- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
canım bende beyaz eşyada en son 6000 civarı bir hesaplama yapmıştımda hiç gerek yok elektirik mühendisi arkadaşlarımın hepsi siemens ve almanyadan ithallerini beğeniyo hattaha birtanesi evlencek herşeyi siemens alcak boschta değil ben bosch ve arçelik bakıyordum ki siemens boschtn daha ucuz dahada ucuza gelir
ayrıca 8000 lira gerçekten çok ama çok pahalı canım naptın sen gerek yok o kadar ayrıntıya
kuzum çağlaacım ohh valla ne güzel telaşlar bunlar yaa maşallahsizeee ama bütçeyi zorlar ben sana diyim evdeki hesap çarşıya uymuyooo
Sendeee iyi ki varsınnn tatlım benimmmmohh valla yemek öncesi valla moralim yerine geldi teşekkür ederim size kızlarrrr İYİKİ varsınız... :))
evt gizoşm yaa ayrı düştük iyice ben cuma cumartesi tatilm kızlar bilginizeeeeee
hangi olurda özlemimden yataklara düşmeyin bi alo deyinnnnP
pelinm çok sevndm sanki exlerim bana yeniden yeniden geri dönmüş gibi egomuz tavan yaptı burda yahuu..hakedio herseyi sende gayet güzel yapıosn zaten:)
gizoşm ceyizlere ara verdm ben farkında mısın çeklerin süresi bitmeden bornoz ve tefal tenceremi alıcam stoğa girdiğinde..
korkmaz tavalarımı korkmaz storedan alıcam çırpıcım sarmısak ezicim pizza kesicimle birlkte ama krkmaz indmrimi ne zmana kdr sürer bilmiorm bakalm
canım bizimkide siemens den bakmıs zaten, biz bir tek bosch la siemens e bakıyoruz, evlenen arkadasları o markaları tavsiye etmişler, bende baya arastırdım en iyileri onlar diyo benimki.... yoksa arcelikte falan cok güzel kampanyalar var... ama güvenemiyo nedense.. heralde alalım uzun yıllar sorun cıkarmasın tarzı dusunuyo
annem de eskidenmiş o alalım bikerelik olsun mantıgı habire yeni bişe cıkıyo değiştirmek istiyosun, beyaz esyaya o kadar para baglamanın anlamı yok diyo...
bizden once evlencek kuzeni var, bu yaz evleniyolar onlar da siemens den almıslar 5.100 tutmus hepsi... ankastre oldugu icn mi bole cok fırlıyo anlamadım
:44:
teşekkür ederimmm canım darısı basına, isteyen bekleyen herkesin basına ...
telaslar güzel evet gercekten zor işler yaa hem de cok
evt gizoşm yaa ayrı düştük iyice ben cuma cumartesi tatilm kızlar bilginizeeeeee
hangi olurda özlemimden yataklara düşmeyin bi alo deyinnnnP
pelinm çok sevndm sanki exlerim bana yeniden yeniden geri dönmüş gibi egomuz tavan yaptı burda yahuu..hakedio herseyi sende gayet güzel yapıosn zaten:)
gizoşm ceyizlere ara verdm ben farkında mısın çeklerin süresi bitmeden bornoz ve tefal tenceremi alıcam stoğa girdiğinde..
korkmaz tavalarımı korkmaz storedan alıcam çırpıcım sarmısak ezicim pizza kesicimle birlkte ama krkmaz indmrimi ne zmana kdr sürer bilmiorm bakalm
nil sen bu konularda baya bi tecrübelisin ha kuzu
valla 6 tane hödükten sonra en sonunda adam gibi bi adam bulduğuma karar getrdm cnm..ayrılmamızın nedenleri de yine onlardı geri dönenlerde hep onlardı..içlerinden biri bile geri dönmese kesn içimde kalırdı ama neseki teker teker intikam almıs bulunup kalbimi temizledikten sonra rastladm O'na:))
senin neler yaşadığını da çok ii anlıorm..aşk acısı da çok zor hak etmeden çok severken terkedilmek de..ama ne olursa olsn herkese bir kez de olsa aşk acısını tawsiye ediorm çok şey öğretio..hayatın çemberinden geçmiş insanlar bunu aşamayı da yaşamadan geçmemişlerdir heralde
canım ben inoxlardan 5000 6000 civarı fiyat baktım siemensten ama yinede akşam senin içinde göz gezdiririm bende siemens ve bosch alcam canım ama türkiye üretimlerini değil
bizim evde aeg vardı arçelikten önce harikaydı çamaşır buzdolabı hattaha onlar hurda olunca herkes motorlarının peşine düşmüştü alman malı alcam bende ne alırsam ama evdekiler arçeliktende memnun canım
senin adına çok sevindim canım inşallah son aşkın olur .. evet aşk acısı gerçekten insana çok şey öğretiyo benim ilk sevdiğim ilk aşkım ilk gözağrımdı işte o yüzden bende çok derin hasar bıraktı zamanla umarım kapanır bıraktığı izler.. bende hak ettiğim insanı bulur mutlu olur onun yaptıklarını hiç hak etmedim sadece onu çok sevdim ve ona hep sadık kaldım asker yolu gözledim be varmı ötesi o kıymetimi bilemedi ama arkadaşlarından birisi beni liseden tanıyomuş beni gördüğünde demişki valla bu kız okulda parmakla gösterilirdi o kadar temiz bi kız değerini bil demiş bana gururla sölemişti bunu .... ama geldiğimiz şu duruma bak tam bi hüsran... olmaz denilen bişey yokmuş hayatta bunuda öğrendim...
senin su anda kendin hakkında söylediklerini belki aklına getiremio cnm ama bi süre sonra durdukça bunlar aklına gelicek ben bu kızı nasıl kaybettm beni o kdr bekledi varmı ötesi die kendi düşüncek..arkadaşlarmdan bile tam not aldı dicek..ardından başkasıyla birlikte olursa snein bu yönlerin daha ağır basıcak..devamlı kıyaslama iine giricek ve mutsuz olucak..tekrar seninle mutlu olabiliceğini düşünücek ama yanılıcak..sen çoktan gönlünü başkasına kaptırmıs onun bu dönüşüyle ona acımaya başlıcaksn..içinde küçücük bi kırıntı varsa bile yokolup gidicek o an..
gizoşm ve berfinm çeklerinizi harcamak için alcak sey bulamıodunuz sarevin endless ve safari nevresmleri indmrde 169 tl size 119a gelir bi bakın isterseniz yanlış hatırlamıosam bunları beğenmiştiniz
kızlar bende su ara çanta arayışı içindeym sevgililer günü de gelio atakana güzel bi çanta alıyım diorm spor..
adidasa bakıcam bu gün çapraz takılan çantaları sevio bildiğim kdryla ama bende böle kocaman üstünde marka yazanları pek sevmiorm yinede bunları beğendm:)
Eki Görüntüle 333783 Eki Görüntüle 333784 Eki Görüntüle 333785
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?