'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlaaaaaaaaaaaar size bomba gibi haberlerimm var

Şimdi annemle kapadım telefonuuu... Bu sabah bnm ex kaynana ve ex görümcee gelmişlerr kahve içmeyee.. İşte oturmuşlar falan oyle normal muhabbett, annem demişki hayırlı olsun sizde öğretmen gelin bulmuşsunuzz Allah tamamına erdirsinn. Bunlar hemen başlamışş aa yok hayırr istemio onu Evren zaten büyük ondan çok büyükleniomuş kızda öğretmenm die falan dmişler.
Annem de demiş e görmeye gittiniz ya o kadar falan.. hayır demişler gitmedik biz hiç görmek istemedik onu yok ole bişey falan demişler annem demş hı olsun hayırlısı..
Sonra konu bana geelmiş, Pelin nasıl onu seviyoruz özledik demişler. Annem de başlamış anlatmaya... Pelin o kadar mutlukii döktüğü gözyaşları için acıo, arkadaşları durmadan gece dışarı çıkarıolar onu sabah cıkıo gece yatmaya gelio hayatından memnun demiş. ilk 1-2 gün ağladı Evren için amaa sonra kızla yanyana görünce çok soğudu ondan artık imkansız oldular demiş. İşte bunlarr hemen yine savunmmaya gecmişler evren o kızı istemioo vallahi istemioo o konu kapandı bitti gitti falan muhabbeti yapmışlar
Hıııı bi de biz arabayı sattık bizim 1 bucuk ay once, ben şmdi baharda kendime araba alıcam kısmetsee annem nispett yapar gibi anlatmış Pelin de kendine araba alıcak plakası bile belli demiş
Evren de araba bakıo kendine demiş hemen onlarda Normalde arabaları var da babasıyla ortak kullanıolardı sözde smdi kendine alcakmışş pehhhh
Bu aradaa farkettim dee annem deçok fenaa yaaa

balımm cok saol yaa... cok güzel sözlerin inşallah böle olur... ben de sabır deip sabretmeliyim demek hala bitmedi sınavım bu anlamda, haklısın :26:

hayırlısını dilemeye devam edeyim cocuk da hayırlıysa gelir zaten....

annemin etrafındakilerden nefret ediyorum... o sonradan gorme kadınlardan, hayatı ve insanları taktıkları cantanın markasından ölçen insanlardan nefret ediyorum

onlar icin serefin askın hiçbr önemi yok gizoşummm, hepsini kocaları aldatıyor! ama hiçbiri agızlarını acıp da birşey diyemiyor.... kürkler giyelim de ne olursa olsun modunda tipler! o hayatı yasadıkları surece kocalarını baskalarıyla paylasmalarının bile bir onemi yok, görmezden geliyorlar gözlerine sokulsa bile....

askmıs serefli meslekmiş..... eger aldıgı maaş onların bir cantasının bile ücretini odeyemiyorsa malesef bunların anlamı yok onalrın dunyalarında

annemin onlarla olmasının tek sebebi de yengem.. annem asla ole bir kadın degildr biz de onlar gibi insanlar degiliz zaten, bu bahsettigim kadınlar yengemin akrabaları ve malesef annem onlarla oturup kalkmak zorunda kala kala artık iyice dusuncelerinden etkilenmeye basladı...

kayınvalidem ii davransa suc oldu kötü davransa suc oldu....

yeri gelio en basta kendisinin bu işi istedigini bile inkar ediyo... artık annemi duymazdan gelsem ii olacak sanırım...

su akar yolunu bulur diyip sabretmem lazım... bu saatten sonra yaradana guvenmekten baska bir sey gelmez elimden, belki de sartlar tam da bizim istediğimiz gibi gelişecek... bilemeyiz

inşallah aynen icinden gectigi gibi mutlu olurum... hepimiz mutlu oluruz inşallah gizoşummmm

ben bu insanı nası tanıyamamışım yaaa nasııı büyütmüşüm gözümde ... face kullanmıyorum demişti bana benden ayrılır ayrılmaz herkese açmış faceni meğer cirit atıyomuş askerde bile oofffff ... dayanamıyorum artık ona söylemek istediğim o kadar şey varki içimdekileri bi kussam ona allah bildiği gibi yapsın seni ne diyim...

işte en büyük korkum...

ya sandıgınız insan aslında tamamen baska biriyse?

bazıları kendini oyle guzel gizliyor ki hayatcım, inan birgun foyaları oraya cıkınca sokdan soka giriyorsun bunları o mu yapmıs diye

ya biz cok değer verip gözümüzde büyütüyoruz ya da gercekten bazı insanlar iyi oyuncular

aslında böleleri için üzüldüğün tek bir ana yazık.....

sabah bir yazı okudum hoşuma gitmişti...

O kurbağayı prens yapıyorsan bir gün seni sineğe sattığında da üzülmiyeceksin..

sanırım bu kadar basit.... asıl mesele kurbagalara değer verip prens yapmamakta

Allah'a havale et canım...

ben hiç korkmamıştım bundan çağla hiç ama hiçç aklıma agelmezdi sonunun böyle olcağı o sırılsıklam aşık olduğum insanın bunu yapması.. en çok içime dert olan ne biliyomusun bana güzel bi veda etmemesi bana bi açıklama yapmaması bi gün bana başkası var gönlüm ona meğilli seni aldatmadım ama bu hisler var dedi iki gün sonra aradığımda aşkımız bizi mutlu etmez ailem istemiyo ilerde çok sorun yaşarız dedi iki seçenek arasında gidip gelmekten yoruldum artık sebep ne ise onu bilmek istiyorum o kadar ...bazen diyorum keşke onun yaptıklarını ben ona yapsaydım diye ama sonra yok iyiki yapmamışım yoksa vicdan azabı çekerdim ömür boyu aklımdan silemezdim diyorum.. o vicdan azabı çekiyomudur acaba ??? düşünüyomudur bana yaptıklarını ???

günaydın herkese....

günaydın kızlar. hayırlı sabhlar.. mutlu günler.. nasılsınız. haberim yok szlerden nasılsınız:S

elbette şimdi değilse bile mutlaka bir gün hem de cok kotu cekecek..... sabır canımmm ne mutlu ki kurtulmussun ondan Rabbim aklında fikrinde kalbinde en ufak bir fesatlık olanı böle uzak tutsun bizlerden hep

günaydın kızlar. hayırlı sabhlar.. mutlu günler.. nasılsınız. haberim yok szlerden nasılsınız:S

hayırlı sabahlar berfincim... iyi olmaya calısıyoruz işte :26:

ben gece fena rüyalar gördüm yaa etkisindeyim hala :44:

rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza... :))

çağla ben hergün bi dolu rüya görüyorum valla hayırdır sen ne gördün gündüz niyetine inşallah....

Günaydınn güzell gelincikklerimmmmm

Kurabiyemm ne gördün rüyanda, hayrolsun?

rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza... :))

çağla ben hergün bi dolu rüya görüyorum valla hayırdır sen ne gördün gündüz niyetine inşallah....

inşallah hayırdır kızlar öle yormak lazım gerci benimki kabustu ya kabuslar ruyadan sayılmaz

rüyamda hep beraber ailecek bir gemiye binmişitk, gemiyi askım kullanıyodu ama sonra oraya buraya carpmaya basladı dayım da baska kaptan gelsin sen beceremiceksin falan diye güldü, çok şık bi yere geldik sonra kuzenimin eşi ve bütün aile kuzenimin dogum gününü kutluyormusuz, sonra ben bir ara aşkıma ben seni aldattım diodum ama gercekten aldatmısmıyım yoksa onun tepkisini ölçmek için mi sormusum bilmiyorum, cok kızıyo ve böle bişeyi asla kabul etmem bu iş bitti diyo... o kadar cok aglıyorum ki, o kadar kötü oluyorum ki nefesim kesiliyo dünya basıma yıkılmıs gibi hissediyorum ben onsuz naparım diye

sonra kaynanam ogrenio durumu ama kaynanam tamamen baska biriydi yani böle esmer ve orta yaslı bi kadındı daha once hiç gormediim biri sözde oymus nişanlımın annesi, çok seviniyo bu duruma falan

benimki ben artık durmam buralarda terketcem bu ülkeyi diyip gitmeye hazırlanırken ole bişe yok ben senin tepkini ölçmek icin söledim diyorum gözyasları icinde gitmesin diye resmen ayaklarının dibindeydim yani sonra beni affediyo ama o sırada arkadan cadı kaynana geliyo ve yanındada bi kız var o kız benimkine asıkmıs kaynanamda onla evlensin istiomus, işte bak bu kız gormus olanları yalan soluyo ona inanma diyo

askım bana inanıyo ama sonra bir ara ortadan kayboluyo benimki o ara bu kaynanam olan kişi intihar ediyo ve ölüyo, ben de yine ağlayarak telefon ediyorum annen öldü diye ama nişanlım beni sucluyo ve annem senin yüzünden öldü falan diyo rüyanın basındaki halime geri donuyorum uyandıgımda aglayarak ona sucum olmadıgını anlatmaya calısıodum

yalnız dizi film gibi ruya gormusum gercekten

hayır olsun kuzu bence dün konuştuklarımızın etkisinde kalmışın kafana çok takıyosun belli annenin dedikleri falan derken düşünüp onunla uyuyosun ya ondan bence hayır olsun ...

evet kafama cok taktım özellikle dün her an aklımda bu konu vardı bir yandan da askıma belli etmemek icin kendimi cok kastım...

haliyle gece de kabusum oldu :44:

günaydın pelin kader ortağımmm halimizle dalga geçelim valla boşverelimmm
Kuzummmm
Ben boşverdimmmm hayatımm yaa gerçekten boşverdim artık...

Bebeğim Çağan Irmak'a versek iyi iş çıkarır bundan
Şaka bi yana hayrolsun inşallah, hayatın da dediği gibi kafana takıosun kurabiyemm kıyamam sanaa yaa

kızlar merhaba benide aranıza alırsanız çok sevınırım kısmet olursa bende 2013 de gelın olcm iki ay önce sözlendim :)
Merhaba hoşgeldiniz,
Herşey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…