iyi aksamlar kızlar...
şirinlere gtttik :) cocukluguma dondum çok guzeldi ama keske dublajda sirinlerin sesleri alıstıgımız sesler olsaymıs.. birtek şirin babanın sesi aynıydı sanırım :44:
buarada teflon takımım var benim ama goturmicem galba yada gotursem de kullanmıcam...
actifry dusunuodum ama o da teflon tabanlıymıs oyle dediler
seramik alin diodu burdaki arkadaslardan biri pilav oluyomus onda.. ama kullanan hiç duymadım etrafımda :44:
bende çok istiyodum şirinlere gitmeyi sevdiceğimle ama olmadıgittiğimiz şehirde sinema yok kısmet artık dvd paklar bizi
şu tencere olayı çok sakat gerçekten ya :44: teflon zararlı ama çoğu şey de onda güzel oluyor:44:
aminnn nerde o gunlerr
sanada yarın kayınannişinle mutlu huzurlu super bir bayram gunu diliorum canım
daırısı basıma artık
Günaaayyyydııınnn kızzllaaarr, güzel bi bayram günü geçirdim Cookiie'm, annaneyee anneye gittik annane sagolsun gene tıka basa doyurdu beniiaksamda arkadaslarla taksime gittik geleneksel nevizade ziyareti yaptık ya ben babasını hala aramadım cok ayıp oldu sımdı arıcam ama utanıyorum son gunu aramasan daha ıyıydı demesın
ohh ohh masallah nice boyle bayramlara
yok canımm demezz... nası biri bilmiorum ama dese bile saka takılır
sen vakit kaybetmeden ara balımm
biz kızlar hep oleyiz
ayrılar sanırım kayınannişle eşi canımm niye yollamadıki seni araları iyi degil mi:26:
bende kayınbabişi seviyorum valla .. babası cok tatlı bi adam
evet kusum ayrılar bizimkilerde ayrı o yüzden aileler anlıyo birbirini ama bizimkiler görüşüyo hala çünkü cocukluk arkadası zaten annemle babam tum arkadasları ortak falan. kayınannişle babiş cocuklar için görüşüyo bitek haricinde konuşmuyo hiç. hep ziyarete kayınannişle gittim zaten artık cogu seyı hep beraber yapıyoruz
maşallah size canımmm
anne-kız olmayı becerebilen nadir gelin-kaynanalardansınız
Allah bozmasın valla
sen kursu naptın canım? modelistlik olayına devam mı?
günaydınn kızlarr geç bi saat ama olsun
limango home da güzel şeyler var satışta indirimde bi göz atın derim ben
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/shop/index.php
gunaaydın tatlııımm bakma ben bugun erkencıyım yoksa normal saat benm ıcınde 1 1bucuk arası
tesekkur ederım tatlım inşallah birbirinize alışınca sizde böyle olursunuz
Şubata kadar devam canım ayın 7sinde sınav var c.tesi gününden çarşambaya kadar kamp yapcam
günaydınn kızlarr geç bi saat ama olsun
limango home da güzel şeyler var satışta indirimde bi göz atın derim ben
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/shop/index.php
aynenn canıımmramazandan kaldı bu alışkanlık e zaten evdeyimde iş yok tatil napayım erken uyanıpta
limango ya bakın ama görür görmez yazdım buraya
amin canım inşallah... aslında benim sikayet etmemem lazım.. dilimi tutmalıyım sadece ogluna karsı degil herkese karsı.. sikayet ettikce sikayet ettigim seyi cogaltıcam yoksa :)
iyi yonunden bakmak lazım.. belkide benim kayınannemle samimi olmam hayrıma olmayacaktır :) eger olacaksa da oluruz zamanla bakarsın daha cok yeniyiz
masallah canım ne guzel :) bende bişeylerle ugrasmayı ozledim yaa
acamadımm benn yaa:95:
evet kusum yenısınız daha huyunuzu suyunuzu bılmıyosunuz zamanla oturur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?