'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben en son hamburgeri felan 1 ay önce yedim düşün , 3 ay önce tahlil yaptırdım herşey iyidi şimdide ellerim üşüyo die yaptırdım halsizlik baş dönmesi saç dökülmesi yok demir eksik çıktı dönerin etin yanında kalsiyum tüketmicem yoğurt ayran yemicem bunlara dikkat edicem kan ilacımıda alıcam , annemde 20 yıldır var bana hamileykende varmış onu bildim bileli demir eksikliği var ki aşırı sağlıklı beslenir, beslenmeyle alakası yok bizdeki malesef genetik ilaç kullanayımda 3 ay sonra bakalım ne olucak nilimmm

nilim bornozlardan 1. beğendim

hayatcım ve çağlacım sağolun kızlar nasılsınız

hmmm 2-1 kahverengi bornoz önde o halde:d
gizoşm geçmiş olsn cnm valla bilemiormki seni nasıl beslesek:)))
3 ay sonra daha iyi çıkar değerlerin umarm

hayatcım ve çağlacım sağolun kızlar nasılsınız

ben iyiyim canım, aşkla haftasonunun gelmesini bekliyorum özledim kocişimi...

canımyogurt falan yemiceksen bu sefer kalsiyum olayını napıcaksın... bol bol brokoli ye bari biri artarken biri eksilmesin

GİZOŞCUM iyiyim ben canım ara ara benim keçiler geliyo kafam dağılıyo moralim çöküyo ama toplamaya çalışıyorum işte canımm sende iyi ol

hmmm 2-1 kahverengi bornoz önde o halde:d
gizoşm geçmiş olsn cnm valla bilemiormki seni nasıl beslesek:)))
3 ay sonra daha iyi çıkar değerlerin umarm

şirkettiklerde nasıl beslesek ne yapsak diolar onlarda panikledi sırayla kan tahlili oldular bu kız böle sağlıklı beslenirken demiri kötü oldu kimbilir biz nasılız allahtan şirkette doktor varda bu tür sıkıntıları hemen atlatabiliyoruz canım. ben aslında kahve rengini çok severim ama şu günlerde beyaz tercih ediyorum o yüzden 1. önerdim çok şirin ve sade

ben iyiyim canım, aşkla haftasonunun gelmesini bekliyorum özledim kocişimi...

canımyogurt falan yemiceksen bu sefer kalsiyum olayını napıcaksın... bol bol brokoli ye bari biri artarken biri eksilmesin

sabah 6 da ilacımı içip şirkette 9 da peynirli ekmeğimi yiyebilirm saat 10 da süt içiyordum kalsiyumu bırakırsam yaşamımım zorlaşır vallla doktor hergün yumurta ye dedi die annem her akşam yumurta kırcak bide bu demir ilacını kulalnınca arkasından c vitamini yersek demir emilimi kolaylaşır yararı olurmuş bakalım

çağlam brokali haşlanırsa anca yerim çorbada felan yiyemiyorum ben onu haşlarım nar ekşisi zeytinyağıyla felan yerim artık

ben de brokoliyi öle seviorum salata gibi oluyo mmm

kızlar bu arada para biriktirme olayı icin en karlı yol hangisi?

ofistekiler gün yapıor, ama ben katılmadım.. her ay 100 lira seklinde yapıolarmıs galiba..

ben de gerek yok zaten her ay o kdr miktarı cekmeden bırakırım bankada toplanır ya da anneme veririm o birktirir dedim girmedim güne

ama şimdi acaba bi fark olurmuydu die dusundum :44:

valla ben mümkün olduğunca maaşımı alır almaz bi küçük altın alıyorum para bitmeden ii oluyo tavsiye ederim.. :))

valla ben mümkün olduğunca maaşımı alır almaz bi küçük altın alıyorum para bitmeden ii oluyo tavsiye ederim.. :))

canım altın olunca para değer kaybetmiş olmuyo mu ben hiç anlamıyorum bu işlerden az once nete baktım alış-satış farkı var da, bozdurunca daha ucuza gidiyo gibi gördüm kafam karıstı :26:

canım altın olunca para değer kaybetmiş olmuyo mu ben hiç anlamıyorum bu işlerden az once nete baktım alış-satış farkı var da, bozdurunca daha ucuza gidiyo gibi gördüm kafam karıstı :26:

yok kuzu asla zarar etmezsin altın Sürekli çıkıyo bide para koysan sıkılınca hemen alırsın biriktirdiğin paranın üzerinden ama altın olunca gerçekten çok acil bi ihtiyacın olmayınca bozdurmuyo insan...

canım kirli çıkılar die bir topik var ben mesela oraya sölüyorm ne alırsam tabloya ekletirriyorum kendimi her ay banko maaşımın yarısı annebanka annebanktanda altın fonuna uçuyor

heray şirkette arkadaşlarla 100 tl ye gün yapıyorum ve ay sonu kendime ayırdığım harçlıktan kenara koyuyorum ocakta hiç koyamadım çünkü çok alışveriş yaptım şubat ve mart ayında ise hiçbirşey almıcam o yüzden koyucam kenara bişiler

bide şubat anneminmart babamın mayıs sevgilimin haziran kardeşimin e bide anneler günü babalar günü derken yılın 6 ayı batcağım için azcık doğum günleri içinde para koymam lazım

çağlacım 2 sene önce aldığım cumhuriyet 300 tl idi şimdi ne kadar oldu üniversitedeyken 60 tl ye çeyrek alırdım şimdi ne kadar arttı bunları örnek alabilirsin ben şahsen altını paradan daha çok önemsiyorum asla değer kaybetmiyor arttıkça artıyo

maşallah sana gizoşum

ben de cekip anneme vereyim diodum ama cekilmiş para olunca sıkıstım mı harcıyorum... gerci cekmesem de yine zor da kalırsam kartı kullanıyorum

hayatcım senin de dedigin gibi cok zor da kalmadıkca dokunmamak için en önemlisi gidip altın yapmak galiba... madem degeri de artıyor diyorsunuz

şimdi gün olayı da güzel ama o toplu para olarak gecicek yine elime yani paradan birikmiş olcak, en iisi ben her ay gün yapıomusum gibi dusunup uzerine biraz daha katıp altın alayım kızceler

ceyiz alısverisine de tam anlamıyla baslamadım... para biriktirmek daha mantıklı geldi... hemen esyaya yatırcagıma baska sekilde yatırım yapim biraz kar ederim die dusundum ole arada derede alıyorum gozume bişe carparsa

:44: ceyize ne zaman baslarım bilmem artık Allah yardım etsin bize yaaa ne zor işler

kesinlikle çağlacım çeyiz için bişeyler almaktansa birikim yapmak en iyisi nasılsa düğüne yaklaşınca elinin altında paran oluncada herşeyi takır takır alıp geçersin...

canım temmuza kadar annemden ayrı kenara attıklarımla temmuz sonu gibi çeyize tam anlamıyola start vercem bence bir 6 ay kenara koy sonra biriktirdiklerinlede alırsın ciciler canım

ama muhakak birikim şart çağlacım

kesinlikle çağlacım çeyiz için bişeyler almaktansa birikim yapmak en iyisi nasılsa düğüne yaklaşınca elinin altında paran oluncada herşeyi takır takır alıp geçersin...

ben de böle dusunuyorum kızlar... temmuzda iyi zamanlama aslında gizoşummm

benimki yazın beyaz esyaları alalım olmadı bi 6 ay taksit yaptırırız onların taksitleri seneye bu zaman biter, bizde seneye bu zamanlar mobilyaları ve gelinligini bakıyo oluruz diyo....

bilemiyorum artık nası yaparız... ama yazın beyaz esyaları aradan cıkarmak mantıklı gibi geldi garantisi hemen baslamıyorsa :44:

daha evin tadilatı da var of off cok para yaa

yazın tabikikide beyaz eşyları aradan çıkarır el birliğiyle alırsın şöyle yap temmuza kadar para biriktir biriken parayla çeyiz al borca girmeden

temmuz sonu gibide beyaz eşyayı taksitle alın taş çatlasa ayda 500 600 ödersiniz 300 sen 300 sözlün gayette iyi iş çıkarmış olursunuz bence kesinlikle temmuza kadar elindekileri birkime yatır beyaz eşyalarıda peşin alma taksitle allın canım

Kızlar benim çok ufak bi birikimim varr ama yaza kendime ait bir araba almayı düşünüyorum sanırım birikimim bu olcak, krediye falan giricem. Başka türlü para biriktiremiorum ne kazansam gidio yaaaa(

haklısın gizoşum... hesabı kitabı ayarlayıp yaza hareketlenmek lazım artık... bu yaz gezemicez büyük ihtimal gecen yazki gibi ama napalım artık balayına saklarız biz de

Kızlar benim çok ufak bi birikimim varr ama yaza kendime ait bir araba almayı düşünüyorum sanırım birikimim bu olcak, krediye falan giricem. Başka türlü para biriktiremiorum ne kazansam gidio yaaaa(

pelincim ben de araba sürme fobisi olmasa büyük ihtimal ben de araba almıs olurdum simdiye... 4 yıldır calısıyorum ben, yarım gündü gerci ögrenci oldugum icin o zamanlar ama yinede cok iyi paralar kazandım...

nerde dersen ortada bişe yok.. tamamen 0

hep kıyafete harcamısım o paraları simdi icim gidiyo... bir araba param cok rahat vardı yoksa... keske diorum simdi... o yuzden niyetin ve hevesin varsa kesin al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…