kızlar merhaba benide aranıza alırsanız çok sevınırım kısmet olursa bende 2013 de gelın olcm iki ay önce sözlendim :)
merhaba canlarım..
karelibattaniyem hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.
Bebeğim Çağan Irmak'a versek iyi iş çıkarır bundan
Şaka bi yana hayrolsun inşallah, hayatın da dediği gibi kafana takıosun kurabiyemm kıyamam sanaa yaa
Yine gelir kuzummm yine görüşürsünüz kiiiihoşbulduk bebeğim
kavuştum askerime ama dün yine ayrıldık. gitti evine .. aah ah. 5 güncük görebildim.
ben de öle düşünüyorum... artık kafama takmıcam bugun daha iyiyim zaten
Selam 2013 gelincikleri nasılsınız? Ben de 2012 geliniyim Allah nasip ederse 30 haziran 2012 de düğünümüz var.
Şimdi size 2013 uzak geliyordur. Ben 2012 topikini açtığımda haziran 2011 di ve nasıl geçecek günler diye kara kara düşünüyorduk topik ahalisiyle :))) Ama şuanda hepimizin az bir zamanı kaldı ve çok mutluyuzzz çookk heyecanlıyızz. Allah size de nasip eder inşallah bu mutluluğu. Zaman su gibi akıp geçsin de kocişlerinize çabucak kavuşun inşallahh ..
çağloşuummkavuştuk ama evine döndü tekrar.. aah ah ne güzelmiş aşkla hayat
Hep iyi ol kurabiyemmmm
Selam 2013 gelincikleri nasılsınız? Ben de 2012 geliniyim Allah nasip ederse 30 haziran 2012 de düğünümüz var.
Şimdi size 2013 uzak geliyordur. Ben 2012 topikini açtığımda haziran 2011 di ve nasıl geçecek günler diye kara kara düşünüyorduk topik ahalisiyle :))) Ama şuanda hepimizin az bir zamanı kaldı ve çok mutluyuzzz çookk heyecanlıyızz. Allah size de nasip eder inşallah bu mutluluğu. Zaman su gibi akıp geçsin de kocişlerinize çabucak kavuşun inşallahh ..
2013 için bi beklentisi bi beklediği olmayanlar da var ama
baharyayla hayırlı olsun sizin de şimdiden
çeke çeke 2012 yi getirdik, 2013 ü de getircez inşallah
sizlere de mutluluklar canımseneye bu zaman aynı duyguları biz de yasıyor olucaz
Ne güzelll yaaaaaMaşallah sizeeee
Bende hayat arkadasımın dediği gibi 2013'ten beklentisi olmayanlardanım:) Ne hayallerle buraya üye olduk ne oldu:) neyse senin için hayırlısı olsun canım
teşekkür ederiz canım
Allah'tan ümit kesilmez her zaman en hayırlısı için dua edin tatlım.. Ki zaten eğer o senin nasibinse dönüp dolaşıp seni bulacaktır (kaçışı yok) :) Hakkınızda en hayırlısını diliyorum tatlım
Cağlam gerçekten brezilya dizilerini aratmamıssın kuzum..kesnlkle sıkıntının rüyana yansıması bunlar dmeekki çok kafana takıosninşallah hayırdır kızlar öle yormak lazım gerci benimki kabustu ya kabuslar ruyadan sayılmaz
rüyamda hep beraber ailecek bir gemiye binmişitk, gemiyi askım kullanıyodu ama sonra oraya buraya carpmaya basladı dayım da baska kaptan gelsin sen beceremiceksin falan diye güldü, çok şık bi yere geldik sonra kuzenimin eşi ve bütün aile kuzenimin dogum gününü kutluyormusuz, sonra ben bir ara aşkıma ben seni aldattım diodum ama gercekten aldatmısmıyım yoksa onun tepkisini ölçmek için mi sormusum bilmiyorum, cok kızıyo ve böle bişeyi asla kabul etmem bu iş bitti diyo... o kadar cok aglıyorum ki, o kadar kötü oluyorum ki nefesim kesiliyo dünya basıma yıkılmıs gibi hissediyorum ben onsuz naparım diye
sonra kaynanam ogrenio durumu ama kaynanam tamamen baska biriydi yani böle esmer ve orta yaslı bi kadındı daha once hiç gormediim biri sözde oymus nişanlımın annesi, çok seviniyo bu duruma falan
benimki ben artık durmam buralarda terketcem bu ülkeyi diyip gitmeye hazırlanırken ole bişe yok ben senin tepkini ölçmek icin söledim diyorum gözyasları icinde gitmesin diye resmen ayaklarının dibindeydim yanisonra beni affediyo ama o sırada arkadan cadı kaynana geliyo ve yanındada bi kız var o kız benimkine asıkmıs kaynanamda onla evlensin istiomus, işte bak bu kız gormus olanları yalan soluyo ona inanma diyo
askım bana inanıyo ama sonra bir ara ortadan kayboluyo benimki o ara bu kaynanam olan kişi intihar ediyo ve ölüyo, ben de yine ağlayarak telefon ediyorum annen öldü diye ama nişanlım beni sucluyo ve annem senin yüzünden öldü falan diyo rüyanın basındaki halime geri donuyorum uyandıgımda aglayarak ona sucum olmadıgını anlatmaya calısıodum
yalnız dizi film gibi ruya gormusum gercekten
gizoşm dikkatli beslen o halde..valla bencede kesnlkle geetiktir cünkü kendn diosn her yedime dikkat ediorm haftada bir free davranorm die..ben haftada bir dikkat ediosm o bile fazla benm için..bu kdr sağlıksız beslenmeme rağmen tüm değerlrim normal hatta normalden fazla iyi olduğu için dr demişti ne yiosan söle eksikliği olanlara da söliym gayet iyi die:dkızlar nasılsınız bakalım dün benim tahlil sonuçarımda demir eksikliği çıktı dün hep forumda o topiğe yazdım bilgi için 26 çıktı malesef o kadar yediklerime dikkat ediyordum ama genetik bizim ailede o yüzden biraz kendime iyi bakıcam
baharyayla yorumların çok güzel sevdiğine inşallah tez akit yuvanı kurarsın biz 2013 bekliyoruz, bu arada benimde arkadaşlarım hep önceden gittiler o yüzden 2013 ten beklentim yok diyen gelinler öyle biri karşınıza gelir ki hiç bir beklentiniz olmadan herşeye kavuşursunuz
nurayım canım ya kavuşmana çok ama çok sevindim herşey güzel olcak senin için canım, bu arada ayrı bir şehremi gitti sevgilin şehirler yakınmı canım
kızlar nasılsınız bakalım dün benim tahlil sonuçarımda demir eksikliği çıktı dün hep forumda o topiğe yazdım bilgi için 26 çıktı malesef o kadar yediklerime dikkat ediyordum ama genetik bizim ailede o yüzden biraz kendime iyi bakıcam
baharyayla yorumların çok güzel sevdiğine inşallah tez akit yuvanı kurarsın biz 2013 bekliyoruz, bu arada benimde arkadaşlarım hep önceden gittiler o yüzden 2013 ten beklentim yok diyen gelinler öyle biri karşınıza gelir ki hiç bir beklentiniz olmadan herşeye kavuşursunuz
nurayım canım ya kavuşmana çok ama çok sevindim herşey güzel olcak senin için canım, bu arada ayrı bir şehremi gitti sevgilin şehirler yakınmı canım
Cağlam gerçekten brezilya dizilerini aratmamıssın kuzum..kesnlkle sıkıntının rüyana yansıması bunlar dmeekki çok kafana takıosn( hersey yoluna girer zaten zmanla çok mutlu olucana inanmıorm ben herseye rağmen senin istediğin gibi sonuçlanıcak hrsey.kaptan deryamızda hep yanında olcakki
kızlar nasılsınız bakalım dün benim tahlil sonuçarımda demir eksikliği çıktı dün hep forumda o topiğe yazdım bilgi için 26 çıktı malesef o kadar yediklerime dikkat ediyordum ama genetik bizim ailede o yüzden biraz kendime iyi bakıcam
hoşgeldin cnm bende yni sözlüyümmm 4 ay yanii :))kızlar merhaba benide aranıza alırsanız çok sevınırım kısmet olursa bende 2013 de gelın olcm iki ay önce sözlendim :)
kızlar size bi sorum olucak sizce bu takımlardan hangisi daha güzell
Eki Görüntüle 333140 Eki Görüntüle 333141
kızlar size bi sorum olucak sizce bu takımlardan hangisi daha güzell
Eki Görüntüle 333140 Eki Görüntüle 333141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?