Ben önceki sayfaya yorum yazmıstım canım..pelinim sen ne düşünüyorsun bu konuda????:44:
benden önce yapsa da güvenim sarsılırdı belki yagmurum ben böle bişe beklemem cunku ondan... karar vermesi güç bir durum :44:
paylasırım tabi pelinimmmm
dün kayınvalidemin konusu acıldı, son zamanlarda sana şirinlik yapıo yapıcak tabi nerden bulcaklar senin gibi kızı herseylerine eyvallah dedirttin dedi...
borcu odenmemiş evi almıs gecmiş oglumun evi var diyo, öle olduktan sonra sana adam coktu bilseydim böle olcagını hayatta vermezdim asla kabul etmezdim, ne özelliği var bu cocugun işi zaten sana hiç uygun deil sen burdaki hayatını bırakıp peşinden gidemezsin adam seni bırakıp gitcek ne anlıcaksın o evlilikten siz birbirinize hiç uygun değlsiniz, o ailede sana layık değil çok pişmanım dedi...
seviyo olmam senin içn bi anlam ifade etmiyo yani dedim... o da her zaman benim sözüme geldin yine geliceksin, ask sevgi malesef evlilik gemisini bi yere kdr götürür saglam bi ilişkinin ilk kuralı ciftlerin hayat sartlarının ve ailelerin birbirine uygun olmasıdır ve malesef bu ikisi sizde yok dedi, aşk sevgi bitip de gerceklerle yüzleştiginde, babası sefere oraya buraya gidip de dogurdugun cocugu tek basına buyutmek zorunda kaldıgında beni anlarsın o zaman cok gec olcak ama işte dedi
sadece dua ediyorum.... hayırlısı olsun... nası olucaksa olsun ama hayırlısı olsun, keşke demek istemiyorum
biliyorum mantıklı oldugunu hayatımmmm, biz de farkındayız ne kadar zor olabileceğinin... tamamen ve sadece aşkla verilmiş bir karardı bizimki mantıgımızı susturmak zorunda kaldık, hayırlısı olsun bole olduysa vardır bir sebep dedik... yazılmısız demekki dedik
annem kafamı karıstırıyor durmadan ama işte... fitne verip duruyor canım sıkılıyo
Aslında tam tahmin ettiğim gibi kurabiyem... Biz olaya "aşk" gözüyle bakıyoruz ama annelerimiz daha farklı, herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşünüolar.. Bana da annem çok söyledi, dinlemedim. Kafamın dikine gittim, tamam o çok sevmişti mesela Evren'i ama fazlasıyla yüz göz olmuştuk. Şimdi annemi dinlemediğim için pişman mıyım hayır... keşke demiorum. bunlar yaşandıysa mutlaka ama mutlaka bi sebebi vardır...
senin sevdiceğinle aranda cok guclu bi bağ var ben bunu hissediyorum, umarım her zaman koruyabilirsiniz onu.. sana tavsiyemm bi süre sözlünden bahsetme, geçiştir yani. yine en iyisini sen bilirsin çağlamm...
nişanlınla geleceğe dair konuştuğunuzda sizi nası bi hayat bekliyo nası zorluklar bekliyo bunları göze aldınız mı canımm...
ahh keşke geleceği bilebilsek ne iyi olurdu canımm benimde tek düşündüğüm mesleğinden dolayı çok ayrı kalırsanız bu sizde nası bi etki yapr ya birbirinize daha bağlanırsınız yada tek başına sorumluluk almak ağır gelir ve birbirnizi yıpratırsınz... iyisini düşünelim iyi olsun ama :))
selam kızlar öğle arama çıktım burayı okuyorum genelde
çağlam ayrılık derken ne kadar bir ayrılık ayda 1 hafta ayrı kalırsanız bence sorun olmaz hani gün bazında ne durumda olur ayrıca bir özlem olur benim şu anki mantığımla yürümemesi için bir engel olmaz aşıcağnıza inanıyorum herşeyi, çağlacım sözlün deniz subayı dimi canım seferleri vardır ama sefere gitmedende subaylık görevini icra eden çok kişi biliyorum ben sefere gitsin yada gitmesin bence bu konular aşılır
annen aynı benim annem gibi görüyorum ilerde benimde annem böle olucak vercek bana tohumları ya ezilcem yada sölicem işte kafam karışıyor dicem aynı bu durumu yaşıycam belki ama asla vazgeçmediğimiz büyüklerimiz görücek ve senin de dediğin gibi inşallah herkesi utandırırsın gelecekte canım
Kurabiyemm hakkınızda hayırlısını diliyorum.. Anneler her zaman haklı değil:) Bnmki de başta beni cesaretlendirdi, ben hayatımda kimseyi istemiodum ama şans işte.. İlk görüşte aşka ben onun gözlerinde inandım... Annem de çok seviodu, herkes artıkk bu iş olur diodu. Bütün herkes ama herkes biliodu. Annem de damadı gözüyle bakıodu kısaca ama noldu annemde yanıldı herkes yanıldı...
Bence siz herkesi aşkınızın büyüklüğüyle yanıltıcaksınız, 41,5 kere maşallah size nazar değmesin kurabiyem
Bu aradaa bana akşam faceten mesaj atmış malum şahıs, iyi geceler yazmış. Bende teşekkürler, sana da iyi geceler dedim. Sırf insanlığımı ona kanıtlamak için sağ ol, iyi uykular yazmış bu seferdeHerhalde nasılsın falan dememi beklıodu ama cvp vermedm O daha çok msjlarr atıcaak çooooooook
Hııı ayrıcaa annesi de aradı akşam onlarla da konuştum, özlemişler beni. PehhhBi taraflarımla inandım bendee
Kurabiyemm hakkınızda hayırlısını diliyorum.. Anneler her zaman haklı değil:) Bnmki de başta beni cesaretlendirdi, ben hayatımda kimseyi istemiodum ama şans işte.. İlk görüşte aşka ben onun gözlerinde inandım... Annem de çok seviodu, herkes artıkk bu iş olur diodu. Bütün herkes ama herkes biliodu. Annem de damadı gözüyle bakıodu kısaca ama noldu annemde yanıldı herkes yanıldı...
Bence siz herkesi aşkınızın büyüklüğüyle yanıltıcaksınız, 41,5 kere maşallah size nazar değmesin kurabiyem
Bu aradaa bana akşam faceten mesaj atmış malum şahıs, iyi geceler yazmış. Bende teşekkürler, sana da iyi geceler dedim. Sırf insanlığımı ona kanıtlamak için sağ ol, iyi uykular yazmış bu seferdeHerhalde nasılsın falan dememi beklıodu ama cvp vermedm O daha çok msjlarr atıcaak çooooooook
Hııı ayrıcaa annesi de aradı akşam onlarla da konuştum, özlemişler beni. PehhhBi taraflarımla inandım bendee
insanlar hep konuşur canım onu geç bi kere mesleği falan ne güzel ya bi tek şu sefer olayları var işte .. onada dayanırsınız bi şekilde geleceğini düşündüğün zman küçükte olsa bi ihtimal başka birisyiyle kendini hayal edebiliyomusun?
Hiç beklemediğim bi anda gönderdi, gördümm annemde yanımdaydı hatta direk "ana" die bi tepki verdim.. Bendee çözemedim bebeğimm yaa çiftr karakterli insan çok gördüm de bu kadarını görmemiştimoo pek erken msj atmış pelintoşş bide ailesi arıyo haa ben bu insanları çözmedim valla
teşekkür ederim pelinim ben de böle dusunmek istiyorum inşallahh
cok sasırdım gercekten ailesinin ve kendisinin pişkinliğine, cok ilginç baska biriyle evlenmeyi dusunurken hala sana mesaj atabiliyor? bu işin içinde bi işr olmadıgına emin misin tatlım?
canım inan hiç belli değil durumlar... seferleri ne kadar süreli olur bilemiyoruz ama bazen aynen simdi olduugu gibi haftaici komple seyirde olup eve sadece haftasonları bile gelebilme durumu var onumuzdeki birkaç yıl boyunca ve malesef kesin bişey yok... her subay gitmiyor benim kuzenimde denizci o gitmedi hiç gitmiyorda ama bizimki gidiyor işte gorevlerine ve gemilerine gore değşşiyo malesef... csit cesit gorevleri cesit cesit gemileri var deniz kuvvetlerinin...
annem hep böledir... aslında bu işi en basından daha ben sevgilimi gormeden once istemem bole sey dedigimde en cok isteyen ve sans ver ailesi cok ii cocuk cok ii diyen oydu... beni ikna eden ve cesaretlendiren oydu ben istemezken, şimdi ne değişti?
bazen annemin tek sorununun maddiyat oldugunu dusunuyorum... aslında onunda değil, etrafındakiler surekli kızı ziyan ettin daha neleri cıkardı seklinde yorum yapıorlar biliyorum
cevresindeki kadınların alayı sonradan görme....
kızını memurun tekine mi verdin yani seklinde nası gecinecek evi bile yokmus seklinde yorumlar geliyor biliyorum
onlar annemin kafasını bulandırıyorlar annem de benimkini....
ne yapacağımı bilemiyorum... içimden bi ses cılız da olsa sürekli o senin kaderin diyo... hiçbirşeyden korkma...
umarım yanılan içimdeki his değil annem olur :44:
pelinnnnnnçokdaa fifii deseydinn yavrummmm
Annnemmm ben ona insanlığın ölmediğini kanıtladımm
İnşallahhh kurabiyem inşallah. Pozitif düşün pozitif olsunn
Hakikaten çok pişkinlik, pes dedirtecekk türden. Valla başka bi iş var mı bilmiorum ama bana göre bu geniş midelikKız duyumlarıma göre istanbula gitmiş, öğretmen yaa tatili orda geçircekmiş:) bu da kimle muhabbet etsem die insan arıodur kendine.. başka bişey değil. artık gözümde küçücük kaldığı için böle yorum yapabiliorum sadece. boşluk doldurmak!
çağlacım annene de hak veriomusun peki ?
msjda baya konusmustuk senınle hatırlıyosan benım öncekıde 3 yıl bı denizciyle beraberdim
ve banada hiç sıcak bakan yoktu başta annem ömrünün sonuna kadar yalnız kalcaksın bi kaç ayda bir yanına gelcek
cocugun olcak yanında olmıcak hiçbi özel gnünde olmıcak vs. ee haklıydı annem ama aşktan ben bunları görmuyodum
sende öylesın sanırımm zorlukları var bunları sen bılıyosun saten amaa umarım sevgınızlee siz hepsini aşarsınızz diyee düşünüyorumm
umarım seferleri uzun olmazz hatta hiç olmaz tatlımm
canım inan hiç belli değil durumlar... seferleri ne kadar süreli olur bilemiyoruz ama bazen aynen simdi olduugu gibi haftaici komple seyirde olup eve sadece haftasonları bile gelebilme durumu var onumuzdeki birkaç yıl boyunca ve malesef kesin bişey yok... her subay gitmiyor benim kuzenimde denizci o gitmedi hiç gitmiyorda ama bizimki gidiyor işte gorevlerine ve gemilerine gore değşşiyo malesef... csit cesit gorevleri cesit cesit gemileri var deniz kuvvetlerinin...
annem hep böledir... aslında bu işi en basından daha ben sevgilimi gormeden once istemem bole sey dedigimde en cok isteyen ve sans ver ailesi cok ii cocuk cok ii diyen oydu... beni ikna eden ve cesaretlendiren oydu ben istemezken, şimdi ne değişti?
bazen annemin tek sorununun maddiyat oldugunu dusunuyorum... aslında onunda değil, etrafındakiler surekli kızı ziyan ettin daha neleri cıkardı seklinde yorum yapıorlar biliyorum
cevresindeki kadınların alayı sonradan görme....
kızını memurun tekine mi verdin yani seklinde nası gecinecek evi bile yokmus seklinde yorumlar geliyor biliyorum
onlar annemin kafasını bulandırıyorlar annem de benimkini....
ne yapacağımı bilemiyorum... içimden bi ses cılız da olsa sürekli o senin kaderin diyo... hiçbirşeyden korkma...
umarım yanılan içimdeki his değil annem olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?