'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nagishcim tıpkı avon-oriflame gibi üyelik canım bu da..
yalnız bunun ödemesi falan hemen yapılıyo. ürünler eline geçtikten 2 gün sonra ödemiş olman gerekiyo.. yani annem üyeyken öyleydi.
orchideanın da dediği gibi indirim ürünleri oluyo, haftalık değişiyo o ürünler.

ayrıca teflon almama olayına ben de katılıyorum
actifry da bekleme uzun olsun önemli değil yeterki biraz daha sağlıklı olsun :)

ayyyy ben de üye olayım da azcıkda tupper ı yağmalayım:) nası üye olcm ama??? online mı yoksa başka türlü mü???

iyi aksamlar kızlar...

şirinlere gtttik :) cocukluguma dondum çok guzeldi ama keske dublajda sirinlerin sesleri alıstıgımız sesler olsaymıs.. birtek şirin babanın sesi aynıydı sanırım :44:

buarada teflon takımım var benim ama goturmicem galba yada gotursem de kullanmıcam...
actifry dusunuodum ama o da teflon tabanlıymıs oyle dediler

seramik alin diodu burdaki arkadaslardan biri pilav oluyomus onda.. ama kullanan hiç duymadım etrafımda :44:

Son düzenleme:

bende çok istiyodum şirinlere gitmeyi sevdiceğimle ama olmadı gittiğimiz şehirde sinema yok kısmet artık dvd paklar bizi
şu tencere olayı çok sakat gerçekten ya :44: teflon zararlı ama çoğu şey de onda güzel oluyor:44:

bizde ramazanda gidememiştik tatlımm bayrama vizyonda kalırsa dioduk ama kalmıs hatta full doluydu

çok guzel ama :) hem buyuklerin hem kucuklerin zevk aldıgı bir yapım olmus, 2 kusagı bir araya getirmişti...

valla napıcaz su teflon olayını bilemiyorum :44:

orchidea balımm gunaydınnn

gunaydın kızlarr :79:

aminnn nerde o gunlerr

sanada yarın kayınannişinle mutlu huzurlu super bir bayram gunu diliorum canım

daırısı basıma artık

Günaaayyyydııınnn kızzllaaarr, güzel bi bayram günü geçirdim Cookiie'm, annaneyee anneye gittik annane sagolsun gene tıka basa doyurdu benii aksamda arkadaslarla taksime gittik geleneksel nevizade ziyareti yaptık ya ben babasını hala aramadım cok ayıp oldu sımdı arıcam ama utanıyorum son gunu aramasan daha ıyıydı demesın

ohh ohh masallah nice boyle bayramlara

yok canımm demezz... nası biri bilmiorum ama dese bile saka takılır

sen vakit kaybetmeden ara balımm

ohh ohh masallah nice boyle bayramlara

yok canımm demezz... nası biri bilmiorum ama dese bile saka takılır

sen vakit kaybetmeden ara balımm

aradım hemennciik direk ben dedim nolur kusura bakma bayram kalmadı ama anca fırsat buldum diyee:78: iyi bayramlar değil iyi bayram dedim Oda samimi biride ben biraz fazla anneciyim oda biliyo, bikaç kere Sevgilim askerdeyken gidelim dedi ziyarete Kayınannişim yollamadı beni

biz kızlar hep oleyiz

ayrılar sanırım kayınannişle eşi canımm niye yollamadıki seni araları iyi degil mi:26:

bende kayınbabişi seviyorum valla .. babası cok tatlı bi adam

biz kızlar hep oleyiz

ayrılar sanırım kayınannişle eşi canımm niye yollamadıki seni araları iyi degil mi:26:

bende kayınbabişi seviyorum valla .. babası cok tatlı bi adam

evet kusum ayrılar bizimkilerde ayrı o yüzden aileler anlıyo birbirini ama bizimkiler görüşüyo hala çünkü cocukluk arkadası zaten annemle babam tum arkadasları ortak falan. kayınannişle babiş cocuklar için görüşüyo bitek haricinde konuşmuyo hiç. hep ziyarete kayınannişle gittim zaten artık cogu seyı hep beraber yapıyoruz

maşallah size canımmm

anne-kız olmayı becerebilen nadir gelin-kaynanalardansınız

Allah bozmasın valla

sen kursu naptın canım? modelistlik olayına devam mı?

maşallah size canımmm

anne-kız olmayı becerebilen nadir gelin-kaynanalardansınız

Allah bozmasın valla

sen kursu naptın canım? modelistlik olayına devam mı?

tesekkur ederım tatlım inşallah birbirinize alışınca sizde böyle olursunuz

Şubata kadar devam canım ayın 7sinde sınav var c.tesi gününden çarşambaya kadar kamp yapcam

gunaaydın tatlııımm bakma ben bugun erkencıyım yoksa normal saat benm ıcınde 1 1bucuk arası

aynenn canıımm ramazandan kaldı bu alışkanlık e zaten evdeyimde iş yok tatil napayım erken uyanıpta
limango ya bakın ama görür görmez yazdım buraya

tesekkur ederım tatlım inşallah birbirinize alışınca sizde böyle olursunuz

Şubata kadar devam canım ayın 7sinde sınav var c.tesi gününden çarşambaya kadar kamp yapcam

amin canım inşallah... aslında benim sikayet etmemem lazım.. dilimi tutmalıyım sadece ogluna karsı degil herkese karsı.. sikayet ettikce sikayet ettigim seyi cogaltıcam yoksa :)

iyi yonunden bakmak lazım.. belkide benim kayınannemle samimi olmam hayrıma olmayacaktır :) eger olacaksa da oluruz zamanla bakarsın daha cok yeniyiz

masallah canım ne guzel :) bende bişeylerle ugrasmayı ozledim yaa

günaydınn kızlarr geç bi saat ama olsun

limango home da güzel şeyler var satışta indirimde bi göz atın derim ben
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/shop/index.php

gunaydın balımmm

hemen bakmalıyım

aynenn canıımm ramazandan kaldı bu alışkanlık e zaten evdeyimde iş yok tatil napayım erken uyanıpta
limango ya bakın ama görür görmez yazdım buraya

acamadımm benn yaa:95:

evet kusum yenısınız daha huyunuzu suyunuzu bılmıyosunuz zamanla oturur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…