evet çoçuk büyükk sorumluluk işte sen anne olarak ona yetdiğini düşünsen bile çoçukda illaki eksiklikler olur illaki babasını arar:26:
valla zor tatlım yaa sabredinn baklımm herşeyy çözüme ulaşırr elbet sende sıkmazsın o tatlı canını daha fazlaaa
allah sınar insanları canım bilirsinn zorluklarla baş edebileceklermi diye pes etmeyin aslaa sabredin beraber herşeyi yenersiniz ve musmutlu olursunuzz inşş kuzucummm
canım memur derlerse bile şereflli bir meslek yapıyor aillerimiz en iyisini bilir ama o tanıdıklar yokmu askerlik mesleğini bile hor görenler kendi ailem kardeşimin asker olmasını çok istiyor mesela bende çok isterim
nasıl geçincek kısmınıda kimse diyemez sen maaş alcan evlenceğin kişi maaş alcak evleride var daha ne olsun herşeyi geçtim askerlere lojman çıkmıyormu, kızı ziyan ettin nasıl derler ki sen seviyorsun aşıksın diğer kısmetlere aşık olcağın ne malum kulak tıkamak lazım sakın böyle şeylerle kafanı bulandırma canım ya
annen pişmandır belki ama seni paylaşmayı düşünmediğinden pişmandır canım şuda olabilir gerçekten ailesine iyi demiştir ama ailesinin iyi olmadığını ve senin daha iyi olan bir ailede mutlu olcağnı düşünür hani özenicekler ince davrancaklar vb hangi anne istemezki ama o çoğu özenen ailenin evlatları özensiz davranıyo senin sözlün gayette güzel ve hoş davranıyor kuzum ailesini takmıyorsunda artık
benim içimden geçen çok mutlu olucağın balım
ben bu insanı nası tanıyamamışım yaaa nasııı büyütmüşüm gözümde ... face kullanmıyorum demişti bana benden ayrılır ayrılmaz herkese açmış faceni meğer cirit atıyomuş askerde bile oofffff ... dayanamıyorum artık ona söylemek istediğim o kadar şey varki içimdekileri bi kussam ona allah bildiği gibi yapsın seni ne diyim...
ben bu insanı nası tanıyamamışım yaaa nasııı büyütmüşüm gözümde ... face kullanmıyorum demişti bana benden ayrılır ayrılmaz herkese açmış faceni meğer cirit atıyomuş askerde bile oofffff ... dayanamıyorum artık ona söylemek istediğim o kadar şey varki içimdekileri bi kussam ona allah bildiği gibi yapsın seni ne diyim...
işte en büyük korkum...
ya sandıgınız insan aslında tamamen baska biriyse?
bazıları kendini oyle guzel gizliyor ki hayatcım, inan birgun foyaları oraya cıkınca sokdan soka giriyorsun bunları o mu yapmıs diye
ya biz cok değer verip gözümüzde büyütüyoruz ya da gercekten bazı insanlar iyi oyuncular
aslında böleleri için üzüldüğün tek bir ana yazık.....
sabah bir yazı okudum hoşuma gitmişti...
O kurbağayı prens yapıyorsan bir gün seni sineğe sattığında da üzülmiyeceksin..
sanırım bu kadar basit.... asıl mesele kurbagalara değer verip prens yapmamakta
Allah'a havale et canım...
ben hiç korkmamıştım bundan çağla hiç ama hiçç aklıma agelmezdi sonunun böyle olcağı o sırılsıklam aşık olduğum insanın bunu yapması.. en çok içime dert olan ne biliyomusun bana güzel bi veda etmemesi bana bi açıklama yapmaması bi gün bana başkası var gönlüm ona meğilli seni aldatmadım ama bu hisler var dedi iki gün sonra aradığımda aşkımız bizi mutlu etmez ailem istemiyo ilerde çok sorun yaşarız dedi iki seçenek arasında gidip gelmekten yoruldum artık sebep ne ise onu bilmek istiyorum o kadar ...bazen diyorum keşke onun yaptıklarını ben ona yapsaydım diye ama sonra yok iyiki yapmamışım yoksa vicdan azabı çekerdim ömür boyu aklımdan silemezdim diyorum.. o vicdan azabı çekiyomudur acaba ??? düşünüyomudur bana yaptıklarını ???
günaydın herkese....
günaydın kızlar. hayırlı sabhlar.. mutlu günler.. nasılsınız. haberim yok szlerden nasılsınız:S
Günaydınn güzell gelincikklerimmmmm
Kurabiyemm ne gördün rüyanda, hayrolsun?
rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza... :))
çağla ben hergün bi dolu rüya görüyorum valla hayırdır sen ne gördün gündüz niyetine inşallah....
Kuzummmmgünaydın pelin kader ortağımmm halimizle dalga geçelim valla boşverelimmm
Bebeğim Çağan Irmak'a versek iyi iş çıkarır bundaninşallah hayırdır kızlar öle yormak lazım gerci benimki kabustu ya kabuslar ruyadan sayılmaz
rüyamda hep beraber ailecek bir gemiye binmişitk, gemiyi askım kullanıyodu ama sonra oraya buraya carpmaya basladı dayım da baska kaptan gelsin sen beceremiceksin falan diye güldü, çok şık bi yere geldik sonra kuzenimin eşi ve bütün aile kuzenimin dogum gününü kutluyormusuz, sonra ben bir ara aşkıma ben seni aldattım diodum ama gercekten aldatmısmıyım yoksa onun tepkisini ölçmek için mi sormusum bilmiyorum, cok kızıyo ve böle bişeyi asla kabul etmem bu iş bitti diyo... o kadar cok aglıyorum ki, o kadar kötü oluyorum ki nefesim kesiliyo dünya basıma yıkılmıs gibi hissediyorum ben onsuz naparım diye
sonra kaynanam ogrenio durumu ama kaynanam tamamen baska biriydi yani böle esmer ve orta yaslı bi kadındı daha once hiç gormediim biri sözde oymus nişanlımın annesi, çok seviniyo bu duruma falan
benimki ben artık durmam buralarda terketcem bu ülkeyi diyip gitmeye hazırlanırken ole bişe yok ben senin tepkini ölçmek icin söledim diyorum gözyasları icinde gitmesin diye resmen ayaklarının dibindeydim yanisonra beni affediyo ama o sırada arkadan cadı kaynana geliyo ve yanındada bi kız var o kız benimkine asıkmıs kaynanamda onla evlensin istiomus, işte bak bu kız gormus olanları yalan soluyo ona inanma diyo
askım bana inanıyo ama sonra bir ara ortadan kayboluyo benimki o ara bu kaynanam olan kişi intihar ediyo ve ölüyo, ben de yine ağlayarak telefon ediyorum annen öldü diye ama nişanlım beni sucluyo ve annem senin yüzünden öldü falan diyo rüyanın basındaki halime geri donuyorum uyandıgımda aglayarak ona sucum olmadıgını anlatmaya calısıodum
yalnız dizi film gibi ruya gormusum gercekten
Merhaba hoşgeldiniz,kızlar merhaba benide aranıza alırsanız çok sevınırım kısmet olursa bende 2013 de gelın olcm iki ay önce sözlendim :)
merhaba canlarım..
karelibattaniyem hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.
Eneee Nurayımm gelmişş:)
Hoşgeldin canımmm, kavuştun muu askerineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?