uygun değlsiniz, o ailede sana layık değil çok pişmanım dedi...

seviyo olmam senin içn bi anlam ifade etmiyo yani dedim... o da her zaman benim sözüme geldin yine geliceksin, ask sevgi malesef evlilik gemisini bi yere kdr götürür saglam bi ilişkinin ilk kuralı ciftlerin hayat sartlarının ve ailelerin birbirine uygun olmasıdır ve malesef bu ikisi sizde yok dedi, aşk sevgi bitip de gerceklerle yüzleştiginde, babası sefere oraya buraya gidip de dogurdugun cocugu tek basına buyutmek zorunda kaldıgında beni anlarsın o zaman cok gec olcak ama işte dedi

sadece dua ediyorum.... hayırlısı olsun... nası olucaksa olsun ama hayırlısı olsun, keşke demek istemiyorum

Son düzenleme:
ahh çağlamm ya annen aslında bi yerde haklı konuşmuş görmüş geçirmiş sonuçta söyledikleride mantıklı evlenince ayrı kalmak gerçekten zor ... ama sevginden vazgeçemezsin ki.. nolursa olsun hayırlısı olsun hakkında canım..

biliyorum mantıklı oldugunu hayatımmmm, biz de farkındayız ne kadar zor olabileceğinin... tamamen ve sadece aşkla verilmiş bir karardı bizimki mantıgımızı susturmak zorunda kaldık, hayırlısı olsun bole olduysa vardır bir sebep dedik... yazılmısız demekki dedik

annem kafamı karıstırıyor durmadan ama işte... fitne verip duruyor canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…