'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelinim sen ne düşünüyorsun bu konuda????:44:
Ben önceki sayfaya yorum yazmıstım canım..

Aslında tam tahmin ettiğim gibi kurabiyem... Biz olaya "aşk" gözüyle bakıyoruz ama annelerimiz daha farklı, herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşünüolar.. Bana da annem çok söyledi, dinlemedim. Kafamın dikine gittim, tamam o çok sevmişti mesela Evren'i ama fazlasıyla yüz göz olmuştuk. Şimdi annemi dinlemediğim için pişman mıyım hayır... keşke demiorum. bunlar yaşandıysa mutlaka ama mutlaka bi sebebi vardır...
senin sevdiceğinle aranda cok guclu bi bağ var ben bunu hissediyorum, umarım her zaman koruyabilirsiniz onu.. sana tavsiyemm bi süre sözlünden bahsetme, geçiştir yani. yine en iyisini sen bilirsin çağlamm...

nişanlınla geleceğe dair konuştuğunuzda sizi nası bi hayat bekliyo nası zorluklar bekliyo bunları göze aldınız mı canımm...

benimde annem hep haklı cıkmıstır biliorum göremedigimiz seyleri görüyorlar biliyorlar... annemin nişanlımdan yana bi sıkıntısı yok ama dusuncesi su sadece iyi karekterli olması yetmez... tamam allah icin iyi cocuk bişe demiorum ama yetmez dio... aramızda farklı bi bağ biliyorum pelinim ve ben askımdan eminim zaten ama annemin dedigi aşk bitiyor lafı beni cok korkutuyor...

ona bi gun sen haklıymıssın anne demek istemem elbette.... zaten ole yapıorum kapatmaya calısıorum ama ekio bikere kafama o tohumları sonra dusunup duruyorummm

nişanlınla geleceğe dair konuştuğunuzda sizi nası bi hayat bekliyo nası zorluklar bekliyo bunları göze aldınız mı canımm...

göze aldık tabi yani nişana karar vermeden cok konustuk hayatcım ama hep söle dedik, eger vazgecersek tamamen birbirimiz olmadan yasıcaz ama vazgecmezsek birbirimize ait oldugumuzu bilerek yasıcaz, bunun bile önemi büyük bizim icin

yıllar sonrada bole dusunebilmek ve pişman olmamak önemli bnm icin... o benim kalbimin diger yarısı, o olmadan yasayamam... ama yarın obur gun onsuz hayatın uzerime yıkacagı sorumlulukların altında ezilip de mantıgım askın onune gecerse mutsuz olmaktan da korkuyorum ne bilim cok karmasık bi durum

KEŞKE ileriyi bilebilen biri cıksa ve dese ki, tamam o senin kaderin birlikte her zorlugun ustesinden gelip herkesi utandıracaksınız dese... ne cok isterdim

ahh keşke geleceği bilebilsek ne iyi olurdu canımm benimde tek düşündüğüm mesleğinden dolayı çok ayrı kalırsanız bu sizde nası bi etki yapr ya birbirinize daha bağlanırsınız yada tek başına sorumluluk almak ağır gelir ve birbirnizi yıpratırsınz... iyisini düşünelim iyi olsun ama :))

inşallah hayatcım :26:

selam kızlar öğle arama çıktım burayı okuyorum genelde

çağlam ayrılık derken ne kadar bir ayrılık ayda 1 hafta ayrı kalırsanız bence sorun olmaz hani gün bazında ne durumda olur ayrıca bir özlem olur benim şu anki mantığımla yürümemesi için bir engel olmaz aşıcağnıza inanıyorum herşeyi, çağlacım sözlün deniz subayı dimi canım seferleri vardır ama sefere gitmedende subaylık görevini icra eden çok kişi biliyorum ben sefere gitsin yada gitmesin bence bu konular aşılır

annen aynı benim annem gibi görüyorum ilerde benimde annem böle olucak vercek bana tohumları ya ezilcem yada sölicem işte kafam karışıyor dicem aynı bu durumu yaşıycam belki ama asla vazgeçmediğimiz büyüklerimiz görücek ve senin de dediğin gibi inşallah herkesi utandırırsın gelecekte canım

canım inan hiç belli değil durumlar... seferleri ne kadar süreli olur bilemiyoruz ama bazen aynen simdi olduugu gibi haftaici komple seyirde olup eve sadece haftasonları bile gelebilme durumu var onumuzdeki birkaç yıl boyunca ve malesef kesin bişey yok... her subay gitmiyor benim kuzenimde denizci o gitmedi hiç gitmiyorda ama bizimki gidiyor işte gorevlerine ve gemilerine gore değşşiyo malesef... csit cesit gorevleri cesit cesit gemileri var deniz kuvvetlerinin...

annem hep böledir... aslında bu işi en basından daha ben sevgilimi gormeden once istemem bole sey dedigimde en cok isteyen ve sans ver ailesi cok ii cocuk cok ii diyen oydu... beni ikna eden ve cesaretlendiren oydu ben istemezken, şimdi ne değişti?

bazen annemin tek sorununun maddiyat oldugunu dusunuyorum... aslında onunda değil, etrafındakiler surekli kızı ziyan ettin daha neleri cıkardı seklinde yorum yapıorlar biliyorum

cevresindeki kadınların alayı sonradan görme....

kızını memurun tekine mi verdin yani seklinde nası gecinecek evi bile yokmus seklinde yorumlar geliyor biliyorum

onlar annemin kafasını bulandırıyorlar annem de benimkini....

ne yapacağımı bilemiyorum... içimden bi ses cılız da olsa sürekli o senin kaderin diyo... hiçbirşeyden korkma...

umarım yanılan içimdeki his değil annem olur :44:

Kurabiyemm hakkınızda hayırlısını diliyorum.. Anneler her zaman haklı değil:) Bnmki de başta beni cesaretlendirdi, ben hayatımda kimseyi istemiodum ama şans işte.. İlk görüşte aşka ben onun gözlerinde inandım... Annem de çok seviodu, herkes artıkk bu iş olur diodu. Bütün herkes ama herkes biliodu. Annem de damadı gözüyle bakıodu kısaca ama noldu annemde yanıldı herkes yanıldı...
Bence siz herkesi aşkınızın büyüklüğüyle yanıltıcaksınız, 41,5 kere maşallah size nazar değmesin kurabiyem

Bu aradaa bana akşam faceten mesaj atmış malum şahıs, iyi geceler yazmış. Bende teşekkürler, sana da iyi geceler dedim. Sırf insanlığımı ona kanıtlamak için sağ ol, iyi uykular yazmış bu seferde Herhalde nasılsın falan dememi beklıodu ama cvp vermedm O daha çok msjlarr atıcaak çooooooook
Hııı ayrıcaa annesi de aradı akşam onlarla da konuştum, özlemişler beni. Pehhh Bi taraflarımla inandım bendee

insanlar hep konuşur canım onu geç bi kere mesleği falan ne güzel ya bi tek şu sefer olayları var işte .. onada dayanırsınız bi şekilde geleceğini düşündüğün zman küçükte olsa bi ihtimal başka birisyiyle kendini hayal edebiliyomusun?

oo pek erken msj atmış pelintoşş bide ailesi arıyo haa ben bu insanları çözmedim valla

teşekkür ederim pelinim ben de böle dusunmek istiyorum inşallahh

cok sasırdım gercekten ailesinin ve kendisinin pişkinliğine, cok ilginç baska biriyle evlenmeyi dusunurken hala sana mesaj atabiliyor? bu işin içinde bi işr olmadıgına emin misin tatlım?

hayır edemiyorum hayatcım

bu iş mutlu sonla bitmez de araya bir şey girerse sanırım artık birdaha kimseyle olmam... işine odaklı yalnız bir kadın olarak gecer hayatım

canım bizimkilere göre o ole aman aman bi iş değil işte...

memur sonucta deyip kucumsuyolar, annemin cok daha buyuk hayalleri varmıs demek... anlayamıyorum

Son düzenleme:
oo pek erken msj atmış pelintoşş bide ailesi arıyo haa ben bu insanları çözmedim valla
Hiç beklemediğim bi anda gönderdi, gördümm annemde yanımdaydı hatta direk "ana" die bi tepki verdim.. Bendee çözemedim bebeğimm yaa çiftr karakterli insan çok gördüm de bu kadarını görmemiştim

İnşallahhh kurabiyem inşallah. Pozitif düşün pozitif olsunn

Hakikaten çok pişkinlik, pes dedirtecekk türden. Valla başka bi iş var mı bilmiorum ama bana göre bu geniş midelik Kız duyumlarıma göre istanbula gitmiş, öğretmen yaa tatili orda geçircekmiş:) bu da kimle muhabbet etsem die insan arıodur kendine.. başka bişey değil. artık gözümde küçücük kaldığı için böle yorum yapabiliorum sadece. boşluk doldurmak!

çağlacım annene de hak veriomusun peki ?
msjda baya konusmustuk senınle hatırlıyosan benım öncekıde 3 yıl bı denizciyle beraberdim
ve banada hiç sıcak bakan yoktu başta annem ömrünün sonuna kadar yalnız kalcaksın bi kaç ayda bir yanına gelcek
cocugun olcak yanında olmıcak hiçbi özel gnünde olmıcak vs. ee haklıydı annem ama aşktan ben bunları görmuyodum
sende öylesın sanırımm zorlukları var bunları sen bılıyosun saten amaa umarım sevgınızlee siz hepsini aşarsınızz diyee düşünüyorumm
umarım seferleri uzun olmazz hatta hiç olmaz tatlımm

pelinnnnnn çokdaa fifii deseydinn yavrummmm

ay inanamıyorum gercekten pelinimm Allah o güzel kalbinin hatrına korumus seni bu insanlardan ya nası yapabilir böyle bir şey

balım anneme elbette hak veriyorum öngördüğü seyleri biz de biliyoruz zaten ve kabullenerek cıktık bir yola... ben bu surecte bunları aklıma getirmek istemezken o baska sekillerde onume cıkarıp kafamı bulandırmak icin elinden geleni yapıyo...

benim takıldıgım mesele artık kendim ya da o da degil... cocuk olursa ne olacagı? annem ii yerden vurdu...

sadece ben olsam tamam ama o cocuk babasını isticek yanında... bir anne ne kadar yetebilir ne kadar babasının yerine gecebilir ki....

bazen kafam duracak gibi oluyo gercekten....

ben bi dua etmiştim... nişanlımla tanısmadan once basıma gelenlerden sonra.... bundan sonra karsıma biri cıkacaksa o evlenecegim adam olsun, yoksa kimse cıkmasın omrum boyunca erkek olmasın hayatımda demiştim...

cok gecmeden nişanlımı tanıdım hemde mucizevi bir sekilde... sacma sapan resmen film senaryosu denilebilecek tesadüfler çıkardı onu karsıma...

emindim o duama gelen cevaptı.... o zaman neden hersey bu kadar karmasık simdi :26:

evet çoçuk büyükk sorumluluk işte sen anne olarak ona yetdiğini düşünsen bile çoçukda illaki eksiklikler olur illaki babasını arar:26:
valla zor tatlım yaa sabredinn baklımm herşeyy çözüme ulaşırr elbet sende sıkmazsın o tatlı canını daha fazlaaa

allah sınar insanları canım bilirsinn zorluklarla baş edebileceklermi diye pes etmeyin aslaa sabredin beraber herşeyi yenersiniz ve musmutlu olursunuzz inşş kuzucummm

Son düzenleme:

canım memur derlerse bile şereflli bir meslek yapıyor aillerimiz en iyisini bilir ama o tanıdıklar yokmu askerlik mesleğini bile hor görenler kendi ailem kardeşimin asker olmasını çok istiyor mesela bende çok isterim

nasıl geçincek kısmınıda kimse diyemez sen maaş alcan evlenceğin kişi maaş alcak evleride var daha ne olsun herşeyi geçtim askerlere lojman çıkmıyormu, kızı ziyan ettin nasıl derler ki sen seviyorsun aşıksın diğer kısmetlere aşık olcağın ne malum kulak tıkamak lazım sakın böyle şeylerle kafanı bulandırma canım ya

annen pişmandır belki ama seni paylaşmayı düşünmediğinden pişmandır canım şuda olabilir gerçekten ailesine iyi demiştir ama ailesinin iyi olmadığını ve senin daha iyi olan bir ailede mutlu olcağnı düşünür hani özenicekler ince davrancaklar vb hangi anne istemezki ama o çoğu özenen ailenin evlatları özensiz davranıyo senin sözlün gayette güzel ve hoş davranıyor kuzum ailesini takmıyorsunda artık

benim içimden geçen çok mutlu olucağın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…