'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım bende 3 yıldır çalışıyorum 3 yıl bitti hattaha çalışmaya başladığım ilk günden beri maaşın %50 si birikime gitti annem sayesinde sırf ev alayım die didinip duruyor kadın oysa allah şükür evde var ama kızının kendi başına ev almasını istiyor anneciğim ona kalsa şimdi ev aldırcak kredi ödettircek

kızlar araba almayın ölü yatırım almayın gerek yok geleceğiniz için minikte olsa bir ev alın kira geliri çok güzel olur ilerisi için ben oldum olası araba almayı hiç düşünmedim

selam kızlar

topiğiniz gözüme çarptı selam veremeden geçemdim

bian kendi telaşlarım hazırlıklarım aklıma geldii

düğünden sonra zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlatamam

o yüzden tadınıda çıkarın bu zamanların

ve bol bol araştırın sabit fikirli olmayın mesela

gelinliği farklı farklı deneyin, eşyalarınız için bol bol gezinn öyle alın

bırakın herkes yorulsun

herşey gönlünüzce olur inşallah

hayal ettiğiniz herşey sizlerle olsun

Son düzenleme:
kızlar araba almayın ölü yatırım almayın gerek yok geleceğiniz için minikte olsa bir ev alın kira geliri çok güzel olur ilerisi için ben oldum olası araba almayı hiç düşünmedim
Canım benim babamın arabası vardı zaten ama 1 ay once sattık abimde kendine araba aldı o parayla Benim arabaya çok ihtiyacım oluyor çünkü gece dışarı çıkan birisiyim minibüslerle uğraşmak çok zor annemlerin de feci şekilde akılları bende kalıyor beni bu konuda cesaretlendiren de annem zaten. Ev almam şuan ve şu şartlarda mümkün değil, daha ben abimi evlendiricem para biriktirip:)
Aynen kuzummm ne var ne yoksa hep kıyafet, full kıyafet! Nasıl bir doyumsuzluksa... Hayır işin ilginç yanı bu hala devam edio bende durmadan alıorum bişiler, hoş şimdilerde almam da sakınca gormuyorum çünkü bana iyi gelio:)
Araba konusuna gelince benim için ciddi bir ihtiyaç...

günaydın arkadaşlarr :))
Günaydınn hayaaattttt

günaydın pelintoş ikimiz topiğin bekçisi olduk valla nasılsın canım ... :))

Aynen tatlımmm yaaa
Moralim çok bozuk uyandım bu sabah Ben cildime çok dikkat ederim, yani bütün bayanlar öyledir aslında.. Bir rüya gördüm cildim çok kötüydü, aklıma geldikçe psikolojim bozuluo resmen yaa off
Sen nasılsınn tatlım?

ben hiç iyi değilim rüyalarımdan bi türlü çıkmıyo nerdeyse artık hergün rüyamda görmeye başladım hep güzel bi şekilde görüyorum bide bu daha çok üzüyo beni.. dün akşam sarılıyoduk barışmışız falan çok güzeldi ama mazide kaldı o güzel günler.... (

((
Hayır olsun inşallah kuzum yaa.. ne desem bilmiorum(
Bende rüya tabirlerinden baktım yakının vefat etmesi falan dio daha da üzüldüm şmdi yaa, Allahım hayırlara vesile etsin inşallah... :44:

Hayatcımmm daha güzel günler yaşıcazz, emin ol çok daha güzellerini... ben artık kendimi bu şekilde teselli ediyorum:)
Demekki bunlar kötü günlerimdi diyorum... Evren beni aramaya başladı, msjlar falan atıo dünden beri... hiçbirine karşılık vermiorum, telefonlarını da açmıorum.

off en azından o seni arayınca için biraz soğuyodur ama 2 ay oldu helal et hakkını diye bile olsun aramadı ben buna dayanamıyorum işteee...

off en azından o seni arayınca için biraz soğuyodur ama 2 ay oldu helal et hakkını diye bile olsun aramadı ben buna dayanamıyorum işteee...

Haklısın canımm Çok zor yaa çokkk

Ya şey sorucam ben sana.. ailesi istemedi demiştin önceden, neden istemedi ki durum ne tam olarakkk? :26:

günaydın kızlar...

rüyalarınız hayrolsun inşallah...

pelincim aramasına sevindim valla. sürünsün ohhhh

günaydın kızlar...

rüyalarınız hayrolsun inşallah...

pelincim aramasına sevindim valla. sürünsün ohhhh

Hoşgeldinn kurabitoşumm
Hayrolsun inşallah kuzum yaa, insanın psikolojisini ciddi anlamda etkilio amaa

Sürünsünnn daha çok sürüncekk Çağlammmm

Haklısın canımm Çok zor yaa çokkk

Ya şey sorucam ben sana.. ailesi istemedi demiştin önceden, neden istemedi ki durum ne tam olarakkk? :26:

ailesi beni tanıyodu bi görsen nası severlerdi yani şimdiye kadarda hiç senin hakkında şöyle diyolar böyle diyolar diye bişey duymamıştım ağzından bi amcsı sevmiyodu beni... diyorum hiç bi sebep yoktu ortada hala daha bi sebep bulamadım ben aileler biliyodu tanışıyoalrdı karşılıklı apartmanlarda oturuyoruz komşuyuz hemde hatta ayrılmadan iki gün önce evlilikten konuştuk sonra bi anda bambaşka bi insan oldu ilk önce başka biri var dedi iki gün sonra ailem istemiyo dedi ne bileyim bi yabancı oldu kalpsiz herifin teki oldu bi anda en azından oturup konuşalım dedim onuda kabul etmedi aşkımız bizi mutlu etmez ilerde çok sorun yaşarız falan dedi ailesi sanırım kendilerine uygun tanınmış bi ailenin kzıını istiyolar yoksa beni istememeleri için bi sebep bulamıyorum ben.. amcasının kızında sırf bu yüzden sevdiğinden ayırdılar çocuğun işi gücü herşeyi tamdı sırf aile yapımız ters diye bütün aile karşı çıktı ... ailesine çok düşkündü bide özellikle banasına ... beni çok sverdi gözümün içine bakardı resmen bende onu birbirimizi hep mutlu ettik.. 3 yıl masal gibi yaşadım ama noldu birden bire bilmiyorum işte en azından bi veda etseydi düşünüp durdukça mahf oluyorum.. bide işte sonra öğrendim face olayını başka biride mi var bilmiyorum kızlar siz çözebiliyosanız banada söyleyin şu durumu (

Canım ailesinin durumu çok mu iyi ne bileyim hani iş adamı falan mı bunlar! hoş öyle bile olsa aşk sonuçta bu yaa! ne yani tanınmış aile kızı falan! bi tane tanınmış aile kızı bulsunlar da akılları başına gelsin hiçbişey diyemiorum.. o zaman mumla arasınlar seni bakalım bulabilcekler mii?!! amcasının amacı ne yaa.. ayy vallahi çok sinirlendim şuan da... ben birini sevdiysem ne dayımı ne amcamı karıştırırım! ilk anne-baba gelir sonra varsa abla-abi. gerisi fasa fiso. nefret ediyorum bu tarz şeylerden... ama ne yaparsa yapsın seni terkettiğine değmeyecek! ve kimle olursa olsun hep seni arayacak gözleri buna eminim!!!

sadece benim yaşadıklarımı yaşasın başka bişey istemiyorum ben mutsuzken o mutlu olamasın .. evet canım tanınmış aile iş adamları kendisi bizde mütevazi kendi halinde yaşayan insanlarız ayıp bişey dimi bu... 10 aydır ikna edemedim dedi ve bana benide anla nolur bende bunaldım diyo ya varmı böyle bişey... bide ben o kadar üzgünüm yıpranmışım bana şöyle bişey yazmış senden isteyeceğim son şey sana aldığım hediyelerin hepsi sana helal kulanacaksın söz ver diyo ben kendimden geçmişim onun sölediğine bakarmısın yaaa...

pelincim bende gece çok gezerim ama küçük biryerde oturduğum ve araba olmadığım için tabana kuvvet çok haklısın aslında gece dışarda olunca zor oluyor vallla

seni aramaya başlaması msj atmsı zaten olucak şeylerdi haketti vallahada haketti canım ya iyi oldu ona daha çok koşar pelin lütfen sakın geri dönme biz yufka yürekli oluyoz ama hep bu yaşatıklarını birdaha yaşıyacağını düşün

kuz senin şu durumda alışveriş yapman birşeyler alman çok normal bence bende olam böyle yapardım canım

hayatcım bu seni seven adam nasıl sevmiş allahını seversen ya gerçi aynı şey heran herkese olabilir çok korkuyorum bende böyle şeylerden ama nasıl ya nasıl diyip isyan edeside geliyor insanının ya bide seni sevmişler aile olarak bu nedir

hayatcım karşılıklı aprtmanlar demişsin karşılaşıyormusunuz hiç

Son düzenleme:

Kötü bişey demek istemiyorum canım ama allah bir yerden çıkarır... Allah ıslah etsin ne diyeyim yani... İş adamı olmuşsun insan olamamışsın neyleyim!
Hakkında hayırlısı buymuş tatlım cidden üzülme demekki evlilikte nasıl yıpratıcaklardı seni ya da ezmeye kalkıcaklardı hele o amca bozuntusu!!
Hediye konusuna gelince, kızları bilirsin biraz fevri düşünürler. bende aynını yapmıştım aldatıldığımı öğrendim akşamına butun hediyelerini toplayıp kafasına attım:) O da senin öyle bişey yapmandan korktu sanırım... hemen hemen butun kızlarda ayrılık sonrası hediyeleri geri verir zaten.

evet hakkımda hayırlsı böle demek ki dayanmaya çalışıyorum işte hediyelerini topladım bazanın altında duruyo fotoları zaten hemen yırttım attım ona ait pek bişey yok hayatımda sadece anılarımı silemiyorum kalbimden ve beynimden(

gizemcim şu ana kadar hiç karşılaşmadık ben sabah çıkıp 5 te giriyorum eve allah karşılaştırmasında zaten..

herkes hak ettiğini yaşar...

Hayatta büyük konuşmaktan nefret ederim ama bu terkin dönüşü yok gizoşummm.. aynı sıkıntıları tekrar yaşayamam, midem bulanio zaten düşündükçee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…