kızlar arzu kaprol 2.kez indrime girmiş linenste ayy çok güzel bunlar ama ya..artk nevresm almamalıyım sonuncusunu da almasaydım kesn su siyahlıyı alırdm bayıldımmmm
Eki Görüntüle 333901 Eki Görüntüle 333902 Eki Görüntüle 333903
yes baby doğru bildin:) tşkler.d bıcak takımı alcam bitansiyle. diğeylede tost makinası yada çaydanlık falan alcam.gizoşm ve berfinm çeklerinizi harcamak için alcak sey bulamıodunuz sarevin endless ve safari nevresmleri indmrde 169 tl size 119a gelir bi bakın isterseniz yanlış hatırlamıosam bunları beğenmiştiniz
G]
Kimseeee yok muuuuuuu? :76:
ist olan 163 diğeri 215 gizoşm..
berfin sarev deil bunlar linensin sitesnde var bakabilirsn
niiiiiiiill siyahlı gercekten süpermişş amaa yaa:26:
Tatlımm benim saçlarım avatardaki gibiydi kendi saçlarım sonra ben gittim onları sarıya boyattım 1 bucuk ay once.. 2 gün öncede çikolata kahveye boyattımpeliinn sen sarışınmısın esmermii guzummm
Balımmm günaydınnngünaydın....,,,,,
aa sanki başka biri olmuş pelin ya ama çookk yakışmış ben henüz kendimle oynayamadım saçlarım pırasa gibi oldu ama hala kestirmemekte ısrar ediyorum...
Nasıl bi yüzüm ve ten tonum varsa her renk yakışıo canım yaa, arkadaslarım hep öyle dio
bundan 3 sene once siyah denemiştim o da güzeldi:) ama son renk çikolata kahve gerçekten muthiş, kızıl gibi de duruo cok farklı yaa:)) sarıyı pek benimseyememiştim zaten üstelik çok da makyaj istio
evet kesinlikle makyaj gerektiriyo ablamda denemiştim bi ara saonra o da kahveye döndü..
pelinnn ailesi kız bakıyomuş haberini aldım(
Ciddi misinnn?
Kimden duydun canım? Bu insanların yaptıkları yanına kalacak mı acaba? Vicdanları rahat mı..? Çok merak ediorum!!
dedim ya komşuyuz diye bizim bi komşuya sölemiş artık bizi komşu yerine koymuyolar eskiden gelir giderlerdi şimdi aramıyolar bile bizm oğlana ev kızı temiz dürüst bi kız bakıyoruz aklında olsun oğlumuzda şöyledir böyledir diye övünmüşer nası mutsuzum analatamam pelin sen anlarsın beni..(
Çokk iyi anlıorum canımm hemde çok iyi..(
Ev kızı+dürüst+temiz... acabaa sen nesin yaa, o iyi ev kızı isticeğine önce oğlunun kişiliğini oturtsun, 2 lafa terketti seni yaaAma kıyamam mutsuz olma, o seninle yaşadığı 3 senelik rüyayı kimle olsa göremeyecek bak adım gibi eminim. Yaptığı ve yaşattığı herşeyden pişmanlık duyacak! Geç olucakkk, çok geçç!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?