evet hakkımda hayırlsı böle demek ki dayanmaya çalışıyorum işte hediyelerini topladım bazanın altında duruyo fotoları zaten hemen yırttım attım ona ait pek bişey yok hayatımda sadece anılarımı silemiyorum kalbimden ve beynimden(
gizemcim şu ana kadar hiç karşılaşmadık ben sabah çıkıp 5 te giriyorum eve allah karşılaştırmasında zaten..
herkes hak ettiğini yaşar...
sakın zaten arkana dönüp bakma şans vereyim falan deme....
bana göre onu arkadaşları doldurdu baştan.. sana kız mı yok falan gibisinden... bu da havalara, arayışlara girdi.. biz ayrıldıkkk, baktı gördü etrafındaki hiçbi kız tam anlamıyla tamamlamadı onu bişeyler eksik kaldıı, şuan da U dönüşü yapıyor... ama çok geç:)))))
ben hiç iyi değilim rüyalarımdan bi türlü çıkmıyo nerdeyse artık hergün rüyamda görmeye başladım hep güzel bi şekilde görüyorum bide bu daha çok üzüyo beni.. dün akşam sarılıyoduk barışmışız falan çok güzeldi ama mazide kaldı o güzel günler....(
en azından pişman olduğunu bilmek sana iyi geliyodur keşke bende pişşman olduğu günleri görebilsem ...
günaydın kızlar umrm herkesler iyidir daha yeni uyandm bende..
bu gün desteğe toriuma gidiorm bizimkileri görücem:dsizler napıosnuz bakalm..okudum gemişi..pelintoşum zaten bunun böle oluca belliydi yapman gerekeni zaten biliosn hepsini haketti zaten..ohh valla güne iiyi başladm
hayatcm rüyana da gelince aynı seyleri bende görrdm hangisinde gördüysem onlar hep bana geri döndü ama iş işten çoktan geçmiş benm içim soğumuş buz kesmişti..rüyanı buna yormak geldi içimden simdi deil ama belki daha 4-5 ay sonra geri dönüşte bulunucak ama sen istemiceksn gibi gelio
görüceksn ve o zman da sana çok ii gelicek emin ol...ben bişey hissediosam kesnlkle o çıkar yakında kahinliğimi ilan edicem burda:))
öyle hissediorm hayatcm geri dönücek...
bana göre onu arkadaşları doldurdu baştan.. sana kız mı yok falan gibisinden... bu da havalara, arayışlara girdi.. biz ayrıldıkkk, baktı gördü etrafındaki hiçbi kız tam anlamıyla tamamlamadı onu bişeyler eksik kaldıı, şuan da U dönüşü yapıyor... ama çok geç:)))))
Kesinlikkkleee görüceksinn! Ben nasıl adımdann eminsemm aynen öyle! yarın olmazsa öbür gün ama 1 sene sonra ama 2.. Ama eninde sonunda pişman olucakk hayatcımmm... O saatten sonra sana sadece duydugu acıdan haz duymak kalıcak...en azından pişman olduğunu bilmek sana iyi geliyodur keşke bende pişşman olduğu günleri görebilsem ...
günaydın kızlar umrm herkesler iyidir daha yeni uyandm bende..
bu gün desteğe toriuma gidiorm bizimkileri görücem:dsizler napıosnuz bakalm..okudum gemişi..pelintoşum zaten bunun böle oluca belliydi yapman gerekeni zaten biliosn hepsini haketti zaten..ohh valla güne iiyi başladm
benimde önceki için böle şüphelerim var....
Allah herkesi bildiği gibi yapsın pelinim... şimdi eger böle bişey varsa gidip o arkadaslarına tesekkür bile edebilirim, beni belanın ta kendisinden kurtarmıslar, eger yapmasalardı gercek ask ne demek bilemicek ve tabiri caizse hödüğün biriyle evlenmiş olcaktım
valla en gururlusu....gurur flamesini en önde taşıyanı bile ölse aramaz dediğim 6 ay sonra aramıstı canm..erkekler hep böyle kesinlkle genelliyorum..2 ay oldu hala tık yok nil... inşallah deli gibi sürünür ...
gerçekten böle mi hissediyosun ya ayy çok sevindimm :))
bu sözleri söylemek bi gün bizede nasip olur inşallah kuzu ..
valla en gururlusu....gurur flamesini en önde taşıyanı bile ölse aramaz dediğim 6 ay sonra aramıstı canm..erkekler hep böyle kesinlkle genelliyorum..
babam bile ne havalarla boşanıp gitti annemden başkasyla evlendi 6 ay olmadan annemi facebookta eklemeye kalktı tekrar irtibata geçmek için daha ötesi varmı:))
kesnlkle böle hissediorm...çünkü sen su olay içinde o kdr masum bi durumdasın kii..zamanla bu onun vicdanına dank edicek zaten..kendine söz geçiremicek bi bakıcaksn seni aramaya başlamıs..
hayatcım her erkek geri döner sustuğumuzda çekiyoruz onları biraz algılamaları geç oluyor mesela sen 5 ay kadar acı çekersin aşktan ölüyorum dersin ya adamın umrunda değildir kendi kendine ölürsün sesizce ama o geç idrak eder yahu bu kız hemen kabul etti ayrılmayı sustu, erkekler susan hatundan korkar acaba diye düşünür acaba başkasımı var böyle salakça şeylerle geri dönerler hepsi sürüm sürüm sürünmeyi hakediyor aslında
bir ilişki yaşamadım böyle şeyler yaşamadım ama yaşayan karşısındaki adıma o benim gemim onsuz yapamam diyen arkadaşlarım oldu ama hep başlarına böyle şeyler geldi o yüzden bu durumu çok iyi bilirim hep bırakanlar dönüyor bir şekilde hayatcım umarım sen affetmezsin çünkü bizi onlar affetmezdi asla senin duygularını sömürmesine izin verme, duygu istismarının olduğu biryerde mutlu ve huzurlu aşk olmaz zaten o insanı ne kadar seviyorum desende yüzüne bakınca birgün aynı bahanelerle sana yine aynı şeyleri yapıcağını düşünürsün.
olur kuzumm olur hiç merak etmeee zamanı var sadece
kızlar bişey sormam gerek, sizce bu beyaz esya muhabbetinin orta yolu nedir? sadece fırın ve bulasık makinesi ankastre olcak sekilde, abartmadan orta yollu ne kadar tutabilir?
dün benimki bi hesap yapmısta 8000 civarı bişe cıktı... o da camasır kurutma makinesi haric, dün anneme söledim de ne gerek var o kadarına hepsi aynı işi yapıyo cogunun fiyatını sisiriyolar dedi :26: kafam cok karıstı haftasonu bu konuyla alakalı bi acık oturum duzenlicez kocişle de ön fikir almak istiyorum
İyiyizzz nilimmm hoşgeldn bebeğimm:)
Evett bebeğimm biliorumm onu takmıorum bileee, dün facee attığı msjlardan birine verdiğim cvbı kopyalıyımm:76:
"Beni sen uğurladın.. Yanında şu meşhur öğretmenle gördüm seni aynı cafede hep gittiğimiz cafede(!) birer yabancıydık.. yüzüme bakma cesaretini gösterseydin ben sana "selam" bile verirdim. benim yüzüme bakmayıp önümden geçen sendin! şimdi kalkmış geçmişte yaşananlar diyorsun... sahi biz ne yaşadık geçmişte? bende senin gibi çok çabuk unuttum:) bu yüzden mutluyum. senin gibi yapıp görmezden gelmek, iki yabancı olarak kalmak daha iyi bunu bana sen öğrettin."
yürüüüü beeee:)) bunun böle olucanı biliodm zaten pelin yalnız çok erken oldu:)
valla intikam alasm geldi. özlemişimmm:) ama atakanı o kdr seviorm ki acabaa diorm acabaa ona da çektirmek istermiym..yoksa sadece içinde kalmayı seçip hiç bişi yapmazmıyım..aslında bu daha büyük bi intkam bile olabilir..neyse bunları düşünmiym smdi ben:))
yaaa kızlar resmen içime su serptiniz böyle olacağını bilmek mutlu etti beni diyorum ya sadece benim yaşadıkalrımı yaşasın yetcek bana pişman olduğunu görmeyi nası istiyorum varya inşallah rabbim göstersin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?