Cağlam gerçekten brezilya dizilerini aratmamıssın kuzum..kesnlkle sıkıntının rüyana yansıması bunlar dmeekki çok kafana takıosn( hersey yoluna girer zaten zmanla çok mutlu olucana inanmıorm ben herseye rağmen senin istediğin gibi sonuçlanıcak hrsey.kaptan deryamızda hep yanında olcakki
gizoşm dikkatli beslen o halde..valla bencede kesnlkle geetiktir cünkü kendn diosn her yedime dikkat ediorm haftada bir free davranorm die..ben haftada bir dikkat ediosm o bile fazla benm için..bu kdr sağlıksız beslenmeme rağmen tüm değerlrim normal hatta normalden fazla iyi olduğu için dr demişti ne yiosan söle eksikliği olanlara da söliym gayet iyi die:d
berfinm nasılsın kuzum görüşemiorz hiç yaw:d
nuraycm nasıl sevndm anlatamam artk istediğinde ulaşabildiğini en azından sesini duyabiliceğini düşün bak artk eşitlendikkk:))
hayatcım ve çağlacım sağolun kızlar nasılsınız
hmmm 2-1 kahverengi bornoz önde o halde:d
gizoşm geçmiş olsn cnm valla bilemiormki seni nasıl beslesek:)))
3 ay sonra daha iyi çıkar değerlerin umarm
ben iyiyim canım, aşkla haftasonunun gelmesini bekliyorum özledim kocişimi...
canımyogurt falan yemiceksen bu sefer kalsiyum olayını napıcaksın... bol bol brokoli ye bari biri artarken biri eksilmesin
ben de brokoliyi öle seviorum salata gibi oluyo mmm
kızlar bu arada para biriktirme olayı icin en karlı yol hangisi?
ofistekiler gün yapıor, ama ben katılmadım.. her ay 100 lira seklinde yapıolarmıs galiba..
ben de gerek yok zaten her ay o kdr miktarı cekmeden bırakırım bankada toplanır ya da anneme veririm o birktirir dedim girmedim güne
ama şimdi acaba bi fark olurmuydu die dusundum :44:
valla ben mümkün olduğunca maaşımı alır almaz bi küçük altın alıyorum para bitmeden ii oluyo tavsiye ederim.. :))
canım altın olunca para değer kaybetmiş olmuyo mu ben hiç anlamıyorum bu işlerden az once nete baktım alış-satış farkı var da, bozdurunca daha ucuza gidiyo gibi gördüm kafam karıstı :26:
ben de brokoliyi öle seviorum salata gibi oluyo mmm
kızlar bu arada para biriktirme olayı icin en karlı yol hangisi?
ofistekiler gün yapıor, ama ben katılmadım.. her ay 100 lira seklinde yapıolarmıs galiba..
ben de gerek yok zaten her ay o kdr miktarı cekmeden bırakırım bankada toplanır ya da anneme veririm o birktirir dedim girmedim güne
ama şimdi acaba bi fark olurmuydu die dusundum :44:
canım kirli çıkılar die bir topik var ben mesela oraya sölüyorm ne alırsam tabloya ekletirriyorum kendimi her ay banko maaşımın yarısı annebanka annebanktanda altın fonuna uçuyor
heray şirkette arkadaşlarla 100 tl ye gün yapıyorum ve ay sonu kendime ayırdığım harçlıktan kenara koyuyorum ocakta hiç koyamadım çünkü çok alışveriş yaptım şubat ve mart ayında ise hiçbirşey almıcam o yüzden koyucam kenara bişiler
bide şubat anneminmart babamın mayıs sevgilimin haziran kardeşimin e bide anneler günü babalar günü derken yılın 6 ayı batcağım için azcık doğum günleri içinde para koymam lazım
çağlacım 2 sene önce aldığım cumhuriyet 300 tl idi şimdi ne kadar oldu üniversitedeyken 60 tl ye çeyrek alırdım şimdi ne kadar arttı bunları örnek alabilirsin ben şahsen altını paradan daha çok önemsiyorum asla değer kaybetmiyor arttıkça artıyo
yok kuzu asla zarar etmezsin altın Sürekli çıkıyo bide para koysan sıkılınca hemen alırsın biriktirdiğin paranın üzerinden ama altın olunca gerçekten çok acil bi ihtiyacın olmayınca bozdurmuyo insan...
maşallah sana gizoşum
ben de cekip anneme vereyim diodum ama cekilmiş para olunca sıkıstım mı harcıyorum... gerci cekmesem de yine zor da kalırsam kartı kullanıyorum
hayatcım senin de dedigin gibi cok zor da kalmadıkca dokunmamak için en önemlisi gidip altın yapmak galiba... madem degeri de artıyor diyorsunuz
şimdi gün olayı da güzel ama o toplu para olarak gecicek yine elime yani paradan birikmiş olcak, en iisi ben her ay gün yapıomusum gibi dusunup uzerine biraz daha katıp altın alayım kızceler
ceyiz alısverisine de tam anlamıyla baslamadım... para biriktirmek daha mantıklı geldi... hemen esyaya yatırcagıma baska sekilde yatırım yapim biraz kar ederim die dusundum ole arada derede alıyorum gozume bişe carparsa
:44: ceyize ne zaman baslarım bilmem artıkAllah yardım etsin bize yaaa ne zor işler
kesinlikle çağlacım çeyiz için bişeyler almaktansa birikim yapmak en iyisi nasılsa düğüne yaklaşınca elinin altında paran oluncada herşeyi takır takır alıp geçersin...
canım temmuza kadar annemden ayrı kenara attıklarımla temmuz sonu gibi çeyize tam anlamıyola start vercem bence bir 6 ay kenara koy sonra biriktirdiklerinlede alırsın ciciler canım
ama muhakak birikim şart çağlacım
ben de böle dusunuyorum kızlar... temmuzda iyi zamanlama aslında gizoşummm
benimki yazın beyaz esyaları alalım olmadı bi 6 ay taksit yaptırırız onların taksitleri seneye bu zaman biter, bizde seneye bu zamanlar mobilyaları ve gelinligini bakıyo oluruz diyo....
bilemiyorum artık nası yaparız... ama yazın beyaz esyaları aradan cıkarmak mantıklı gibi geldi garantisi hemen baslamıyorsa :44:
daha evin tadilatı da var of off cok para yaa
yazın tabikikide beyaz eşyları aradan çıkarır el birliğiyle alırsın şöyle yap temmuza kadar para biriktir biriken parayla çeyiz al borca girmeden
temmuz sonu gibide beyaz eşyayı taksitle alın taş çatlasa ayda 500 600 ödersiniz 300 sen 300 sözlün gayette iyi iş çıkarmış olursunuz bence kesinlikle temmuza kadar elindekileri birkime yatır beyaz eşyalarıda peşin alma taksitle allın canım
Kızlar benim çok ufak bi birikimim varr ama yaza kendime ait bir araba almayı düşünüyorum sanırım birikimim bu olcak, krediye falan giricem. Başka türlü para biriktiremiorumne kazansam gidio yaaaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?